Kosárlabda
13 feliratkozó
több mint 14 éve
a többi meccsről rövidebb összefoglaló majd este ha minden jól megy 😊http://collegemadness.blog.nepsport.hu/archives/2010/11/17/Igazi_csapatmunka/
@KJuraszik
több mint 14 éve
a 7 assist tőle kevés 😛 de ha így volt, akkor tökéletes9 pontos win az SC ellen, Kalin most nem volt annyira formában, viszont Green megint istenkirály volt 😀Lucas nagyon jól játszott, csak nem épp pontokat termelt, hanem a játék más aspektusaiban segített sokat.Rajna
A Green-Roe-Lucas-Summers kezdő 4-es nagyon jó, de még mindig ott a center probléma, bár talán Payne nemsokára bekerül Sherman helyett
GO STATE!Hurka
több mint 14 éve
9 pontos win az SC ellen, Kalin most nem volt annyira formában, viszont Green megint istenkirály volt 😀Lucas nagyon jól játszott, csak nem épp pontokat termelt, hanem a játék más aspektusaiban segített sokat.
A Green-Roe-Lucas-Summers kezdő 4-es nagyon jó, de még mindig ott a center probléma, bár talán Payne nemsokára bekerül Sherman helyett
GO STATE!Hurka
több mint 14 éve
9 pontos win az SC ellen, Kalin most nem volt annyira formában, viszont Green megint istenkirály volt 😀A Green-Roe-Lucas-Summers kezdő 4-es nagyon jó, de még mindig ott a center probléma, bár talán Payne nemsokára bekerül Sherman helyett
GO STATE!
több mint 14 éve
Egy kis SEC testközelből, Joe Duffy (Vandy) végigblogolja a Quadnak a szezont:http://thequad.blogs.nytimes.com/2010/11/15/new-nickname-for-a-new-season/#more-28323
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 14 éve
tudom, hogy itt sokan szeretitek az egyetemi kosárlabdát. Csináltam egy blogot, szeretnék rendszeresen irkálni, mindenféle történésről, ha valaki szeretne csatlakozni mint szerkesztő annak nagyon örülnék, de ha csak olvassátok nekem már az is bőven elég.Na, ezt hívják úgy, hogy abszolút hiánypótlás! Állandó olvasód leszek 😊
http://collegemadness.blog.nepsport.hu/
véleményeket várom, hátha van értelme csinálnom. 😊Mad
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 14 éve
szarok voltunk de itt még belefér. erős ez a fuckeyes de palánk alatt lehet ütni őketharomtHááát, ebben azért nem hinnék, Sullinger a liga egyik legjobb magasembere lehet...
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
szarok voltunk de itt még belefér. erős ez a fuckeyes de palánk alatt lehet ütni őket
több mint 14 éve
Én is ezt a két meccset néztem, bíztam valami veretősebb hajrában, sajnos addigra mindkét meccs eldőlt. sport-scene-n nem tudjátok miért nincsenek ncaa meccsek? tavaly volt kismillió.
@KJuraszik
több mint 14 éve
hát ez eddig nagyon nem a kedvem szerint alakul.a VT és a Gators is kikap, pedig nekik szurkoltam.
több mint 14 éve
mindegy, hosszú lesz, de hasznos1 Harrison Barnes North Carolina SF
2 Perry Jones Baylor PF
3 Kyrie Irving Duke PG
4 Jared Sullinger Ohio State PF
5 Enes Kanter Kentucky C
6 Jan Vesely Czech Republic PF
7 Josh Selby Kansas PG
8 Jonas Valanciunas Lithuania PF
9 Terrence Jones Kentucky SF
10 C.J. Leslie NC State PF
11 John Henson North Carolina PF
12 Brandon Knight Kentucky PG
13 Mason Plumlee Duke PF
14 Patric Young Florida C
15 Donatas Motiejunas Lithuania PF
16 Jeff Taylor Vanderbilt SF
17 Chris Singleton Florida State SF
18 Alec Burks Colorado SG
19 Tyler Honeycutt UCLA SF
20 Rodney Williams Minnesota SF
21 Marcus Morris Kansas PF
22 Kemba Walker Connecticut PG
23 Kenneth Faried Morehead State PF
24 Kawhi Leonard San Diego State SF
25 Kyle Singler Duke SF
26 Wally Judge Kansas State PF
27 Elias Harris Gonzaga SF
28 Trey Thompkins Georgia PF
29 Jordan Hamilton Texas SF
30 Malcolm Lee UCLA PG
31 Derrick Williams Arizona SF
32 Travis Leslie Georgia SG
33 Aaric Murray La Salle C
34 Tristan Thompson Texas PF
35 Renardo Sidney Mississippi St. PF
36 Josh Smith UCLA C
37 Jereme Richmond Illinois SF
38 Bojan Bogdanovic Serbia SF
39 Vander Blue Marquette SG
40 Xavier Gibson Florida State PF
41 Kris Joseph Syracuse SF
42 Maalik Wayns Villanova PG
43 Durrell Summers Michigan State SG
44 Deshaun Thomas Ohio State SF
45 Nolan Smith Duke SG
46 Ray McCallum Detroit PG
47 Demetri McCamey Illinois PG
48 Shelvin Mack Butler PG
49 Cory Joseph Texas PG
50 Kenny Boynton Jr. Florida SG
51 Klay Thompson Washington State SG
52 Robin Benzing Germany SF
53 Lucas Nogueira Brazil C
54 Jimmer Fredette BYU PG
55 JaJuan Johnson Purdue PF
56 Fab Melo Syracuse C
57 Mouphtaou Yarou Villanova PF
58 JaMychal Green Alabama PF
59 William Buford Ohio State SG
60 Damian Saunders Duquesne SF
61 Quincy Acy Baylor SF
62 Terrence Jennings Louisville PF
63 Wesley Witherspoon Memphis SF
64 Tyshawn Taylor Kansas PG
65 Brandon Paul Illinois SG
66 Chris Wright Dayton SF
67 Kalin Lucas Michigan State PG
68 Corey Fisher Villanova PG
69 Keith Benson Oakland C
70 Jamine Peterson Providence SF
71 Iman Shumpert Georgia Tech PG
72 Arnett Moultrie Mississippi St. PF
73 Malcolm Delaney Virginia Tech PG
74 Pablo Aguilar Spain SF
75 Elijah Johnson Kansas PG
76 Nikola Mirotic Serbia SF
77 Nenad Miljenovic Serbia PG
78 Jon Kreft Florida State C
79 Dejan Musli Serbia C
80 Will Barton Memphis SG
81 Scotty Hopson Tennessee SG
82 Maurice Creek Indiana SG
83 Andrew Nicholson St. Bonaventure PF
84 Norris Cole Cleveland St. PG
85 Tobias Harris Tennessee SF
86 Mike Davis Illinois PF
87 Jacob Pullen Kansas State SG
88 Seth Curry Duke SG
89 Ravern Johnson Mississippi St. SG
90 Abdul Gaddy Washington PG
91 Jeremy Tyler PF
92 Tomas Satoransky Czech Republic SG
93 Jordan Williams Maryland C
94 LaceDarius Dunn Baylor SG
95 Mfon Udofia Georgia Tech PG
96 Brandon Triche Syracuse PG
97 Mario Delas Croatia PF
98 Chandler Parsons Florida SF
99 Michael Snaer Florida State SG
100 Yancy Gates Cincinnati PF
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
hááá, a Kennesaw State (2004-ben még a másodosztályban voltak) megverte a Georgia Tech-et 😀 kemény az ACC 😀ha pm-ben elküldöd akkor thx
college hoops-hoz nincs valami olyan oldal ahol rangsorolják a játékosokat? vagy legalább ahol leírják mondjuk a top100 idei játékost csak hogy kire érdemes figyelniharomtde van, pont egy top100 prospect watch Chad Fordtól az ESPN-en, csak insideres
bemásoljam ide vagy hova tegyem?JJ Tiller
több mint 14 éve
college hoops-hoz nincs valami olyan oldal ahol rangsorolják a játékosokat? vagy legalább ahol leírják mondjuk a top100 idei játékost csak hogy kire érdemes figyelniharomthttp://www.nbadraft.net/
az én kedvenc oldalam
több mint 14 éve
hááá, a Kennesaw State (2004-ben még a másodosztályban voltak) megverte a Georgia Tech-et 😀 kemény az ACC 😀college hoops-hoz nincs valami olyan oldal ahol rangsorolják a játékosokat? vagy legalább ahol leírják mondjuk a top100 idei játékost csak hogy kire érdemes figyelniharomtde van, pont egy top100 prospect watch Chad Fordtól az ESPN-en, csak insideres
bemásoljam ide vagy hova tegyem?
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
college hoops-hoz nincs valami olyan oldal ahol rangsorolják a játékosokat? vagy legalább ahol leírják mondjuk a top100 idei játékost csak hogy kire érdemes figyelni
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
a coloradot vsz majd felvételről. jó persze lesz Duke-Miami(OH) is, de direkt azokat írtam ahol értelmes csapatok találkoznak és nem potenciális blowout
több mint 14 éve
A Mai Ohio-Tempe foci későn lesz viszont komoly NCAA kosárnap várhatóén nézem mindet, kivéve a Coloradot, de a 4-kor kezdődő Gamecocks-Spartans is jó lesz.
10-kor VT-Kansas State
éjfélkor Ohio State-Florida
1kor Colorado-Georgia
2-kor Butler-Louisville
igen jó kis összecsapások. Ha már a Nuggets erős cold streaken van. na meg mind lesz espn3on így fasza streamem is lesz 😊haromt
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
A Mai Ohio-Tempe foci későn lesz viszont komoly NCAA kosárnap várható10-kor VT-Kansas State
éjfélkor Ohio State-Florida
1kor Colorado-Georgia
2-kor Butler-Louisville
igen jó kis összecsapások. Ha már a Nuggets erős cold streaken van. na meg mind lesz espn3on így fasza streamem is lesz 😊
több mint 14 éve
nagyon jó, ha otthon leszek, fel is iratkozok az RSS-feedre 😊 hát igen, a WF nem kezdett szépen, csak a hülye kritikusok azt felejtik el, hogy ez egyelőre egy középiskolai csapat, a keret fele freshman, új edző, a kezdő ötösben egy sophomore kivételével csak újoncok... persze attól még a noname gárdától nem lett volna szabad kikapni, de ez a pofon még jól is jöhet
---
több mint 14 éve
király vagy....ha bármikor úgy érzed, hogy írnod kell, csak szólj 😊tudom, hogy itt sokan szeretitek az egyetemi kosárlabdát. Csináltam egy blogot, szeretnék rendszeresen irkálni, mindenféle történésről, ha valaki szeretne csatlakozni mint szerkesztő annak nagyon örülnék, de ha csak olvassátok nekem már az is bőven elég.Végre!
ha vége lesz a fociidénynek akkor a felszabaduló időmben szívesen segítek majd ha addigra nem találsz pár társat.
más
18.30-kor az eurosport2-n Besiktas meccs a debütáló Iversonnal.Höri
@KJuraszik
több mint 14 éve
tudom, hogy itt sokan szeretitek az egyetemi kosárlabdát. Csináltam egy blogot, szeretnék rendszeresen irkálni, mindenféle történésről, ha valaki szeretne csatlakozni mint szerkesztő annak nagyon örülnék, de ha csak olvassátok nekem már az is bőven elég.Végre!
ha vége lesz a fociidénynek akkor a felszabaduló időmben szívesen segítek majd ha addigra nem találsz pár társat.
más
18.30-kor az eurosport2-n Besiktas meccs a debütáló Iversonnal.
több mint 14 éve
tudom, hogy itt sokan szeretitek az egyetemi kosárlabdát. Csináltam egy blogot, szeretnék rendszeresen irkálni, mindenféle történésről, ha valaki szeretne csatlakozni mint szerkesztő annak nagyon örülnék, de ha csak olvassátok nekem már az is bőven elég.http://collegemadness.blog.nepsport.hu/
véleményeket várom, hátha van értelme csinálnom. 😊
@KJuraszik
több mint 14 éve
Elkaptuk az OKC-t is 😊 Bonner 7/7 3 pontos egy centertől... No Comment 😀eaglesmcnabbMegnéztem az összefoglalót, beszarás.... Élete meccsét jáccotta.
több mint 14 éve
Elkaptuk az OKC-t is 😊 Bonner 7/7 3 pontos egy centertől... No Comment 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!