Kézilabda
19 feliratkozó
több mint 4 éve
Pep71
2 602
ez mi védekezéééés 😀
több mint 4 éve
NAGY Benceeeee
több mint 4 éve
Pep71
2 602
Bombac sérült vagy csak a meccs végére tartalékolják?előző meccsüket szinte egyedül nyerte meg nekik..érdekes 😀
több mint 4 éve
bazdmeg ezek a spanyol bírók...buták vagyunk mi is, de minden faszért 2 perc, hihetetlen
több mint 4 éve
Teljesen jó eddig, csak túl sok a hiba. Azokkal kell kezdeni valamit. Ha sikerül akkor bármi lehet még
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
Gyerünk, gyerünk!
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve
Antonius
1 702
ez ma nem a mi napunk, ha ebben a mederben folytatódik tovább a meccs, simán szopni fogunk
Cowboys 4ever.
több mint 4 éve
index.hu/sport/kezilabda/2020/01/18/norvegia_magyarorszag_kezilabda_szita_zoltan_es_sipos_adrian_szabalytalansagai/Szita elnézést is kért miatta, nyilván egy nagy égés közepén a frusztráció rossz módon jött ki. Mással is megtörtént már.
Nekem ez kimaradt, de elég paréj megmozdulások.
Pont az ilyen sunyi suttyóságokkal lehet a legjobban a szimpátiát lerombolni, amit 3 pazar meccsel felépítettek. Bár nyílván ez a magyar pöcében furfangos csibészségnek lesz eladva ha véletlen szóba jön.
FLZOLI
több mint 4 éve
index.hu/sport/kezilabda/2020/01/18/norvegia_magyarorszag_kezilabda_szita_zoltan_es_sipos_adrian_szabalytalansagai/Nekem ez kimaradt, de elég paréj megmozdulások.
Pont az ilyen sunyi suttyóságokkal lehet a legjobban a szimpátiát lerombolni, amit 3 pazar meccsel felépítettek. Bár nyílván ez a magyar pöcében furfangos csibészségnek lesz eladva ha véletlen szóba jön.
több mint 4 éve
dawyd728
3 851
Erre a portugál teljesítményre nincsenek szavak. Norvégok után a legerősebb csapat. :o
több mint 4 éve
Hmm a portugálok elég jók...
több mint 4 éve
Fattyu
1 920
Az hogy jok voltunk nem jelent semmit, azzal nem nevelődik és fejlődik a köv generáció.A tao-ra gondoltam, illetve ,hogy mas orszagok valogatott jatekosai (es azok az orszagok jobbak, mint mi) MO-n toljakTudom nem en vagyok az elso aki ezt felhozza, de amig nem omlott a penz a kezibe addig valogatott szinten egesz jok voltunk, aztan ahogy jott a zse, olyan orszagok eloztek meg, hogy csak nezek.Magyar vagy globál szinten érted, hogy "jött a zsé" ?
😀
ZoliMP
Fattyu
ZoliMP
Pontosan kimaradt több generáció aminek pótolni kellett volna ezt a hiányt. Ez képzés és utánpotlàs elhanyagolása miatt volt.
Az hogy 2010 után pénzt tettek bele annak eredményét, ha lesz, kb 2022 után erződhet igazán.
Mert pl a norvégok ezt a csapatot/rendszert kb 2005 körűl kezdték el felépíteni.
Azok a csapatok amelyekre Te gondolhatsz mind időelőnybe vannak jelenleg.
Mint pl a Portugálok, rengeteget fektettek bele időbe és pénzbe is, mert ugye a külföldi szakemberek nem szotyiért mentek oda tanítani az alapokat.
A szlovénok meg pl a dél-szláv hagyományok ól építkeznek, de nekik is idő kellett ehhez. Viszont most pl a szerbek erősen visszaesőben vannak.
Idő, pénz, szisztematika, tudás türelem ez csak így megy.
Az hogy ezeknek az országoknak játékosai itt játszanak, az így jött össze. 😀
több mint 4 éve
YoungZeeZee
8 566
A tao-ra gondoltam, illetve ,hogy mas orszagok valogatott jatekosai (es azok az orszagok jobbak, mint mi) MO-n toljakTudom nem en vagyok az elso aki ezt felhozza, de amig nem omlott a penz a kezibe addig valogatott szinten egesz jok voltunk, aztan ahogy jott a zse, olyan orszagok eloztek meg, hogy csak nezek.Magyar vagy globál szinten érted, hogy "jött a zsé" ?
😀
ZoliMP
Fattyu
több mint 4 éve
Durva ez a portugál csapat, ha még hozzájuk csapódik a fiatal hullám, simán top brigád lehet.
több mint 4 éve
Fattyu
1 920
Tudom nem en vagyok az elso aki ezt felhozza, de amig nem omlott a penz a kezibe addig valogatott szinten egesz jok voltunk, aztan ahogy jott a zse, olyan orszagok eloztek meg, hogy csak nezek.Magyar vagy globál szinten érted, hogy "jött a zsé" ?
😀
ZoliMP
több mint 4 éve
YoungZeeZee
8 566
Tudom nem en vagyok az elso aki ezt felhozza, de amig nem omlott a penz a kezibe addig valogatott szinten egesz jok voltunk, aztan ahogy jott a zse, olyan orszagok eloztek meg, hogy csak nezek.😀
több mint 4 éve
Azaz benne is van minimum egy olimpiai ciklus.És kapus poszton is megvagyunk még pár világversenyre.székely is 30éves már
Tony Adams
Negritis
több mint 4 éve
Van tartása ennek a brigadnak. 😊a -5 még tetszett, de az előbb megint -10 volt
somoskovig
ebben a rendszerben sokat számít a gólkülönbség, szóval azért jó lenne közelebb jönni!
több mint 4 éve
És kapus poszton is megvagyunk még pár világversenyre.székely is 30éves már
Tony Adams
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
És kapus poszton is megvagyunk még pár világversenyre.
több mint 4 éve
Nagyon tökös ez a csapat, 10ből 9 csapat ebből összezuhant volna..
több mint 4 éve
Norvégok jobbak gyorsabbak és örök mumus nekünk ez a korosztály. Nem ezt a meccset kell hozni hanem a vasarnapit és a portugálok ellenit. Közben amúgy a második félidőben jövünk fel
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
dawyd728
3 851
asszem felejtsük el az olimpiát és csak próbáljunk tisztesen helytállni
Negritis
Totál esélytelenek voltunk/vagyunk rá. Inkább élvezzük a pillanatot és értékeljük, amit ez a rutintalan gyengécske csapat eddig elért.