NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
523
57
18:30-tól, ARENA4
Kerékpár
24 feliratkozó
több mint 4 éve
1. FroomeEgyértelmű Nibali.
2. Contador-Nibali
3.
4. Nairo
5. Evans
6. Wiggins-Dumoulin
7.
8. Thomas/ Valverde
9.
10. Bernal
Ez lett a WT idoszak legjobb GC sorrend Pickering-eknel.
Nalatok ki lenne elorebb Nibali vagy Contador?
no
1. Nibali
2. Contador
3. Froome
(Froome igazából megítélhetetlen, annyira agyon volt segítve. Ami nem az ő "hibája", de így nem tudott egyedül maradandót, legendásat alkotni, "csak" eredmények szintjén.)
több mint 4 éve
1. FroomeNibali!!
2. Contador-Nibali
3.
4. Nairo
5. Evans
6. Wiggins-Dumoulin
7.
8. Thomas/ Valverde
9.
10. Bernal
no
Contador | bizonyítottan | kokszos!
több mint 4 éve
no
7 305
1. Froome2. Contador-Nibali
3.
4. Nairo
5. Evans
6. Wiggins-Dumoulin
7.
8. Thomas/ Valverde
9.
10. Bernal
több mint 4 éve
no
7 305
Itt nem lesznek egyenlo feltetelek. Bernal/Nairo/Del-Amerikaban elok magaslaton kerekezhetnek az uton, G Thomas most utazott Monaco-ba hogy kimehessen az utra ujra, mert Wales-ben ki sem mehet. Dumoulin folyamatosan kimehetett, de tengerszinten.
Ettol fuggetlenul en orulnek ha elindulna ujra. Meg csillag sem lenne nalam. Meg Nairo eseteben sem.
Az is tetszik hogy itt nem lenne alibi a szezon 3/4 a csapatoknal. 1-2 felkeszules kivetelevel nyerni mennenek. Raadasul az egynapos es a GC teljesen kulonvalna. Es a lenyeg a tuleles erdekeben is fontos lenne a szezon.
több mint 4 éve
dawyd728
3 851
Én bevallom nem hiszem, h képernyők előtt leszek, ha lesz egyáltalán bármi is. Annyira mindenki mindent az év második felében akar bepótolni, h isten igazából kb mindentől elmegy a kedvem. Nem csak kerékpár. Pl tegyük fel egy lefújt sportág/bajnokság meccsei már most jobban érdekelnek, mikor visszatér az új idénnyel, mint az összes többi, aki a tv-s pénzek miatt, vagy a nem lévő biztosítás miatt irtózatosan kapkod és fut a pénze után. Értem a hajtóerőt, de ettől még nem szimpatikus egyáltalán.. Nekem nem kellenek száz számra érdemtelen győztesek, csak mert szórakozni akarok. Nyerjenek a legjobbak. Persze értem, h így is azonosnak lehet mondani a feltételeket, de attól még sosem látott körülményekhez valószínű megoszlik majd ki így, ki úgy fog tud alkalmazkodni, ami rengeteg meglepő, eredménnyel fog szolgálni, gyakran érdemtelen győztesekkel. Nekem meg nem kell, h csillagozzon mindenki minden sportban. Mondom nem kerékpár specifikusak ezek az érzelmek. Soha nem voltak ilyen elvonási tüneteim sport iránt. Már 1 hónap is sok volt sport nélkül, de mégis azt mondom, ezek a muszáj megoldások engem nem vonzanak.
több mint 4 éve
Na ez nem lesz semmi!Igen, valószínűleg semmi se lesz belőle.
twitter.com/EurosportHU/status/1257957185260269568
iktriad
több mint 4 éve
no
7 305
Mas celkozonseg, nem szamit kulonosebben. Lesz par nap full on kerekparral, nekunk csak jo.Október 3-25. között rendezik meg a Giro d'Italiát.Párhuzamosan a Vueltával és jó pár "tavaszi" klasszikussal.
Mikey
FLZOLI
több mint 4 éve
Október 3-25. között rendezik meg a Giro d'Italiát.Párhuzamosan a Vueltával és jó pár "tavaszi" klasszikussal.
Mikey
több mint 4 éve
no
7 305
szerintem akkor sem lesz Mo-on. Jovore. Jobban is jarna mmindenki.
több mint 4 éve
Mikey
18 755
Lehet.Október 3-25. között rendezik meg a Giro d'Italiát.Vagy nem. 😊
Mikey
Sobri Jóska
több mint 4 éve
Október 3-25. között rendezik meg a Giro d'Italiát.Vagy nem. 😊
Mikey
több mint 4 éve
Mikey
18 755
Október 3-25. között rendezik meg a Giro d'Italiát.
több mint 4 éve
no
7 305
mar nem emlekszem ki nyilatkozta, hogy ha elmarad a TDF akkor talan 3 csapat eli tul. Remelem lesz ideny. A Mapei-re lennek kivancsi hogy a kevesebb versenyen milyen aranyban gyoznek. Meglepne ha tudnak tartani.
több mint 4 éve
no
7 305
A franciák betiltanak elvilge minden nagy sporteseményt szeptemberig.Azt nem ismerem de 3 napon nem mulhat.
Magyarul nem lesz Tour augusztusban..?
(Ha valaki ismeri a rendelkezést részletesebben, okosítson ki)
jamaicababa
több mint 4 éve
dawyd728
3 851
A franciák betiltanak elvilge minden nagy sporteseményt szeptemberig.Szerintem 3x változik addig még a tiltás. Feleslegesnek érzem ezekre a hírekre komolyabban reagálni. Mintha mock draftot csinálna valaki a 7. körre. Szép dolog, csak időpazarló.
Magyarul nem lesz Tour augusztusban..?
jamaicababa
több mint 4 éve
A franciák betiltanak elvilge minden nagy sporteseményt szeptemberig.Magyarul nem lesz Tour augusztusban..?
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 4 éve
Hát érdekes a minőség, de meg lehet szokni 😊 Aludni ugyan úgy lehet rá 😊 www.olympicchannel.com/en/live/event/2020-uci-the-digital-swiss-5-rouvy-tour-de-suisse/video/detail/race-1-the-digital-swiss-5/
több mint 4 éve
Egyértelműen Tj nyerne! 🤣Hát ez érdekes lesz, csomó nagy név indul rajtaRákötik őket egy reaktorra és megmérik, hogy ki termelte a legtöbb wattot.
www.velon.cc/news/2020/4/17/how-to-watch-the-digital-swiss-5
youtu.be/uKKpgZS682M
FLZOLI
Fast Willie
több mint 4 éve
Willie Parker
15 409
Hát ez érdekes lesz, csomó nagy név indul rajtaRákötik őket egy reaktorra és megmérik, hogy ki termelte a legtöbb wattot.
www.velon.cc/news/2020/4/17/how-to-watch-the-digital-swiss-5
youtu.be/uKKpgZS682M
FLZOLI
több mint 4 éve
Hát ez érdekes lesz, csomó nagy név indul rajtawww.velon.cc/news/2020/4/17/how-to-watch-the-digital-swiss-5
youtu.be/uKKpgZS682M
Szerkesztette: FLZOLI
több mint 4 éve
Már látom magam elött...Tour de Frites!
több mint 4 éve
Mikey
18 755
Ez a jelen már... Szobabicikli verseny online, ez a jövő 😊 Ha már minden pattanásos kígyóvállú hülyegyerek Hamiltonnak képzeli magát mert van kormánya, bőven lehetne a biciklivel is nyitni ebbe az irányba
FLZOLI
több mint 4 éve
Szobabicikli verseny online, ez a jövő 😊 Ha már minden pattanásos kígyóvállú hülyegyerek Hamiltonnak képzeli magát mert van kormánya, bőven lehetne a biciklivel is nyitni ebbe az irányba
több mint 4 éve
Ha egy versenyt választhatnék az évben, ami mindenképpen legyen megtartva, akkor az a Lombardia. Nagyon megnézném, de szigorúan csak bergamoi befutóval. Nekem az év sportpillanata lenne.Én a Paris-Roubaixvel vagyok ugyanígy, csak Velodromeos befutóval.
dawyd728