Kézilabda

19 feliratkozó

több mint 4 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 751 — Így remélem megfelelek nektek.....
S akkor most még drukkolhatunk is a szőrösöknek...
dande
Elég primitív ez az állandó negatív jelzős degradálás... Bár ki tudja, lehet Freud bukkan elő valahonnan a böngésző előzmények közül a hairy girls-el 😊
FLZOLI
A lehető legritkább esetben szoktam ilyenekkel élni(a Giants se törpézem soha, és a Cowboysra se írom, hogy girls) visszakereshetsz 20 ezer hszt 😉 tartózkodom ettől, de, ahogy mostanában is Trianonhoz hozzá állnak, nehéz felül emelkedni rajta. Tudom szelíd lelküként kellene ezt megélnem, pláne, hogy erről fogok beszélni nemsokára, de lám most ebben elbuktam 😕 bocs igyekszem a következő 20ezer hszban ettől még jobban tartózkodni 😉 😛
több mint 4 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 107 — farkas.l.zoltan@gmail.com
dande
Elég primitív ez az állandó negatív jelzős degradálás... Bár ki tudja, lehet Freud bukkan elő valahonnan a böngésző előzmények közül a hairy girls-el 😊

több mint 4 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 751 — Így remélem megfelelek nektek.....
több mint 4 éve
Antonius Dallas Cowboys 1 702
Ez sztem hülyeség, ha Neagu és Pintea vert volna minket, azt mondom oké, de így, itt most egyszerűen sztem mákjuk volt.

Ha a következő három meccsen a szélsőik csak megközelítik ezt a teljesítményt, már qrvára meg lennék lepve.

Nyilván szar dolog plusz hatról kiszopni, de ennyi hullamzás simán benne van egy meccsben, nem az történt, mint a VB döntőn, ahol 5 perc alatt omlottunk össze, egyszerűen ők elkapták a fonalat a második félidőben és a szélsőik meg tényleg szarba nyúltak.
gabokocka
Már bocs, de nagyon nincs igazad. A 3 élcsapat ellen 1 félidőt tudtunk úgy teljesíteni, hogy nem játszottak le minket a pályáról. Az lett volna a mák, ha bármelyik meccset megnyerjük ilyen játékkal.

Cowboys 4ever.
több mint 4 éve
Nem akarom már tovább bántani szegényeket, de ezt az egy mémet még beteszem, ezen (kínomban) jót nevettem.

Cowboys 4ever.
több mint 4 éve
PEEtör New Orleans Saints 1 758
Ez sztem hülyeség, ha Neagu és Pintea vert volna minket, azt mondom oké, de így, itt most egyszerűen sztem mákjuk volt.

Ha a következő három meccsen a szélsőik csak megközelítik ezt a teljesítményt, már qrvára meg lennék lepve.

Nyilván szar dolog plusz hatról kiszopni, de ennyi hullamzás simán benne van egy meccsben, nem az történt, mint a VB döntőn, ahol 5 perc alatt omlottunk össze, egyszerűen ők elkapták a fonalat a második félidőben és a szélsőik meg tényleg szarba nyúltak.
gabokocka
Hagyjuk már ezt a szerencse dolgot, az hogy kéziben 6 gólos félidei előnyről, végig vezetve kikapsz egy gyengébb csapattól, az nem szerencse.

Pláne, hogy ez a női kéziseink trademark move-ja, idén is bizonyítva párszor.
több mint 4 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 25 479 — Keep pounding

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
warr_b Washington Commanders 24 176 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Háhá, legalább a burnyák franicák is kiesnek.
Bár a dánok sem jobbak mondjuk... 😊

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve
warr_b Washington Commanders 24 176 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Ha félidőben a románok mennek hattal mi lett volna? Lesz közte a végére tíz? Merthogy mi nem nyertünk volna, az kurvaélet, százból egyszer sem.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve
- JC6 Denver Broncos 6 990
Én nagyon bírom Kim-et, de ez az ő sara. Lefogadom nem videózott annyit, mint a román kapitány. Azért itt van már sokadik éve, elhiszem hogy nincs egyszerű dolga a keretet illetően, de vannak olyan WTF dolgai hogy a fülem kettéáll.
Pont azt vártam tőle, hogy ha évekbe telik is, de a győztes mentalitást építse fel - mert azt magyar edzőtől hiába várom - hiába jön a balsors, végre győzzük le.
Lehetett látni a 40.perc környékén hogy megrogyott a csapat, de +7-ről így nem szabad kikapni, tilos. Ezek a románok alig verték meg Kazahsztánt...
Félidőben mi történt? Franc tudja. Összeestek mint a Broncos.
Több volt évben.

“Le kell vonni a tanulságot, tanulunk a hibákból, megyünk tovább!”
több mint 4 éve
Közben lehet elit társaságunk lesz az elnök kupán a franciák személyében.

több mint 4 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 493 — Steelers fan
anno megfogadtam, hogy nem nézek női kézilabdát...
Vrij6
anno megfogadtam, hogy nem fogadok noi kezilabdara...
Kenny
 film.animare.hu/i/f/89/115.jpg

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 4 éve
Gyönyörű szimbolikája az egésznek a Vincze "mi barcelonaiak" O. és Görbicz házassága,ahogy a nagysikerű kézilabda osszefonodik a focival, amely lehuzza a maga mocsarába 😊

Viccen kívűl el kell zavarni a sok mentálisan retardált és született vesztest a csapat közeléből és be kell építeni a még győztes mentálisú fiatalokat akik végigvertek a világot. Aki kihullik mehet dubajozni vagy valamelyik exfocista karjaiba, de kár ezt erőltetnie
FLZOLI
Itt most már döntő többségében fiatalok voltak, tavaly az EB-n megnyerték a szoros meccseket, itt most nem sikerült, sztem nem szabad bántani őket, elég baj nekik, hogy kikaptak.

A román szélsők életük meccsét játszották, mi meg kihagytunk néhány ajtó ablak ziccert és két hetest. Az, hogy Neagu 1 akciógólt dob, és a szélekre szorítottuk őket, az sztem rendben volt, a gond azzal volt, hogy a "világtalan" szélsőik tényleg szarba nyúltak és extránál extrább gólokat lőttek.

Illetve van hátra 2 perc, vezetünk, jó az x, és mindkét támadásunkat lehozzuk fault nélkül kb 20 mp alatt. Ez volt az, amire azt mondom butaság, fel kell menni a fal előtt és 2-3 alkalommal előadni a nagyhalált. Elmegy vele egy perc, utána lőjenek gólt leszarom. Ehelyett Faluvégi bemegy és rálövi egyből, Kovács Anna meg bemegy totyogni, elveszik.

Szóval sztem lesz még ebben a csapatban sok örömünk, még ha ez ma nagyon fáj is...

több mint 4 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 493 — Steelers fan
2000...

Ez a vájtukéj megba.zta a női kéziválogatottunkat rendesen....

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 4 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 642 — Cowboys fan
Vrij6
Kenny
meccs közben feljöttek 18-as szorzóra az oláhok, egy ezrest megért volna, legalább vigaszdíjnak...
eaglesmcnabb
én 16-18-nál tettem meg a HD-t (x2,90). mondtam a kollégáknak, hogy azért HD-t teszek, mert azért a döntetlenben reménykedek, de onnantól, hogy 15-18-nál időkérés, hetes után a románok lőnek gólt, onnantól nem nagyon volt sok remény.

a heteseket be kellett volna lőni, na igen.
több mint 4 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 107 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Gyönyörű szimbolikája az egésznek a Vincze "mi barcelonaiak" O. és Görbicz házassága,ahogy a nagysikerű kézilabda osszefonodik a focival, amely lehuzza a maga mocsarába 😊

Viccen kívűl el kell zavarni a sok mentálisan retardált és született vesztest a csapat közeléből és be kell építeni a még győztes mentálisú fiatalokat akik végigvertek a világot. Aki kihullik mehet dubajozni vagy valamelyik exfocista karjaiba, de kár ezt erőltetnie

több mint 4 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 502 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Vrij6
Kenny
meccs közben feljöttek 18-as szorzóra az oláhok, egy ezrest megért volna, legalább vigaszdíjnak...

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve

Cowboys 4ever.
több mint 4 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 22 955 — Lucas Scott
40 percen keresztül nem tudtunk mit kitalálni a 7-6 elleni játékra... vicc
cspeti98
Hány éve nem tudunk erre mit kitalálni?
csebi
Persze, nem új probléma ez. Meg én voltam a hülye, hogy azt hittem, sikerül kitalálni valamit, mikor az egész vb-n amint jött egy nem amatőrökből álló csapat, nem volt semmire válasza a kopasznak.
cspeti98
Azért az elég fura h kit hoz le a saját két perces kiallitasanal. A legjobb jatekosunkat ...

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
cspeti98 New England Patriots UCF Knights 466
cspeti98
csebi
Persze, nem új probléma ez. Meg én voltam a hülye, hogy azt hittem, sikerül kitalálni valamit, mikor az egész vb-n amint jött egy nem amatőrökből álló csapat, nem volt semmire válasza a kopasznak.

több mint 4 éve
Vrij6
Az baj, hogy lassan már nincs magyar csapatsport amit érdemes nézni..... úgy, hogy sikerben bízhatsz....
több mint 4 éve
Kenny Atlanta Falcons 10 028 — Omar's Coming Yo!
Vrij6

Szerkesztette: Kenny

több mint 4 éve
Zsellér van de Vrij Baltimore Ravens 13 462 — Слава Україні! Героям слава!

"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 4 éve
Megadtuk az esélyt a bíróknak, hogy besegítsenek, éltek vele....
több mint 4 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 22 955 — Lucas Scott
cspeti98

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.