NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 708
44
18:00 Minnesota @ Wisconsin - CBS
Koronavírus 2024
33 feliratkozó
több mint 4 éve
szerintem átköltöztek a nagyobb ülésterembe, hogy ne egymás hegyén hátán üljenek, így elvesznek viszonylag.De amúgy tényleg vannak 100-an?😊Még kesztyű is kevésen...www.parlament.hu/plenaris-elokozvetitesVan rajtuk maszk?
élőképes
NB2
zemanla
Szokol
NB2
amúgy érdekes, hogy OVt nagyjából végighallgatták normálisan, de kb minden ellenzéki megszólalónál höbörögtek Szilárdék, aki azt hiszi jobban tudja, hogy a milliárd vagy a billiárd hogy van angolul. maradt volna a kakashere pörköltnél otthon.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
Willie Parker
15 410
Szerintem abban a tekintetben nem, hogy egy csomó ember élete a kínaiakon múljon..szted eddig nem volt? ebben tévedszSzépen megy az egymásra mutogatás ezügyben, de végeredményben én úgy látom, hogy a fél világ most Kína-függő lettVéleményt kérek:szerintem az Trump indította el azért hogy ez EU bedőljön
Szerintetek lehetséges, hogy Kína indította el (vagy szebben fogalmazva hagyta terjedni) a vírust azzal, hogy minimum Európát függővé tegye az ő ellátó-rendszereitől és termelésétől? Gondolok itt elsősorban a védőfelszerelésekre, fertőtlenítőszerekre, orvosi eszközökre - melyek ellátása már USA-ban is akadozik. nekik 3-5000 áldozat jószerivel meg sem kottyan, még az sem, ja ennek a tízszerese lett volna.
Afrikáról ne is beszéljünk, ahol már most kínai eü-i vállalatok "felajánlásaitól" hangosak a mindennapok, vagyis lényegében - vetélytárs híján - letarolhatják a teljes eü-i piacot (pl.: védőeszközök, orvostechnikai berendezések, kórházak infrastruktúrája, gyógyszerkészlet, vakcinaszabadalmak, szakembergárda/képzés etc.)
Lehet, hogy összeesküvés, de én látom a realitását ennek.
Fast Willie
legyen miért hadakozni kínával
www.businessinsider.com/chinese-official-says-us-army-maybe-brought-coronavirus-to-wuhan-2020-3
Negritis
Fast Willie
Negritis
több mint 4 éve
szted eddig nem volt? ebben tévedszSzépen megy az egymásra mutogatás ezügyben, de végeredményben én úgy látom, hogy a fél világ most Kína-függő lettVéleményt kérek:szerintem az Trump indította el azért hogy ez EU bedőljön
Szerintetek lehetséges, hogy Kína indította el (vagy szebben fogalmazva hagyta terjedni) a vírust azzal, hogy minimum Európát függővé tegye az ő ellátó-rendszereitől és termelésétől? Gondolok itt elsősorban a védőfelszerelésekre, fertőtlenítőszerekre, orvosi eszközökre - melyek ellátása már USA-ban is akadozik. nekik 3-5000 áldozat jószerivel meg sem kottyan, még az sem, ja ennek a tízszerese lett volna.
Afrikáról ne is beszéljünk, ahol már most kínai eü-i vállalatok "felajánlásaitól" hangosak a mindennapok, vagyis lényegében - vetélytárs híján - letarolhatják a teljes eü-i piacot (pl.: védőeszközök, orvostechnikai berendezések, kórházak infrastruktúrája, gyógyszerkészlet, vakcinaszabadalmak, szakembergárda/képzés etc.)
Fast Willie
www.businessinsider.com/chinese-official-says-us-army-maybe-brought-coronavirus-to-wuhan-2020-3
Negritis
Fast Willie
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
a fél világ kb 20 éve kina függőSzépen megy az egymásra mutogatás ezügyben, de végeredményben én úgy látom, hogy a fél világ most Kína-függő lettVéleményt kérek:szerintem az Trump indította el azért hogy ez EU bedőljön
Fast Willie
Negritis
Fast Willie
több mint 4 éve
Willie Parker
15 410
Szépen megy az egymásra mutogatás ezügyben, de végeredményben én úgy látom, hogy a fél világ most Kína-függő lettVéleményt kérek:szerintem az Trump indította el azért hogy ez EU bedőljön
Fast Willie
Negritis
több mint 4 éve
De amúgy tényleg vannak 100-an?😊Még kesztyű is kevésen...www.parlament.hu/plenaris-elokozvetitesVan rajtuk maszk?
élőképes
NB2
zemanla
Szokol
több mint 4 éve
Véleményt kérek:szerintem az Trump indította el azért hogy ez EU bedőljön
Fast Willie
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Amadeus the Young
32 915
Véleményt kérek:nyakig ülünk a nukleáris fegyverekben, senki nem mer megkockáztatni egy ilyet.
Fast Willie
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 4 éve
Willie Parker
15 410
Véleményt kérek:Szerintetek lehetséges, hogy Kína indította el (vagy szebben fogalmazva hagyta terjedni) a vírust azzal, hogy minimum Európát függővé tegye az ő ellátó-rendszereitől és termelésétől? Gondolok itt elsősorban a védőfelszerelésekre, fertőtlenítőszerekre, orvosi eszközökre - melyek ellátása már USA-ban is akadozik. nekik 3-5000 áldozat jószerivel meg sem kottyan, még az sem, ja ennek a tízszerese lett volna.
több mint 4 éve
azért az nagyon aggasztó, hogy olyan országok mint Szlovénia, Észtország, Horvátország, Bulgária, Szlovákia előttünk van bevallott fertőzöttek számában.Így pontos 😊 😕
csebi
több mint 4 éve
Még kesztyű is kevésen...www.parlament.hu/plenaris-elokozvetitesVan rajtuk maszk?
élőképes
NB2
zemanla
több mint 4 éve
www.parlament.hu/plenaris-elokozvetitesVan rajtuk maszk?
élőképes
NB2
Most klikkeltem. Nem nagyon.... 😕
Szerkesztette: zemanla
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 4 éve
Egyébként elkéstek vele mint Holle anyó a havazással. Holle anyó mondjon le 😛Hogy milyen felkészültek vagyunk, egy kis adalék:Valószínűleg tényleg nem Kína gazdasági érdeke volt a járvány, ahhhhaaaa!!!
11 tonna védőcuccot hozott a wizzair gép az éjszaka és most közlik, hogy az intenzíven már mindenkinek lesz ilyen...de mintha egy hete is ezt közölte volna Orbán, meg még itt is belinkelte valaki, azt a videót, hogy csak a gonosz orvosi kamara elégedetlenkedik, de amúgy minden rendben...
A képen meg látható, hogy az osztrákok két 777-est küldtek, ami megpakolva tért vissza orvosi felszerelésekkel és eszközökkel...130 tonna!!! majd a 12szerese
Nyilván nagyobb ország, több lakossal...meg hát nem is megy olyan jól, mint nekünk...
Klaci79
Fast Willie
több mint 4 éve
azért az nagyon aggasztó, hogy olyan országok mint Szlovénia, Észtország, Horvátország, Bulgária, Szlovákia előttünk van fertőzöttek számában.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
Nehéz kérdés. Sokan legalább azt az 50 000 forintot befizetik és nem feketéznek. Nem tudom mi lehet az arány a feketézők vs az inkább katázok rendes adózás helyett és ezért elfeketézem a bevétel egy részét, hogy beleférjek a katába között. De én se vagyok a feltétlen híve.Nekem nincs bajom a KATA-sok megsegítésével, de azért fájni fog három hét múlva befizetni azt az 500 000 forint járulékot... Ez 10 havi KATA-ja egy mókusnak, hát köszi.amúgy a katát jelen állapotában és jogszabályi környezetében el kellene törölni a faszomba.
Szokol
Amadeus
több mint 4 éve
Amadeus the Young
32 915
Nekem nincs bajom a KATA-sok megsegítésével, de azért fájni fog három hét múlva befizetni azt az 500 000 forint járulékot... Ez 10 havi KATA-ja egy mókusnak, hát köszi.amúgy a katát jelen állapotában és jogszabályi környezetében el kellene törölni a faszomba.
Szokol
több mint 4 éve
Íme a tudatos szavazó!és nekem van olyan ismerősöm, aki katásként azért nem szavazott egyéniben asszem lmpre, mert ők eltörölték volna a katát, hanem a fideszre.szerinted a legtöbb Katás nem csal amúgy is? Amúgy kurva egyszerű: rengetegen vannak, jellemzően tartalékok nélkül. A magyar kkv szektor 3/4-e bedőlne a faszba 1 hónapon belül.Most olvasom a gazdaságvédelmi intézkedéseket. Valaki magyarázza már el, hogy a KATA-sok, miért ilyen szent tehenek? Rengeteg vállalkozás "normálisabb" adózást választ, inkább az ő terheiket kéne csökkenteni.gondolom mert a legtöbb KATA-s vállalkozó KATA nélkül amúgy csalna egyfolytában...
NB2
Klaci79
Amadeus
csebi
több mint 4 éve
Emlékeztetőül, ezek voltak az orvosi kamara ajánlásai, KZ ezt minősítette politikai akciónak:mok.hu/koronavirus/velemenyek/a-magyar-orvosi-kamara-elnoksegenek-javaslata-a-koronavirus-okozta-jarvany-megfekezesere--20200315
több mint 4 éve
és nekem van olyan ismerősöm, aki katásként azért nem szavazott egyéniben asszem lmpre, mert ők eltörölték volna a katát, hanem a fideszre.szerinted a legtöbb Katás nem csal amúgy is? Amúgy kurva egyszerű: rengetegen vannak, jellemzően tartalékok nélkül. A magyar kkv szektor 3/4-e bedőlne a faszba 1 hónapon belül.Most olvasom a gazdaságvédelmi intézkedéseket. Valaki magyarázza már el, hogy a KATA-sok, miért ilyen szent tehenek? Rengeteg vállalkozás "normálisabb" adózást választ, inkább az ő terheiket kéne csökkenteni.gondolom mert a legtöbb KATA-s vállalkozó KATA nélkül amúgy csalna egyfolytában...
NB2
Klaci79
Amadeus
több mint 4 éve
Nekem nincs bajom a KATA-sok megsegítésével, de azért fájni fog három hét múlva befizetni azt az 500 000 forint járulékot... Ez 10 havi KATA-ja egy mókusnak, hát köszi.
több mint 4 éve
Hír tv-n megtaláltam, de köszi!Tényleg nem adja most egyik adó sem az országgyűlést? Hallgatnám a háttérben gépen, de nem tudom melyik csatornához keressek streamet.Info rádió
Szokol
zemanla
több mint 4 éve
Amadeus the Young
32 915
szerinted a legtöbb Katás nem csal amúgy is? Amúgy kurva egyszerű: rengetegen vannak, jellemzően tartalékok nélkül. A magyar kkv szektor 3/4-e bedőlne a faszba 1 hónapon belül.Most olvasom a gazdaságvédelmi intézkedéseket. Valaki magyarázza már el, hogy a KATA-sok, miért ilyen szent tehenek? Rengeteg vállalkozás "normálisabb" adózást választ, inkább az ő terheiket kéne csökkenteni.gondolom mert a legtöbb KATA-s vállalkozó KATA nélkül amúgy csalna egyfolytában...
NB2
Klaci79
több mint 4 éve
Tényleg nem adja most egyik adó sem az országgyűlést? Hallgatnám a háttérben gépen, de nem tudom melyik csatornához keressek streamet.Info rádió
Szokol
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 4 éve
az konkrétan hülyeúgy értem sok katás, aki korábban nem volt ilyenben, eddig nem adott számlát...most mindegy neki...olyanok pl mint a kőművesem...adja egyből a számlát, mert úgyis mindegy nekimert most már nem fog 😊Most olvasom a gazdaságvédelmi intézkedéseket. Valaki magyarázza már el, hogy a KATA-sok, miért ilyen szent tehenek? Rengeteg vállalkozás "normálisabb" adózást választ, inkább az ő terheiket kéne csökkenteni.gondolom mert a legtöbb KATA-s vállalkozó KATA nélkül amúgy csalna egyfolytában...
NB2
Klaci79
ozibozi
Klaci79
aki katás nem ad számlát kibasszák a katából és még meg is suhintják
azt ne mondd, hogy a katás bevétele eléri a 12 milliót