Kézilabda

19 feliratkozó

több mint 4 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 22 955 — Lucas Scott
Vegre vki kimeri ezt mondani:

Úgy tűnt, fejben rendben voltak a játékosok.
– Szerintem ez a minimum, ha kijössz egy Európa-bajnokságra a válogatott színeiben.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
- JC6 Denver Broncos 6 991
“gabo”: 5-6 gólos vereség
“dawyd: 10+
“dande”: 10en belül örülök...
“Többiek”: 2-3 gólos vereség minimum...

Háh.
#JC6
és te mit tippeltél Nostradamus...?
davemayer
Győzelmet. Szomorú is vagyok 😕
több mint 4 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 22 955 — Lucas Scott
Azért meglepő h mertünk nyitottal játszani és nem azért húztuk elő mert már amúgy is szét lőttek minket, ilyenre nem nagyon emlékszem férfi válogatottnál.
Azért nagyon szép h itt vagyunk de innentől Izlandnak sajnos nem érdeke minket vinni, de 3 pontot sztem mki aláírt volna elore.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 753 — Így remélem megfelelek nektek.....

Háh.
#JC6
davemayer
Minek utaztunk ki, tiszta pénzkidobás mint zorban felcsúti kicsi vasútja 😉
több mint 4 éve
davemayer Chicago Bears 14 752 — "Grammar maci"

Háh.
#JC6

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 4 éve
dawyd728 3 851

Háh.
#JC6
Azért sokat elmond, h nem a csapatnak jöttél először örülni.
Gondolom farizeusi körökben a bölcsesség és a nagyvonalúság értelmetlen szójáték.

Én bevallom végig pislogtam a meccset és örültem, amikor nem lett igazam. Szeretem a cinderella storykat. Ettől még a meglepetés ereje volt a legnagyobb fegyverünk. Plusz a majré, ami a dán vállakon volt a majdnem hazai eb-jükön.Persze ettől még senki nem veszi el a fiúktól ezt a világraszóló eredményt. 😊
több mint 4 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 108 — farkas.l.zoltan@gmail.com

Háh.
#JC6
Nem csapom le, de nem lehet mindenki jövőbe látó próféta mint.....

több mint 4 éve
- JC6 Denver Broncos 6 991

Háh.
több mint 4 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 108 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Pásztor elég durv@n rajta lehet a koxon
peach
Az a balesete kikészíthette anno rendesen...
dande
Legalább tud körmondatot mondani. Amikor látszik, hogy sírnak a betűk néhány hugyagyú zselézett aranylábú interjújakor, amikor a ge*i, tesó, fa**m kötőszavakat nem lehet használni...

több mint 4 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 753 — Így remélem megfelelek nektek.....
peach
Az a balesete kikészíthette anno rendesen...
több mint 4 éve
peach Atlanta Falcons 14 865 — a new hope (again)

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 25 479 — Keep pounding
Az mi, hogy nem egyidőben van a 2 meccs az utolsó körben?? Azért ez nem egy kibaszott háztömb körüli bajnokság.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
ozibozi New York Giants 17 191
reális esély volt, elqrták. nem lesz állandóan a végjátékban ilyen sokszor szerencse... nagyon kicsi kellet volna. pedig megérdemelték volna kivételesen...
több mint 4 éve
3 pontunk van és sztem izland stílusa az ami a legkevésbé fog ízleni nekünk. Azt a hc-t is outcoacholni kell a gecibe 😀

több mint 4 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 323 — Jedi Master
Erőn felül teljesítettünk, ami nagy szó
És a borzasztó az, hogy így is valószínű, hogy ezzel a 4 ponttal kiesunk. Reálisan nézve

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 24 630 — “Sha-la-la-la-la-la, Thiiiiii-baut Pinot!“
Különben meg miért ne lephetnénk meg Izlandot ugyanígy? 😊
Atik15
Eddig a jinx-re alapoztuk a menetelést, ne rontsd el 😊

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 18 912 — Csodabogár
amúgy hazai pálya, elég erősen....

több mint 4 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 18 912 — Csodabogár
Ami pedig külön szép, hogy nem egy rommá bemákolt meccs volt. Egyszerűen megfolytottuk őket. Kihagyott hetes, ostoba két percek, gyenge beálló helyzet kihasználás, de konkrétan lejátszottuk őket. Jó ez, tetszett.
Hanni
Hansen is hagyott ki hetest, Landin meg kibaszott nagy kapus, egyszerűen beállóra nagyon gyorsan ér ki és akkor már fogja a szöget.

több mint 4 éve
Atik15 Carolina Panthers LSU Tigers 195
Rosta helyzetkihasználásáb azért javítani kéne, de Szita és Nagy Bence nekem nagyon tetszett, Ligetvári pedig nyugodtan lőhetne többet is
több mint 4 éve
Atik15 Carolina Panthers LSU Tigers 195
Ha azt mondja nekem valaki a meccs előtt, hogy ikszelünk a dánokkal jó esetben kiröhögtem volna, és aláírtam volna az eredményt. Ahhoz képest, hogy egy világsztárokkal teletűzdelt csapattal játszottunk, az 55. percig vezettünk. Ha nem jutunk tovább, szerintem nem lesz nagy baj, mert ez egy fiatal csapat, akik még sokat fejlődnek (remélhetőleg), és ez a meccs is tanulsággal szolgál nekik. Különben meg miért ne lephetnénk meg Izlandot ugyanígy? 😊

Szerkesztette: Atik15
több mint 4 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 310 — Je suis kobranadrág
Ami pedig külön szép, hogy nem egy rommá bemákolt meccs volt. Egyszerűen megfolytottuk őket. Kihagyott hetes, ostoba két percek, gyenge beálló helyzet kihasználás, de konkrétan lejátszottuk őket. Jó ez, tetszett.
több mint 4 éve
Bazdki, azért a végén rendesen megfújták a hazai pályát, másfél percig támadhattak, abból felet végig "passzívnál", elengedték lauge buzi nagy belemenését. Kb könyörghettek is volna a dánoknak, hogy basszanák már egy gólt. Kár volt belenyúlni a végébe. A csapatnak meg óriási respect, ez brutál kemény volt.

több mint 4 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 310 — Je suis kobranadrág
Tetszik ez a sok fiatal. Óriási eredmény ez. Nekem már az eb előtt nagyon jól esett hogy végre kikerültek a fékek és a dinoszauruszok. Szét kell kapni izlandot, és nem kell a matek. 😎
több mint 4 éve
Fattyu New Orleans Saints 1 920
Én egy kutyaütő bandát vártam erre simán tartják a jobb képességű danokkal a meccset
FLZOLI
most mondjam azt h azok, de vért szarnak? 😀
mert vért szarnak és kevés kivételtől eltekintve maximumot hoznak ki (sipos az egyetlen igazi negatívum számomra)
Negritis
Sipos?
Miért?
Szerintem meg amit most védekezésben
nyomott, kiemelkedő volt.

Szerkesztette: Fattyu

több mint 4 éve
NB2 New England Patriots 24 951 — nabege2@yahoo.com
Mondjuk azért az a pohár rohadtul tele van bármi is lesz szerdán, mert x-elni a vb és olimpiai bajnokkal az piszok nagy eredmény, főleg ennek a csapatnak!