NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Kerékpár

24 feliratkozó

több mint 4 éve
dawyd728 3 851
Tour elvileg augusztus 29-től lesz, 2 hónappal elcsúsztatták?
Vuelta akkor október?
tüsi91
Ezeket a híreket én nem veszem komolyan. Kb annyi hírértéke van, h nyár végéig biztos nem lesz semmi. Más egyéb az jóslás. Meg őszintén el nem tudom képzelni hogy lesznek befutók. Oké hegyekre nem engednek fel embereket. Azt is ki lehet azért játszani, de vegyük úgy megoldják. Mi lesz a sík befutókkal? A városoknak hol éri meg? Hogyan biztosítják, h közelébe ne menjenek az emberek. Azt se hiszem, h feloldanák a tömegrendezvényekre szóló létszám korlátozásokat.
Kb ezt az aug. vége dátumot is úgy kell kezelni, h ettől számítva már mérhető esélye van egy rendezésnek, minden korábbi kizárva. Mindegy.

Ha egy versenyt választhatnék az évben, ami mindenképpen legyen megtartva, akkor az a Lombardia. Nagyon megnézném, de szigorúan csak bergamoi befutóval. Nekem az év sportpillanata lenne.
több mint 4 éve
Zolika Indianapolis Colts Ole Miss Rebels 912
Vuelta akkor október?
tüsi91
Szerintem áttolják jövő nyárra.
Vagyis elmaradnak ezek mind.
Sobri Jóska
Összevonják az útvonalakat és mindhárom országban tekernek pár szakaszt. A végső győztes meg kap egy sárpa pólót, egy piros nadrágot és egy pink zoknit
FLZOLI
És a másik lábára nem húz semmit? 😊

több mint 4 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 755
Vuelta akkor október?
tüsi91
A prioritás a Tour a három háromhetes körversenyből, elvileg azt megtartják, ha minden jól alakul, a másik kettőt nem. A Tour ha szeptemberben lesz, akkor a VB is csúszik egy-két hetet októberre, mert fedné egymást a kettő időpontja.
több mint 4 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 108 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Vuelta akkor október?
tüsi91
Sobri Jóska
Összevonják az útvonalakat és mindhárom országban tekernek pár szakaszt. A végső győztes meg kap egy sárpa pólót, egy piros nadrágot és egy pink zoknit

több mint 4 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 460 — #NoStress
Vuelta akkor október?
tüsi91

több mint 4 éve
Netflixre felkerült egy a Movistarról szóló sorozat 😊

www.netflix.com/hu/title/81130094

youtu.be/WRP7AuFibg0
FLZOLI
Nem tudom melyik volt szarabb tavaly, a csapatmunkájuk vagy a netjük.
Heisman Trophy
Szerintem tök jó sorozat volt, érdekes sztorikat vettek végig (jó az az év alapból jó alapanyag volt a csapat szempontjából)

több mint 4 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Vuelta akkor október?
több mint 4 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 24 645 — “Sha-la-la-la-la-la, Thiiiiii-baut Pinot!“

youtu.be/WRP7AuFibg0
FLZOLI
Nem tudom melyik volt szarabb tavaly, a csapatmunkájuk vagy a netjük.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve

youtu.be/WRP7AuFibg0

Szerkesztette: FLZOLI

több mint 4 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 7 913 — Bla, bla, bla
Szurkolni kell annak, h meleg április legyen, akkor nincs baj.
dawyd728
Egyebkent még ezzel a meleg lesz majd meghal a vírus dologgal még mindenki csak tippelget.
Toca
Dél-Iránban, Perzsa-öböl környékén most is meleg van.
Sobri Jóska
Teheránban pont olyan az idő mint Pesten:
 www.accuweather.com/hu/ir/tehran/210841/daily-weather-forecast/210841
nagir
De az nem Dél-Irán.
Bandar Abbaszban 28-29 fok van, és onnan Teherán 1000+ km.
Nincs térképed?
Sobri Jóska
Csak vak térképem!

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 4 éve
dawyd728
Egyebkent még ezzel a meleg lesz majd meghal a vírus dologgal még mindenki csak tippelget.
Toca
Sobri Jóska
nagir
De az nem Dél-Irán.
Bandar Abbaszban 28-29 fok van, és onnan Teherán 1000+ km.
Nincs térképed?

több mint 4 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 7 913 — Bla, bla, bla
dawyd728
Toca
Sobri Jóska

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 4 éve
dawyd728 3 851
dawyd728
Toca
Sobri Jóska
dawyd728
Toca
Sobri Jóska
Száraz meleg. Nálunk párásabb meleg van.
több mint 4 éve
dawyd728
Toca

több mint 4 éve
Toca Minnesota Vikings 19 380 — Vikings fan
dawyd728
több mint 4 éve
dawyd728 3 851
több mint 4 éve
Van vmi infó morzsa h esetlegesen elmarad a Giro vagy a MO-i szakaszai?
steelwolf
Ha ilyen ütemben fokozódik a fertőzés, akkor elmarad.
Ahogy minden más tömegesemény.

több mint 4 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 425 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Van vmi infó morzsa h esetlegesen elmarad a Giro vagy a MO-i szakaszai?
több mint 4 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 755
Na hat szerencsetlen Portal foldi palyafutasa ennyi volt sajnos.
Azert az Ineos (Sky) sikereinek egyik legfobb kovacsa volt. Karakteres, korrekt csavo. Nagyon fog hianyozni.
Danny
40 évesen szívrohamban...
több mint 4 éve
Danny Arizona Cardinals 1 726
Na hat szerencsetlen Portal foldi palyafutasa ennyi volt sajnos.
Azert az Ineos (Sky) sikereinek egyik legfobb kovacsa volt. Karakteres, korrekt csavo. Nagyon fog hianyozni.
több mint 4 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 509 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Van der poel egyre nagyobb kedvencem lesz, hihetetlen a csávó.

ÉS mi magyarok is büszkék lehetünk a cyclocross vb kapcsán:
 www.nemzetisport.hu/utanpotlassport/cyclocross-vas-kata-blanka-a-folytatasban-vb-ermeket-gyujt-2745679

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
no Baltimore Ravens 7 305
Procycling interju Contador-al a Contador-Froome parharcrol. Velemenyek Contador-rol? En zsigerbol utalom ezert ebben az interjuban is a rossz oldalat veszem eszre. Kivancsi lennek a velemenyetekre.
több mint 4 éve
Lassan indul az idény, szóval ha valaki szeretne fantasyt játszani jöjjön, mert ez egy tök jó app 😊

play.google.com/store/apps/details?id=com.cycle_fantasy_app

több mint 4 éve
no Baltimore Ravens 7 305
Ugy nez ki, hogy Chris F felepulese nem jo. 😕
no
Majd nyeri a Vueltát. Előtte a két dél-amerikai ismétel.

Amúgy a Bernal, Thomas, Carapaz sorral sem lesznek gyengébbek, mint a hollandok. Mondjuk erősebbek se lesznek így nélküle. Én pl évek óta ezt vártam, h júliusban ne legyen a Sky, mint csapat, a legerősebb. Lehet idén megkapjuk. Izgalmas lesz mindenképpen, ha nem lesznek sérülések. Egy klasszikus US Postal - Deutsche Telekom ütközet kinézhet.
dawyd728
Tavaly sem volt a legerosebb a csapat, legalabbis a segitok a Bora-Jumbo paros erosebb volt, de a kapitanyoknal viszont sky elony volt. A kiiras is segitette Bernalt.
no
Ezt már akkor is vitattam. Ha kiírás nem segíti Bernalt, nyer Thomas. Bernal és Thomas egymásnak többet jelentettek, mint az összes hegyi segítő az összes többi csapat esetében.
Jo csata lesz ahol igazan megneztem volna CF-ot, mert a ket csapat most minden teren legalabb egyforma eros, sot nalam a Jumbo kapitanyok erosebbek igy.
De kivancsi leszek hogy oldjak meg a Jumbosok egymas kozt a fonok kerdest.
Ha indul az általam felvázolt 3 Ineosos, akkor kapásból Jumbonál van a 6-ból a leggyengébb összetett menő. Kruijswijk. Mondjuk ezt sok minden befolyásolhatja még, h milyen lesz az Ineos kerete a Giron. Ha csak egy Carapaz&Sivakov párossal mennének, akkor pl Thomas és Bernal is pihent lesz júliusra, de úgy Carapaz csak segítő lehet. Illetve egy Bernal-Thomas párosban több a taktikai lehetőség, míg mondjuk TD és Roglic nagyon hasonló stílusú.
Előre szerintem lehetetlen eldönteni melyik csapat lesz az erősebb. Nüanszok vannak szerintem a két csapat között. Dennis is jött, nem látom, h lenne a briteknél gyenge pont. Azt meg nem hiszem, h Kwiatkowski vagy Pouls kétszer egymás után maguk alatt teljesítene a TDF-en. A két csapat top4 versenyzőjének formája fog dönteni.
dawyd728
Ha Bernal nincs akkor Thomas nem feltetlenul nyer csak mert masodik lett, ahogy irod egymasnak tobbet jelentettek hiaba a segitok gyenge TDF-je. Meg tegyuk hozza hogy a tobbiek semmit nem kezdtek a segitoikkel.

Elvileg nem indul. Carapaz megy a Giro-ra, sot utana is inkabb a Vueltara. Bernal-Thomas TDF, de a Jumbo detto, mert a Giro-ra megy Bennett. Wout P eligazolt. Dennis a Giro-ra elmegy a 3 ITT miatt, de neki az olimpia szamit es nem vinnem a TDF-ra mert nem szulne jo vert. Majd jovore nagy segitseg lehet. Ha Bernal nagyon kikapna az TT-ken ami benne van, akkor Thomas-nal jobbak a Jumbosok es a taktika kiegyenkitodik.
A tobbivel egyet ertek, 😊

De meg messze van, a ket fontos emlitesre melto dolog, hogy a Jumbo a TDF-re teszi teljesen a hangsulyt a GT-on es Froome atirhat sok dolgot.
több mint 4 éve
dawyd728 3 851
Ugy nez ki, hogy Chris F felepulese nem jo. 😕
no
Majd nyeri a Vueltát. Előtte a két dél-amerikai ismétel.

Amúgy a Bernal, Thomas, Carapaz sorral sem lesznek gyengébbek, mint a hollandok. Mondjuk erősebbek se lesznek így nélküle. Én pl évek óta ezt vártam, h júliusban ne legyen a Sky, mint csapat, a legerősebb. Lehet idén megkapjuk. Izgalmas lesz mindenképpen, ha nem lesznek sérülések. Egy klasszikus US Postal - Deutsche Telekom ütközet kinézhet.
dawyd728
Tavaly sem volt a legerosebb a csapat, legalabbis a segitok a Bora-Jumbo paros erosebb volt, de a kapitanyoknal viszont sky elony volt. A kiiras is segitette Bernalt.
no
Ezt már akkor is vitattam. Ha kiírás nem segíti Bernalt, nyer Thomas. Bernal és Thomas egymásnak többet jelentettek, mint az összes hegyi segítő az összes többi csapat esetében.
Jo csata lesz ahol igazan megneztem volna CF-ot, mert a ket csapat most minden teren legalabb egyforma eros, sot nalam a Jumbo kapitanyok erosebbek igy.
De kivancsi leszek hogy oldjak meg a Jumbosok egymas kozt a fonok kerdest.
Ha indul az általam felvázolt 3 Ineosos, akkor kapásból Jumbonál van a 6-ból a leggyengébb összetett menő. Kruijswijk. Mondjuk ezt sok minden befolyásolhatja még, h milyen lesz az Ineos kerete a Giron. Ha csak egy Carapaz&Sivakov párossal mennének, akkor pl Thomas és Bernal is pihent lesz júliusra, de úgy Carapaz csak segítő lehet. Illetve egy Bernal-Thomas párosban több a taktikai lehetőség, míg mondjuk TD és Roglic nagyon hasonló stílusú.
Előre szerintem lehetetlen eldönteni melyik csapat lesz az erősebb. Nüanszok vannak szerintem a két csapat között. Dennis is jött, nem látom, h lenne a briteknél gyenge pont. Azt meg nem hiszem, h Kwiatkowski vagy Pouls kétszer egymás után maguk alatt teljesítene a TDF-en. A két csapat top4 versenyzőjének formája fog dönteni.