Kosárlabda

16 feliratkozó

több mint 15 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 9 397 — Saturday Night Lights
Ahogy TTT és Höri is jelezte, hétfőn kezdődik a Valódi Kosárlabda.

Előbányásztam emlékeimből a tavalyi szezon legnagyobb pilanatát (sztem) és ez az: Travis Leslie Calipariék arcában 😀 és utána az a csönd 😀

http://www.youtube.com/watch?v=agKZmXamgF8

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 15 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 247 — #neverpunt
Most van rá egy fogadásom, hogy a nyolcadik rájátszáscsapat (de lehet, hogy a hetedik se) nem éri el az 50%-os mérleget.füligjimmy
Szvsz ebben nincs semmi meglepő évről-évre így vanempty taxi
nagyjából Jordan visszavonulása óta majdnem minden szezonban jobb mérleggel zárt a nyugati nyolcadik mint a keleti
Dühös is voltam, amikor áttettek minket nyugatra, és ott is a legerősebb divízióba

több mint 15 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 643 — je suis poloska
Nem semmi volt ez a Spurs meccs megérte fennmaradni érte... bár a végén majdnem összehugyoztam magamat izgalmamban 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 15 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 047 — Lájkold a zsűrit!
Most van rá egy fogadásom, hogy a nyolcadik rájátszáscsapat (de lehet, hogy a hetedik se) nem éri el az 50%-os mérleget.füligjimmy
Szvsz ebben nincs semmi meglepő évről-évre így van

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 15 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Wall hazai bemutatkozása nem volt semmi, majdnem tripladupla a Sixers ellen...franchise-rekord 9 steal.Tomeee
Ez elég is volt hazai pályán a nyeretlen Sixers ellen masszív 1 pontos győzelemre. Egyéni teljesítményéből ez semmit nem von le, ő lesz az Év Újonca. De idén is olyan bűngyenge a Kelet, hogy az már botrányos. Az Atlanti, és a Central erős versenyfutásban vannak a "leggyengébb divizió az nba-ben" kitűntető címért. Van három bajnokesélyes, mögöttük az Atlanta már esélytelen bármire, a Bulls pedig még össze sincs rakva normálisan. A Bobcats röhej, mekkorát esett vissza, remekül cseréltek a nyáron. A Bucks dettó, bár Maggette jó húzás volt, gyakorlatilag adtak érte két lejáró szerződést, de néztem a a meccsüket, a Portland jött egy méretes verésből, leszálltak a repülőgépről, aztán lecsapták őket, mint vak a poharat, mert minő meglepetés, Salmons nem hajlandó játszani, ha van a kezében egy zsíros szerződés, de egyrészt újfiú, másrészt világéletében egy sz** csapatban volt húzóember, szóval nem ő fogja nagydöntőbe röpíteni a társaságot. Most van rá egy fogadásom, hogy a nyolcadik rájátszáscsapat (de lehet, hogy a hetedik se) nem éri el az 50%-os mérleget.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 15 éve
TheMileHighCity 1 906 — Colorado Governor
Wall hazai bemutatkozása nem volt semmi, majdnem tripladupla a Sixers ellen...franchise-rekord 9 steal.Tomeee
Nem örültem neki, mert szopatott fantasy-ben, de így is masszívan vezetek a korábban bemutatott 'Underrated Youngsters' csapatommal. 😊

Mi három meccs után 2-1-gyel állunk, ami nem rossz ilyen ellenfelek ellen, ma jön a Mavs, ezzel a megfogyatkozott magas állománnyal nem tudom hogy fogjuk tartani az elfajzott németet, de eddig többnyire tetszett a játékunk, és mi lenne, ha Melo nem akadályozná végre a csapatot.

Elemzés az első három meccsünkről:
http://denversports.blog.hu/2010/11/02/nuggets_elkezdodott_a_2010_11_es_szezon

Denver Sports Blog
Denver Sports Blog twitter
Get In The Ring
több mint 15 éve
Tomeee 753
Wall hazai bemutatkozása nem volt semmi, majdnem tripladupla a Sixers ellen...franchise-rekord 9 steal.

twitter | last.fm | mixcloud
több mint 15 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Boozer kezéről levették a gipszet. Az következő 18-20 meccs elég nehéz lesz, főleg nélküle. Ha 0.45-0.5 körül állunk, már elégedett vagyok. És ha még egészségesen is zárjuk a nyugati túrát, valamint Boozer játékra jelentkezik, és Thib megtalálja a megfelelő rotációt, az hatalmas bónusz lesz. Mert addig nincs gond, amíg 11 ember szerez pontot, nem hallottam még edzőt panaszkodni, hogy jaj istenem, túl mély a pad. De 11 ember, mindenki alsó hangon játszott 6 percet...... mondjuk a Rose-JJ-Korver-Scalabrini-Asik ötös nem tudom, mikor lesz a pályán legközelebb. Scalabrini nyilvánvalóan kevesebb lehetőséget fog kapni, ha egyáltalán. Mivel Korver mindhárom meccsen jól védekezett, ha alacsony szerkezettel állunk fel, ő ugye hármas is, szerintem JJ, és Brewer percei fognak csökkenni, szóval egy Asik-Watson-Korver-Gibson kilencemberes rotáció a legvalószínűbb. JJ/Brewer/Bogans a szezon közben egymástól fogja elkapkodni azt a 25-30 percet. Az nyer, aki hamarabb kezdi bedobni az open jumpereket.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 15 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 247 — #neverpunt
bár nyert a Hornets, én nem vennék rá mérget hogy 2015-ben még New Orleansban lesz NBA-franchise... rengeteg üres szék volt már a szezonnyitón, mi lesz így később?JJ Tiller
várjuk meg az NFL-szezon végét.
Az eddigi legjobb Hornets-szezonban is nagy ritkán volt telt ház februárig, utána viszont vették a jegyeket mint a a cukrot. Pedig abban a szezonban a Saints-nek már az alapszakaszban befellegzett, mégis az SB után kezdtek el igazán a meccsekre járni a népek.

több mint 15 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
keddtől péntekig az espn-n 9-től Duke Blue Devils edzésnapló fél órában.

micsoda hype megy, ezek után tuti nem lesz címvédés 😊Höri
további college hoop ajánló

szerda
17:00 College Basketball Special - Big East College Basketball Preview Show

17:30 College Basketball Special - Pac-10 College Basketball Preview Show

18:00 College Basketball Special - SEC College Basketball Preview Show

csütörtök

17:00 College Basketball Special - Big Ten College Basketball Preview Show

17:30 College Basketball Special - ACC College Basketball Preview Show

18:00 College Basketball Special - Big 12 College Basketball Preview Show

több mint 15 éve
9 ponttal vezet a Bulls félidőben. Deng főleg az első negyedben hatalmasat játszott, de mindenki hozzáteszi a magáét, így elviseli a csapat, hogy Rose tompább a kelleténél. A bírókat majdnem megdícsértem, de az utolsó 3 percben megint olyanokat fújtak, hogy Szerbiában ezért élveboncolás jár: Miller belerohan a pozíciót remekül felvevő Korverbe, belemenés helyett védőhiba, ott a három pontos játék Bulls labda helyett. Aztán Gibson ellen fújják be a harmadik hibát, csak tudnám mire, visszajátszás se mutatott semmit. Aztán Camby és Scalabrini felugranak egy passzra, a vörös háttal(!!!) ugrik Camby felé, erre fault (hátrarúgott, vagy mi a pöcsöm?), utána Noah kezét letépik, semmi fújás. Lehetne közte simán 15 pont, ha hazai pályán megkapnánk az egyenlő bánásmódot. Nekem szégyen, hogy minden meccs után ki kell emelnem a bírók gyalázatos, gerinctelen teljesítményét.

Egy kellemes 12 pontos győzelem. Az Aldridge elleni párharcot egyszrűen oldották meg: sehogy. Védekezett rajta Gibson, aztán Scalabrini (hehe), Noah, sokat volt együtt a pályán Asikkal, ahogy megjövendöltem (sokész nem kellett hozzá). Rose 13 assziszt, ehhez jön 6 TO. Egész meccsen dadogott a kezében a labda, egyszer például kirúgta a saját kezéből, ilyet azért ritkán látni. De mivel az üres emberek bedobták a magukét, összejött a szerencsés tizenhármas. A portland nagyon jól védekezte a 3-2 zónát, fontos volt, hogy a középtávoli dobások üljenek. A nagyemberek folyamatosan faultgondokkal küzdöttek (csóró Asik remekül veszi fel a palánk alatt a pozíciót, három belemenést harcolt ki, amit védőhibának fújtak), de megoldották a feladatukat. A biztos vezetés birtokában fejték az órát a srácok, tavaly ilyenkor mindig rohantak, mint a lököttek. Szép győzelem volt, nem maradt hiányérzet az emberben.

- Abe Simpson
több mint 15 éve
keddtől péntekig az espn-n 9-től Duke Blue Devils edzésnapló fél órában.

micsoda hype megy, ezek után tuti nem lesz címvédés 😊

több mint 15 éve
Teljesen rá vagyok pörögve a mai Portland elleni meccsre. Elképesztő győzelem után érkezik a meccsbe a csapat. Aki azt hinné, hogy a szünetben a bírókat ott várta Reinsdorf ajándéka, Tatjána és Carmen, a hűvös orosz, és a tüzes spanyol szépség, egy szabad szemmel is jól látható összeget ezüsttálcán átnyújtva, az téved. Vérlázító volt a bíráskodás ezen a meccsen is. Az OKC ellen még megemésztettem, bár az piskóta volt ehhez képest. Az első negyed 7. percétől a negyedik negyed 5. percéig ami zajlott, az csalás volt alsó fokon. Csak azt nem értem, hogy miért. Minden egyes alkalommal, amikor kezdett rimust találni a csapat, és a különbség 10 pont környékére csökkent, fújtak két olyat, hogy felrobbant a csarnok. De ez is kevés volt, hogy rohadjanak el. Mert a 4. negyedben fütyörészhettek, amit akartak, zseniális volt a védekezés. Gordont átvette Deng, onnantól vége volt számára a vásárnak, JJ, Asik és Scalabrini (a vörös a Bostonban is így játszott?) padról beállva hoztak lendületet - meg pontokat, lepattanókat, blokkokat, szerzett labdákat, az se ártott. JJ különösen kiemelkedett, remélem nemcsak egy meccsig tart a lendülete. Az volt a röhej, hogy a Pistons játékosai hamarabb feladták ezt a meccset, mint a bírók. Ami 21 pontos előnyről nem sok jót jelent a jövőre nézve. Ezt a meccset VdN alatt sose nyertükl volna meg, 20 pontos vezetésről inkább csak kikapunk (a Clipperst is mindig a 3. negyedben verik agyon, a balfasz meg csak áll a padnál, és nézi mint paraszt a jégesőt). Tiszta képet még nem lehet kapni a csapatról, mert még nincs összeszokottság, sokaknál nincs jó dobóforma, és hülyebírózni kell.

Portland ellen legnagyobb kérdés, hogyan oldják meg Aldridge elleni párharcot. Gibson kicsi, védekezésben Asik-Camby, Aldridge-Noah párharc lenne az ideális, de Asik támadópalánk alatt semmit nem tud a játékhoz hozzátenni, viszont Gibson védekezése eddig nem sok jót sejtet (Greene és Villanueva azt csináltak ellene, amit akartak). Deng szerintem elég sokat fogja fogni Roy-t, Bogans/Brewer nem missmatch se Matthews, se Batum ellen. Remélem a padról ismét jön valami extra, nem érdekel, k hozza. És talán ideje lenne a tiszta helyzeteket bedobni, mert vicckategória lassan, mennyire nem tud senki a sarokból egy tiszta trojkát elsüllyeszteni.

- Abe Simpson
több mint 15 éve
Chevy New York Giants 682 — Victoria Concordia Crescit
Szeretem a Portlandet, de ki kellet volna kapniuk. Csak a saját bénázásunk miatt nyertek.Azt a 9-0ás runt nem kellettt volna beszopni a végén. Potenciál bőven van a csapatban, Fields meg 1 qrvanagy steal. Chandler nem ember, Gallonak megint szarul ment( ezért alig játszott) Mari meg megérte a sok pénzt, bár rengeteg TO-ja van. Egyenlőre ennyi kurvaideges vagyok 1 ilyen vereség után.
több mint 15 éve
Elnézést, hogy kimondom, de a bírók elmehetnek a jó édes anyjukba. Úgy látom, a testület nem kapta meg a luxuskurvák seggébe dugott bankjegyköteget a szezon elején, azért fújnak le tiszta szereléseket szabálytalanságoknak. Röhej. Széllel szemben nem lehet. Illegal defense, bazmeg, ilyet se látni csak kétévente

- Abe Simpson
több mint 15 éve
Tegnap tudtam megnézni a Bulls-OKC meccset. Egyik csapat se lesz rossz ebben a szezonban. Minden él nélkül azért el kell mondanom, és elnézést a Seattle Supersonics drukerektől, hogy világröhej bíráskodás volt a meccs nagy részében. Aki látta, látta, nem sorolom. Bulls szempontból a meccs azért elég tré volt. A védekezést jól megoldották, meccsben maradtak annak ellenére, hogy egy érintésért fault, tiszta belemenéseket védőhibának fújtak, a másik oldalon gyakorlatilag csak fejre ütést, és két kézzel lökést fújtak le. Jött a 4. negyed, egál, aztán egy hiba, két okos fújás, és innen már nem jöttek vissza. De hatvanakárhány pontot kapni büntetőkból, és gyorsindításokból, azért nagyon rossz.

Rose sokat hibázott, miután nem engedték a palánk alá, (ebből él, betörés jobbról, gyűrű alatt átteszi a bal kezére, betörés balról, gyűrű alatt átteszi a jobb kezére, esélytelen, hogy megblokkolják), még a középtávoli dobásai se nagyon ültek, nem tudott ritmust adni a támadójátéknak. Deng szokásos átlagos teljesítmény. Több kell(ene) tőle, de ezt már három ve mondjuk. Bogans jól, sőt, remekül védekezett, szóval a guard már megvan, csak a shooting hiányzik. Gibson támadórepertoárja semmit se fejlődött, de amit tud, azt egyre jobban tudja. De Green azt csinált mellette, amit akart. Noah szokásos támadójáték, a lepattanók közül sok afféle olcsó labda volt, de inkább mondjuk azt, hogy "érezte" a játékot. Watson zsinórban hat pont a 2. negyedben, hozta az elvárhatót. Brewer-Korver semmi. A legnagyobb gond, hogy senki nem tudja megcsinálni a saját dobóhelyzetét. Sok az új arc, új támadósémák (régi nem létezett tulajdonképpen), nincs klasszikus irányító, így azért nehéz. De ettől azért lesznek könnyebb ellenfelek is. Ma Detroit elleni örökrangadó

- Abe Simpson
több mint 15 éve
Még azt akarom kérdezni, hogy a rájátszás hogy működik?TheMileHighCity
march madness a neve. így kitalálod, hogy mikor van 😀

64 csapatos, egyenes kieséses rendszer, semleges pályákon.

változó, hogy melyik konfból hányan kerülnek be (wikipédián megtalálod), de a konfgyőztes mindegyikből bekerül, a nagy konfokból pedig több is.Höri
Igen, arról már hallottam egy-két dolgot, akkor majd utánanézek pontosabban, bár a mieinknél gondolom nem nagyon lesz aktuális. 😀

Denver Sports Blog
Get In The Ring
több mint 15 éve
Még azt akarom kérdezni, hogy a rájátszás hogy működik?TheMileHighCity
march madness a neve. így kitalálod, hogy mikor van 😀

64 csapatos, egyenes kieséses rendszer, semleges pályákon.

változó, hogy melyik konfból hányan kerülnek be (wikipédián megtalálod), de a konfgyőztes mindegyikből bekerül, a nagy konfokból pedig több is.

több mint 15 éve
Nézegettem a tavalyi NCAA tabellákat, gondolom a tájékozódás érdekében annyira sokat nem jelent, mert könnyen változnak az erőviszonyok, remélem azért a coloradoiak nem vátottak most konf-ot, mert megjegyeztem, hogy ki melyikben van (volt tavaly). Látom 3-4 naponta vannak kb meccsek. Még azt akarom kérdezni, hogy a rájátszás hogy működik?

Denver Sports Blog
Get In The Ring
több mint 15 éve
Rondo szolid 24 (XXIV) gólpasszt osztott ki a Knicks ellen.
Nem zavarna, de az a baj, hogy nyertek is.

több mint 15 éve
szaba Los Angeles Chargers 11 808
2 straight 😛
több mint 15 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 431 — Amerikai sportok rajongója
Nem tudtok valami jó kis heti NBA öf-t ami pár éve ment a sport tv-n is olyasmit pl.? Most asszem csak a Real NBA lesz ami inkább ilyen magazin jellegű ha jól tudom?
több mint 15 éve
r.baggio New York Giants North Texas Mean Green 64 122 — no es importante
a kedvenc játékosom 😀
http://www.youtube.com/watch?v=74A-CZ-8Xpo

és most már espn-re is ír cikkeket

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 15 éve
Calathes meccsbe belealudtam, számomra nézhetetlen ez a statikus európai kosár.haromt
1 hatalmas előnye van az Usához képest.
Nincs reklám csak a negyedek között 😊
nekem egész egyszerűen elröppennek a játékrészek, mert annyira hozzászoktam az NCAA meg NBA normához, hogy 50 perc reklám van meccsenként.

több mint 15 éve
mészároltunk egyet kezdésnek.
köcsög Shelden 7 támadópattanó összesen 16 😂haromt
naugye jó a dukie a háznál.

eddig miért nem tudták használni, érthetetlen 😛Höri
Még Tebow is megtekintette a meccset. Csak ez segíthette Sheldent a carrer game-hez 😛haromt
6:39 MISS, Anthony 18’ Jump shot
6:38 S. Williams REBOUND
6:37 MISS S. Williams 1’ Tip shot
6:37 S. Williams REBOUND
6:36 MISS S. Williams 2’ Tip shot
6:36 S. Williams REBOUND
6:35 MISS S. Williams 1’ Tip shot
6:35 S. Williams REBOUND
Voila! A quarter of his rebound total was achieved with 43 minutes of game left to play.
😀

Denver Sports Blog
Get In The Ring