NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 197
39
02:00 #24 North Texas @ #20 Tulane [AAC konfdöntő]
Kosárlabda
16 feliratkozó
több mint 14 éve
Félidőben 33-24-re vezetünk a Civil Waron. Így tovább! 😊F.SchleckMeg is nyertünk, ezaz! Szarok vagyunk idén nagyon, főleg csoporton belül, de azért a gonoszokat mindig mindenhol ütni kell. 😀
több mint 14 éve
álmos voltam, ezért nem is néztem meg a Purdue elleni meccset, bár az eredményen sajnos nem lepődtem meg...hihetetlen, hogy mindig van egy ember, aki szar napot fog ki nálunk, most ez éppen Lucas volt, mindössze 3/16 a mezőnyből, és ezen a győzelem is múlt 86-76 oda..
több mint 14 éve
ez is lett a nap meccse, what a game!:cool:
hiába volt a szünetben 35-23 a Kansasnek, lehetett érezni, hogy egyáltalán nem dőlt el
Joseph és Brown állatok voltak nagyon a 2. félidőben, Selby meg értékelhetetlenül gyenge, nem is értem, hogy lehetne top 5-ös pick idén...
illik még megemlíteni Matt Hillt is, aki nagyon szépen leszedte a pályáról Markieffet, szal óriási volt a Texas, bár itt a végén hamilton majdnem megütötte Rick Barnest 😊
74-63, nice win for Texas, márcsak 2 veretlen van, az Ohio State és a San Diego StateHurka
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 14 éve
ez is lett a nap meccse, what a game!hiába volt a szünetben 35-23 a Kansasnek, lehetett érezni, hogy egyáltalán nem dőlt el
Joseph és Brown állatok voltak nagyon a 2. félidőben, Selby meg értékelhetetlenül gyenge, nem is értem, hogy lehetne top 5-ös pick idén...
illik még megemlíteni Matt Hillt is, aki nagyon szépen leszedte a pályáról Markieffet, szal óriási volt a Texas, bár itt a végén hamilton majdnem megütötte Rick Barnest 😊
74-63, nice win for Texas, márcsak 2 veretlen van, az Ohio State és a San Diego State
több mint 14 éve
atyaég, valami hatalmas respect Thomas Robinsonnakaz anyja tegnap halt meg (mindössze 38 volt), de itt van, és játszik a Kansas-Texason, hihetetlen
több mint 14 éve
köszi, de találtam egy olyat amihez nem kell. Hajrá Cardinal!
több mint 14 éve
tvu://10018/ha találsz valahol akkor szólj légysziIllinois-Buckeyes vége csöppet izgalmas Gus Johnsonnal 😀Én is vadászok Stanford-UCLA streamre (elméletileg a CBS adja, szóval kellene lennie streamnek is) mégse találokChevy
miiért nincsenek normális streamek?Hurka
Fucu
kell hozzá tvu player
több mint 14 éve
ha találsz valahol akkor szólj légysziIllinois-Buckeyes vége csöppet izgalmas Gus Johnsonnal 😀Én is vadászok Stanford-UCLA streamre (elméletileg a CBS adja, szóval kellene lennie streamnek is) mégse találokChevy
Hurka: jaja vicces volt az eleje annak a meccsnek 😊
Ma kikapott a Cuse hazai pályán a Villanovától, sajnos / szerencsére nem láttam a meccset.
több mint 14 éve
Illinois-Buckeyes vége csöppet izgalmas Gus Johnsonnal 😀Én is vadászok Stanford-UCLA streamre (elméletileg a CBS adja, szóval kellene lennie streamnek is) mégse találok
több mint 14 éve
Illinois-Buckeyes vége csöppet izgalmas Gus Johnsonnal 😀miiért nincsenek normális streamek?
több mint 14 éve
én csak most néztem a recapját a meccsnek, nem is írtad, hogy a Pitt 19-0-s kezdéssel nyitotta a meccset, majd a Cuse egy 17-0-s runnal válaszolt 😀Kemba ezt is elintézte 😮Madnemnormális...
Cuse kikapott, Joseph nagyon hiányzott (szombaton a Nova ellen már játszik). simán kijátszották a zónát könnyű kosarak a festékből vagy ha behúzódott az Orange akkor gyilkos trojkák kintről.
Támadásban Jardine büfés hármasai, meg Jackson palánk alatti játéka tetszett. Plusz van pár freshman - sophomore, akik jól játszottak és sokat is pl. C.J. Fair.Fucu
ma hatalmas meccsek lesznek, a nap meccse mondjuk eyértelműen a Kansas-Texas, ahol én Horns sikert várok
több mint 14 éve
Texas vs. parasztok azt hittem valamivel azért jobb meccs lesz 😀ment pm hurka
@KJuraszik
több mint 14 éve
Szombaton 22 óra, CBS, Kansas-Texas, a Big 12 veretlenjeinek meccse.
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 14 éve
teszem hozzá, a GT az ACC 2. legrosszabb csapata 😀 csöppet gáz. Most szombaton 22-től meg az ESPN közvetíti a meccsüket otthon a Duke ellen, meglesz a negyedház? 😀a Penn State ne mis tűnik idén olyan rossznak, megvertek minket, valamint a Buckeyestól és a purduetól is 3-al kevesebb ponttal kaptak ki, mindig is mondtam, hogy Talor Battle kurva jó 😊Hurkaszombaton college gameday West Lafayette-ből, Purdue-Michigan State 😊 Boiler up! 😛
és várok egy tippet, hogy ugyan mi vezérelte a Wake Forestet a Coloradoval lebőgő Jeff Bzdelik kinevezésére... mert nagyjából ez a legjobb dolog ami a Buffs-szal történhetett, és a legrosszabb, ami a WF-fel... 74-39-es vereség a GT-től wazzeJJ Tiller
egyébként már írtam a gamedayt Mad fórumára, regisztráljatok minél többen 😊
több mint 14 éve
a Penn State ne mis tűnik idén olyan rossznak, megvertek minket, valamint a Buckeyestól és a purduetól is 3-al kevesebb ponttal kaptak ki, mindig is mondtam, hogy Talor Battle kurva jó 😊Hurkaszombaton college gameday West Lafayette-ből, Purdue-Michigan State 😊 Boiler up! 😛
és várok egy tippet, hogy ugyan mi vezérelte a Wake Forestet a Coloradoval lebőgő Jeff Bzdelik kinevezésére... mert nagyjából ez a legjobb dolog ami a Buffs-szal történhetett, és a legrosszabb, ami a WF-fel... 74-39-es vereség a GT-től wazze

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
a Penn State ne mis tűnik idén olyan rossznak, megvertek minket, valamint a Buckeyestól és a purduetól is 3-al kevesebb ponttal kaptak ki, mindig is mondtam, hogy Talor Battle kurva jó 😊
több mint 14 éve
Gratulálok a Pécsnek a tegnapi Taranto elleni győzelemhez, végig nagyon jól védekeztek és nagyszerűen dobtak az eddigi csoportelső olaszok ellen!Ezzel mindkét magyar csapat a Sopron és a Pécs is ott van Európa legjobb 16 csapata között.
Nagy teljesítmény!!

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 14 éve
Ma 37 éve szakadt meg a UCLA legendás, nyolcvannyolc meccses veretlenségi sorozata. Az ellenfél a Notre Dame volt.http://www.youtube.com/watch?v=hLfCdIU3dC4
A cheerleaderek 3:20-nál 😊
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 14 éve
Kemba ezt is elintézte 😮Madnemnormális...
Cuse kikapott, Joseph nagyon hiányzott (szombaton a Nova ellen már játszik). simán kijátszották a zónát könnyű kosarak a festékből vagy ha behúzódott az Orange akkor gyilkos trojkák kintről.
Támadásban Jardine büfés hármasai, meg Jackson palánk alatti játéka tetszett. Plusz van pár freshman - sophomore, akik jól játszottak és sokat is pl. C.J. Fair.
több mint 14 éve
már megy a UConn-Nova, majd 23:30-tól:Mizzou-Kansas State
01:30: Kansas-baylor
03:30-tól pedig hatalmas rangadó, Pittsburgh-Cuse
GO NCAA BASKETBALL, GO SPARTANS!
több mint 14 éve
Végre egy idegenbeli bravúr győzelem a Szeged ellen! 😀De kellett már egy ilyen siker a Paks győzelem csak így ér valamit!
Szép volt Fiúk! Gratulálok Sosinak aki megint nagyot játszott és a többieknek is!!
A lényeg továbbra is Hajrá Kaposvár!!

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!