Kézilabda

19 feliratkozó

több mint 4 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 16 947
Figyu, 5-6 emberes csapat vagyunk: Mikler, Lékai, Bánhidi, Máthé, Bóka. Szódával elmegy Szita, Bodó és Sipos, meg kapuban Székely.

A többi nettó kuka lenne mindenhol.
Willie Parker
Te fixen vagy balatonfüredi lehetsz, vagy Bóka családjából származol 😀 no offense
Hanni
Nem kellett volna 4-szer írnod. Én benne látom egyedül, h nem izgulja el, nem kreténkedik, hanem megcsinálja.

Nem egy Iváncsik Gergő nyilván, de Sunajko meg Pedro kb cipőpucolónak jók csak!
Willie Parker
Félreértés neessék, én nem haragszom Bókára, tudom úgy tűnhet, pedig tényleg nem. Csupán erősen felnevettem mikor az 5 emberes csapat vagyunkban oda kerül a neve, úgy, hogy még a füredbe se férne be, ha nem az apja lenne a polgi. Belőtt 3 100%-os ziccert szélről? Azanyáámat. Klasszis.

Sunát meg Pedrót kár is említeni. Ebben maximálisan egyezik a véleményünk.
Hanni
Fogalmam sem volt róla, h mi a háttere.
több mint 4 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 54 126 — The Mathematician
Azért a bírok itt meg támogattak a franciákat h kapják bev
csebi
rohadtul nem azon múlt
Negritis
Azért az h a végén -2nel egyértelmű francia belemenest ne, fújnak be, majd nálunk Lékait lerantjak és elengedik francia gol, ezután pedig neki ugrik a francia védő Lekainak és belemenes? Mert ez így zajlott, ráadásul egymás után volt ez. nem ezen múlt de bebiztositottak a végén h ne legyen esélyünk
csebi
nyilván, csak egy 70 perces meccsen ennél több faszságot elnéztek
és a rendes játékidőben bőven ynerhettünk volna
heteseket hagytunk ki, ziccert dobtunk kapufára ...

ettől még idegesítő de sajnos nem azon múlt

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
warr_b Washington Commanders 27 928 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
No akkor végül ötödik hely, szerintem a vb előtt ezt kb mindenki aláírta volna.
Grat a fiúknak.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 586 — Poloska confirmed
Figyu, 5-6 emberes csapat vagyunk: Mikler, Lékai, Bánhidi, Máthé, Bóka. Szódával elmegy Szita, Bodó és Sipos, meg kapuban Székely.

Willie Parker
Te fixen vagy balatonfüredi lehetsz, vagy Bóka családjából származol 😀 no offense
Hanni
Nem kellett volna 4-szer írnod. Én benne látom egyedül, h nem izgulja el, nem kreténkedik, hanem megcsinálja.

Willie Parker
Félreértés neessék, én nem haragszom Bókára, tudom úgy tűnhet, pedig tényleg nem. Csupán erősen felnevettem mikor az 5 emberes csapat vagyunkban oda kerül a neve, úgy, hogy még a füredbe se férne be, ha nem az apja lenne a polgi. Belőtt 3 100%-os ziccert szélről? Azanyáámat. Klasszis.

Sunát meg Pedrót kár is említeni. Ebben maximálisan egyezik a véleményünk.
több mint 4 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 368 — Omar's Coming Yo!

Willie Parker
Hanni

Willie Parker
nem hiszem el hogy pedro meg Sunajko helyett nem lenne két huszonéves magyar..

több mint 4 éve

Willie Parker
Hanni

több mint 4 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 626 — farkas.l.zoltan@gmail.com

Willie Parker
Hanni
Vagy Ő Bóka
csebi
Biztos a vörösingesek húzták fel

több mint 4 éve
peach Atlanta Falcons 15 612 — a new hope (again)
Minusz ötöt kapni 10 perc alatt bárkivel lehet, ha csak ennyit pihen a lékai-bánhidi-mikler trió már sokkal jobban állunk a végére.

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 081 — Lájkold a zsűrit!
Gulyást lehet ekézni azért, mert nem rotál, de a 2. félidei 5-1-gyel szépen összezavarta a franciákat, azért lehetett egyáltalán hosszabbítás.
Meg úgy alapvetően ahogy többen írtátok, vékony a keret.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 948 — Lucas Scott

Willie Parker
Hanni
Vagy Ő Bóka

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve

Willie Parker
Reálisan ők amúgy milyen szinten vannak? Bánhidi nyilván TOP3 a posztján legalább, de a többiek?

több mint 4 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 586 — Poloska confirmed

Willie Parker
több mint 4 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 11 528 — Chiefs GM
Lékain el is ment a vége, megjegyzem nem az ő hibája, hogy ennyit volt pályán pihenő nélkül.
Egytökösebb hc-val ez megvan amúgy sztem
peach
amit már egyszer írtam: nem 9 emberrel kéne tolni és akkor ilyenkorra nem halnának meg a játékosaink
Mikler is pont most nem védett jól a másodikban
egy csapat nem kaphat ki meccs alatt 9 góllal
kéne még 2-3 használhatóbb játékos vagy tényleg picit nagyobb rotáció
de 10 perc alatt dobtunk 2 gólt, úgy, hogy tényleg ezt a hosszabbítást is simán nyerhettük volna
NB2
Mondjuk Ligetvari kiesése nyilván ilyen meccseken meg jobban faj, és hátha Bartókot is sikerül beépíteni, akkor belső posztokon azért nagyobb lesz a választék.

több mint 4 éve
Valaki szedje már össze a kulcsemberek életkorát, mi az hogy fiatal mint hátráltató tényező

több mint 4 éve

több mint 4 éve
De ancsin a világ legostobább izgulósabb chockerja miért van ilyenkor pályán?
peach
Mert kell a pihenő a jobbaknak is
FLZOLI
100szor előbb balogh a clutch szituban mint ancsin bármikor
peach
Az a Balogh, aki nem tud labdát vezetni, rendszerint az oldalvonalnak passzol és a súlypontemelkedése már negatív?
Willie Parker
Igen. Mert abbam az emberben benne van, hogy hozzátesz valamit. Elég ha jól sül a csuklója kétszer. Ancsintól éles szituban viszont csak faszságot várhatsz és azt is adja menetrendszerűen 10 éve. Nem véletlen kopott a fradiig...

több mint 4 éve
NB2 New England Patriots 27 467 — nabege2@yahoo.com
Lékain el is ment a vége, megjegyzem nem az ő hibája, hogy ennyit volt pályán pihenő nélkül.
peach
amit már egyszer írtam: nem 9 emberrel kéne tolni és akkor ilyenkorra nem halnának meg a játékosaink
Mikler is pont most nem védett jól a másodikban
egy csapat nem kaphat ki meccs alatt 9 góllal
kéne még 2-3 használhatóbb játékos vagy tényleg picit nagyobb rotáció
de 10 perc alatt dobtunk 2 gólt, úgy, hogy tényleg ezt a hosszabbítást is simán nyerhettük volna
több mint 4 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 559
Gulyás öcsém, egy normális HC-val megvan a legjobb 4.
A teljesímény miatt egy darabig úgysem váltják le, szóval cumi.
Azért szép volt, de sajna bitang rövid a pad és vlkony a keret, ezt pedig így nem lehet.
több mint 4 éve
peach
Lékai nélkül sztem 8ban sem lennénk de az sem megy h egy percet nem pihen sosem.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
csebi
rohadtul nem azon múlt
Negritis
Azért az h a végén -2nel egyértelmű francia belemenest ne, fújnak be, majd nálunk Lékait lerantjak és elengedik francia gol, ezután pedig neki ugrik a francia védő Lekainak és belemenes? Mert ez így zajlott, ráadásul egymás után volt ez. nem ezen múlt de bebiztositottak a végén h ne legyen esélyünk

több mint 4 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 181 — Így remélem megfelelek nektek.....
kitörölhetjük az egész VB-n nyújtott teljesítményt a maival
és igen, dühös vagyok, mert ebben több volt
mondom ezt úgy, hogy nehéz ágon voltunk
NB2
Akkor ne is jussunk be a POba? 😛 😉
több mint 4 éve

több mint 4 éve
NB2 New England Patriots 27 467 — nabege2@yahoo.com
kitörölhetjük az egész VB-n nyújtott teljesítményt a maival
és igen, dühös vagyok, mert ebben több volt
mondom ezt úgy, hogy nehéz ágon voltunk
több mint 4 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 54 126 — The Mathematician
csebi
rohadtul nem azon múlt

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
clbass New Orleans Saints 3 163 — Saints fan
Ez mi faszom itélet 😕