Kosárlabda
13 feliratkozó
1 napja
Chalk >>> Cinderella
2 napja
2008 után van megint négy első kiemelt a Final Fourban, nekem csak a Zags Cinderella tippem nem jött beés akkor is San Antonioban volt😊
Löfli
2 napja
2008 után van megint négy első kiemelt a Final Fourban, nekem csak a Zags Cinderella tippem nem jött beEzen a héten csak 2 tippem volt rossz a 12-ből
Löfli
Poloska vagyok.
2 napja
2008 után van megint négy első kiemelt a Final Fourban, nekem csak a Zags Cinderella tippem nem jött be
2 napja
na a Spartansnak se jön semmi
2 napja
durva dominancia eddig a HoustontólInkább a Vols nagyon off, főleg a trojkák
Löfli
Poloska vagyok.
2 napja
durva dominancia eddig a Houstontól
3 napja
Florida 1 perc alatt visszajött 9 pont mínuszról, az igen, komoly végjáték lesz itt
3 napja
Csajoknál Hailey Van Lith magic a Notre Dame ellen - 9ről +6
Poloska vagyok.
4 napja
Nekem a Sweet16 6/8, mert elmaradt a Drake Cinderella, és a Kentucky-Tennessee-n full ramdom tippeltem mert 50-50 volt nálam, ebből lett 51-49 UK.
Poloska vagyok.
4 napja
Csak a Michigan State-nek lehet drukkolni, Tom Izzo nagyon megérdemelné, bár az első perctől kezdve azt gondolom, hogy ezt bizony idén sajnos a Duke nyeri(még van esély az all-SEC final fourra, az mondjuk vicces lenne bizonyos szempontból)
Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
4 napja
8 csapat maradt, de 3. kiemelt a legalacsonyabb.Az underdogok mind elfogytak.

4 napja
Pedulla óriásit játszott az Ole Missnél, de csak továbbment a Michigan St egy végig kiélezett meccsen! Tennessee meg szépen elkeni a Kentucky száját úgy néz ki
5 napja
ez a Texas Tech - Arkansas epikus volt5 napja
jó az iram ezen a BYU - Bamán
7 napja
A csávó kb. kedvencem volt az első körben
Poloska vagyok.
7 napja
Sweet 16 starting fives by original schoolPoloska vagyok.
8 napja
NEWS: Saint Francis will move from Division 1 to Division 3, the school announced.
— On3 (@On3sports) March 25, 2025
The Red Flash fell to Alabama State in the NCAA Tournament last week. https://t.co/bnxnO6OiR6 pic.twitter.com/Oz8rIrDFL6
Poloska vagyok.
8 napja
ez a Pitino - Calipari csata viszont jónak tűnik
Löfli
Poloska vagyok.
8 napja
Oregont, Huskiest sajnáltam, az két komoly meccs volt.
9 napja
na ott a buzzer beater 😕
9 napja
Proctor nem tud hibázni
9 napja
A March Madness 64 csapata hány csapatból a legjobb 64?És nem is igazán 64, 68 az első meccsekkel együtt.
Őszentsége Sobri Jóska
Poloska vagyok.
9 napja
azt hittem bukni fog a Florida ilyen büntetőzéssel