Kosárlabda

13 feliratkozó

több mint 13 éve
Joci 2 599 — The Georgia Peach
dugja fel magának ezt a W-t a bucks,és a bírókat is,Columbus Charity.

sullinger viszont állat

http://imsomeanimakemedicinesick.tumblr.com/
több mint 13 éve
most elkenjük a bucksot

Go Blue!

félidőben vezetünk,gyerünk,meg lesz az upset

több mint 13 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 101 — 28-14
20 pontos vereség az Iowától, atyaég mi történt a csapattal...
több mint 13 éve
TheMileHighCity 1 906 — Colorado Governor
Ide írok, mert odaát még kihaltabb a helyzet, mint eddig... 😛

Büszkességgel és egyben szívfájdalommal tölt el, hogy a Colorado State a MWC másik nagyágyúját is végig szorongatta, de ugyanúgy minimális különbséggel vesztettünk a végén. Legalább az egyiket nagyon jó lett volna elkapni, és mivel nem sokon múlott, érthető a hiányérzetem, de ez tényleg így is óriási teljesítmény volt a Rams-től. A harmadik helyet tartjuk a két kiemelt mögött, és az Air Force is birtokolja a hatodik helyet, ami tőlük a reálisan legjobb elérhető helynek számít, gyakorlatilag a gyengébbeket verjük, a jobbaktól kikapunk.
A Colorado az első három meccs megnyerése után négyszer is szoros vereséget szenvedett a favoritoktól, bár többet is ki lehetett volna hozni ezekből, kétszer is a hajrában buktunk el, de legutóbb már lemostuk a sereghajtó Iowa State-et, ennyi nagyon kellett az önbizalmunknak. Tartjuk magunkat a Big12 középmezőnyében.
A Northern Colorado-nak becsúszott most néhány vereség, és lecsúsztunk a második helyre a Big Sky-ban, de a Denver továbbra is egyetlen hibával vezeti a Sun Belt-beli divízióját.

Denver Sports Blog
Denver Sports Blog twitter
Get In The Ring
több mint 13 éve
nincs olyan oldal, ahol le lehetne tölteni NCAA BB meccseket? egyszerűen sehol sem találok...
több mint 13 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 21 747 — Panthers fan
Picsába, kínos zakó Oxfordban. Nem játszott jól a Wildcats, de az a győztes hármas Warrentől durva volt (csapdázni kellett volna a legjobbjukat).

Tepper takarodj!
több mint 13 éve
mégha OT-ben is, de megvan a win az Indiana ellen 😀 mondjuk így, hogy Lucious nincs, a pad az eszméletlenül gyenge sajna...
több mint 13 éve
Rajna Tennessee Titans 7 926 — Nega Scott
St Johns +8,5 alap fogadás volt ma. Otthon mondjuk elég jók, szóval engem nem lepett meg a győzelmük. Azért egy-egy ilyen vereségből kár ítélni, mindenkinek van ilyen.

több mint 13 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 21 747 — Panthers fan
Mekkora zakót kap a Dook, jó este.

Tepper takarodj!
több mint 13 éve
mindent elmond az ACC erejéről, hogy a Big East 11. számú csapat is lealázza Dukeot 😂 (sőt, inkább 12. vagy 13., mert sztem a St. John's gyengébb, mint a Providence, sőt, még talán a Seton Hallnál is)Hurka
Ez inkább a Big East erejét mutatja szerintem, és azt, hogy miért nem kell annyira meglepődni, amikor egy Cuse kikap a Seton Halltól, vagy amikor a UConn a Providencetől. Ezek a liga aljába sorolt csapatok bőven vannak olyanok, mint más konfok középmezőnye.gsn
na jó, de ez egy igazán erős ACC-s csapat ellen akkor se történhetne meg
egyébként igaz, a Depaul és a South Florida nagyon kilóg, de a többi csapatban mindig ott az upset
több mint 13 éve
gsn 3 548
mindent elmond az ACC erejéről, hogy a Big East 11. számú csapat is lealázza Dukeot 😂 (sőt, inkább 12. vagy 13., mert sztem a St. John's gyengébb, mint a Providence, sőt, még talán a Seton Hallnál is)Hurka
Ez inkább a Big East erejét mutatja szerintem, és azt, hogy miért nem kell annyira meglepődni, amikor egy Cuse kikap a Seton Halltól, vagy amikor a UConn a Providencetől. Ezek a liga aljába sorolt csapatok bőven vannak olyanok, mint más konfok középmezőnye.

Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness
több mint 13 éve
mindent elmond az ACC erejéről, hogy a Big East 11. számú csapat is lealázza Dukeot 😂 (sőt, inkább 12. vagy 13., mert sztem a St. John's gyengébb, mint a Providence, sőt, még talán a Seton Hallnál is)
több mint 13 éve
nem sokon múlt ez az Ohio State győzelem, csodálom, hogy a Northwestern így meg tudta őket szorítani. Texas meg simán verte a Mizzout, esélye sem volt a Tigersnek, egymás után a 3. Horns meccset néztem meg 😀
11 (!) top 25-ös csapat kapott ki tegnap (mégha abból 4 eleve ugyanúgy kiemelt ellen játszott, de a UConn és a Nova is rosszabb kiemelésű csapat ellen játszott: UConn, Villanova, BYU, Syracuse, Missouri, Texas A&M, Wisconsin, Minnesota, Vandy, Florida, Saint Mary's (a Buckeyes 1 ponttal, a Pittsburgh 3-al, a Utah State pedig csak OT-ben nyert)
több mint 13 éve
Nem lesznek ők top10es kiemelt szerintem. Persze lehet, de jelenlegi eredményeik nagyon messze vannak attól.

több mint 13 éve
Rajna, Penn State nagyon alacsony, most is megverték a Badgerst, van bennük még bőven potenciál

közben kikapott a BYU is, nem volt elég Jimmer 32 pontja, bár 50 % alatt maradt mezőnyben
több mint 13 éve
Jimmy Butler 😀
több mint 13 éve
Kétszeres OT-ben ki lehet kapni ettől a Louisville-től. Nekem inkább a G'town erős játéka volt meglepő.

több mint 13 éve
érdekes eredmények vannak eddig, Nova, UConn és Florida lose, főleg a UConn-é meglepő nekem a Louisville ellen otthon, Kemba nem tudott elég clutch lenni
több mint 13 éve
Ejj de jó volt ez a Nova-G'town... a Hoyas kezd feltámadni. Közben összedobtam egy kis bracketet, vannak benne homer dolgok, de poénból jó.

1 Texas
1 Duke
1 Pittsburgh
1 Ohio State
2 Kansas
2 BYU
2 UConn
2 Villanova
3 SDSU
3 Purdue
3 Syracuse
3 Kentucky
4 Washington
4 Missouri
4 Florida State
4 Notre Dame
5 Illinois
5 Louisville
5 Texas A&M
5 Wisconsin
6 Georgetown
6 Florida
6 Minnesota
6 St Mary's
7 Marquette
7 Vanderbilt
7 Tennessee
7 West Virginia
8 North Carolina
8 UNLV
8 Temple
8 Arizona
9 Cincinnati
9 Xavier
9 Utah State
9 Michigan State
10 Boston College
10 VCU
10 Butler
10 Georgia
11 Gonzaga
11 Richmond
11 Old Dominion
11 Kansas State
12 Baylor
12 UCLA
12 Memphis
12 USC
12 Duquesne
12 Penn State
13 Wichita State
13 Belmont
13 Oakland
13 Harvard
14 Fairfield
14 CoC
14 Coastal Carolina
14 Florida Atlantic
15 Bucknell
15 Northern Colorado
15 Ball State
15 Austin Peay
16 Texas Southern
16 Texas-San Antonio
16 Hampton
16 Maine
16 Long Beach State
16 Long Island

És az, hogy a konfokból (ahol nem csak a bajnok van benn), mennyien fértek be:

Big East 10
Big Ten 7
Big 12 6
SEC 5
A-10 4
ACC 4
Pac-10 4
MWC 3
CAA 2
WCC 2

A-10 sok, de inkább oda küldtem egy kis pluszt, mint máshova. Pac-10-nél számoltam azal, hogy a USC februárban szokott jó lenni.

több mint 13 éve
Hehh, jó ez a Gaels 😊 Samhan hiányzik nagyon, de ettől még tetszetősek, a Zags ellen nyerhettek volna többel is, de így legalább mutatták, hogy clutchok. Végre megtörik a bunkók dominanciája a WCC-ben 😊

több mint 13 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 361 — no es importante
1181 nap után győzött a Wolverines a Spartans ellen. (foci+kosár kombinált idő)

Novak 6/8 triplaHöri
nagyon durva szám :/

Novak meg tényleg elég zorall voltJoci
ez semmi, az Ohio State-t fociban 2624 napja (és pörög tovább) nem vertétek meg 😛

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
1181 nap után győzött a Wolverines a Spartans ellen. (foci+kosár kombinált idő)

Novak 6/8 triplaHöri
nagyon durva szám :/

Novak meg tényleg elég zorall volt

több mint 13 éve
Hát most nagyon kevés volt a Mich State támadásban... mondjuk tipikus márciusi csapat, de ez akkor is nagyon gáz volt.Rajna
mostmár teljesen egyértelmű, hogy a gondok itt fejben vannak...
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
looool

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=-2tHyJlQq04
több mint 13 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 7 246 — Saturday Night Lights
Az ACC gyengélkedéséről: http://www.nytimes.com/2011/01/25/sports/ncaabasketball/25acc.html?_r=1&scp=3&sq=viv%20bernstein&st=cse

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)