Kosárlabda
13 feliratkozó
több mint 14 éve
mészároltunk egyet kezdésnek.naugye jó a dukie a háznál.
köcsög Shelden 7 támadópattanó összesen 16 😂haromt
eddig miért nem tudták használni, érthetetlen 😛

több mint 14 éve
bár nyert a Hornets, én nem vennék rá mérget hogy 2015-ben még New Orleansban lesz NBA-franchise... rengeteg üres szék volt már a szezonnyitón, mi lesz így később?JJ TillerTöbb éve vitatéma ez....Nincs is annál rosszabb ha az ember a kedvenc csapatát elveszti ..... 😕
@KJuraszik
több mint 14 éve
bár nyert a Hornets, én nem vennék rá mérget hogy 2015-ben még New Orleansban lesz NBA-franchise... rengeteg üres szék volt már a szezonnyitón, mi lesz így később?

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
mészároltunk egyet kezdésnek.köcsög Shelden 7 támadópattanó összesen 16 😂
több mint 14 éve
Evans nélkül is győzelemmel kezdett a csapat. 😊 (6 év után először került W a csapat neve mellé a szezonnyitón.)DMC szolid 14 pont, 8 pattanó, 5 assziszt így elsőre.
több mint 14 éve
OKC in dáá hááuuuz....Durant ritka mocskos szarul játszott, azért így is bevágott 30 pontot 😀
@KJuraszik
több mint 14 éve
akkor én sem szeretnék lemaradni:Miami
Boston
Chicago
Orlando
Atlanta
Philadelphia
Milwauke
Cleveland
Lakers
San Antonio
Oklahoma
Denver
Phoenix
Portland
Houston
Dallas
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Na akkor én is tippelek egy ilyentBoston
Atlanta
Chicago
Miami
Milwaukee
Philly
New York
Orlando
Faszfejsz
Denver
San Antonio
Houston
Oklahoma City
Phoenix
Memphis
Clippers
több mint 14 éve
Kurwa ZH-k miatt nem tudom nézni a nyitómeccsünket 😕 de az Indianat azért illene megverni...FaszfejszASDASDASD 😂
haromt
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Na, ma már mi is megkezdjük. Newarkban toljuk, a devils csarnokában, 2 évig. Kíváncsi leszek milyen lesz a közönség. Első meccs vs Pistons, jó lenne győzelemmel nyitni az Avery-érát. Ha Harris ráveszi magát, és egyben marad, akkor jó lehet a csapat. Ami feltűnt az előszezonban, hogy Lopez eléggé legyengült a nyári betegsége miatt. Remélem összeszedi magát, mert fontos része a csapatnak. Favors meg idén RoY, jövőre MIP, 2012-ben meg MVP.
több mint 14 éve
Nem ütős, ellenben pofátlanul fiatal.Arra gondoltam, hogy Top5, vagy Top10...MikeySzerintem öt. Nem ütős a csapat a konf pedig igen.Rajna
Én inkább azt mondom, 10 környékén lesz.
több mint 14 éve
Arra gondoltam, hogy Top5, vagy Top10...MikeySzerintem öt. Nem ütős a csapat a konf pedig igen.

több mint 14 éve
Sosem gondoltam korábban, h egy Celtics-Heat meccsen örülni fogok a Bostoni sikernek.Black_AdderErre a részére ment a plusz. 😀
Kornél meg nem tudom hogy került oda, de az hagyján, mert szerintem ő sem.
több mint 14 éve
Arra gondoltam, hogy Top5, vagy Top10...Azt, hogy idén is szívás lesz. Cédula=drafthely.RajnaA Kings pedig gyűjt egy jó cédulát.RajnaEz alatt mit értesz pontosan?Mikey
több mint 14 éve
Azt, hogy idén is szívás lesz. Cédula=drafthely.A Kings pedig gyűjt egy jó cédulát.RajnaEz alatt mit értesz pontosan?Mikey

több mint 14 éve
Siralmas első nap volt.Celtics - Heatről élőben: http://sportmajom.blog.hu/2010/10/27/a_nyitany_3
több mint 14 éve
Dávid Kornél a Suns nemzetközi játékosmegfigyelő menedzsmentjének igazgatójamás:
Sosem gondoltam korábban, h egy Celtics-Heat meccsen örülni fogok a Bostoni sikernek. A meccset természetesen nem láttam, egy Miami meccset se fogok nézni, kivéve ha nagydöntőt játszanak, és nem a Spurs-szel vagy Lakers-szel
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 14 éve
Sorrend nem gondoltam számít, akkor átírom 😀Westitt akkor a Spurs a 3. kiemelt.
Portland
Lakers
Denver
Oklahoma City
Utah
Phoenix
San Antonio
New Orleansdeny79
Ennyire azért nem szar a délnyugat, hogy a csoportgyőztesnek csak a 7. legjobb mérlege legyen 😀Höri
több mint 14 éve
Westitt akkor a Spurs a 3. kiemelt.
Portland
Lakers
Denver
Oklahoma City
Utah
Phoenix
San Antonio
New Orleansdeny79
Ennyire azért nem szar a délnyugat, hogy a csoportgyőztesnek csak a 7. legjobb mérlege legyen 😀

több mint 14 éve
Hehh.East
Miami
Boston
Chicago
Orlando
Milwaukee
Atlanta
Charlotte
New Jersey
mert a Knicks úgyis elcseszi.
West
Lakers
Oklahoma City
Utah
Dallas
San Antonio
Portland
Denver
Houston
De igazából a Hornets is bemegy mert csak. A Kings pedig gyűjt egy jó cédulát.

több mint 14 éve
EastMiami
Chicago
Boston
Orlando
Atlanta
Milwaukee
New York
Philadelphia
West
Lakers
Oklahoma City
Utah
Phoenix
Portland
San Antonio
Denver
New Orleans
több mint 14 éve
tavaly is volt a szezon előtt PO tippelde, amit persze csesztünk kiértékelni.hátha idén nem felejtem el. szóval a tippjeim:
East
Miami
Milwaukee
Boston
Orlando
Atlanta
Chicago
New York
Charlotte
West
Portland
Lakers
Houston
Oklahoma City
Utah
Phoenix
Dallas
San Antonio
Játékon kívül elmondom, hogy természetesen a NYK nyeri a keletet majd ádáz harcban legyőzve a Bucksot a döntőben, míg nyugaton a Blazers lesz a befutó [akárki] ellen. A nagydöntőt innentől kezdve mindegy ki nyeri.