Make Love
27 feliratkozó
több mint 13 éve
szaba
10 543
És kb. 1,5 éves képek asszem.
több mint 13 éve
mondjuk az nekem is feltűnt hogy azokon a képeken amik igazán kompromittálóak egyiken sem látszik az arca
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
JéBé
7 035
a mell piercinget nem néztem volna ki belőleCowboykarcsinem vagyok benne biztos hogy a képek fele biztosan őt ábrázolja de hinni akarok 😀
több mint 13 éve
a mell piercinget nem néztem volna ki belőle
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
JéBé
7 035
öveket becsatolni 😀http://theblemish.com/2009/05/rihannas-nude-topless-photos-have-leaked/rihanna-nude-leak-01/
több mint 13 éve
a sport tv megint Detroit meccset ad :cool:JociGondolom nem Lions... 😀
több mint 13 éve
a sport tv megint Detroit meccset ad :cool:
több mint 13 éve
Ez skót. De majdnem ugyanaz.+1 egyetemi felvétel, kapaszkodok a ranglétrán 😊Rajnamég egy angol?Höri
több mint 13 éve
+1 egyetemi felvétel, kapaszkodok a ranglétrán 😊Rajnamég egy angol?
több mint 13 éve
catattack
3 520
Nem, ez úgy van, hogy 3 fajta ember létezik: aki tud számolni, és aki nem. 😛Erről egy sztori jutott eszembe, még általánosból.
Nade mennyi van az órán? 😛 Kurva hülye vagyok az ilyenhez, sose ment. 😂Vrijbloed
Az osztálytársam úgy kapta kézhez a kijavított dolgozatát, hogy a tanár ezt írta rá:
NEM TUDOM ELOLVASNI. TANULJ MEG ÍRNI!
A dolgozatokat megnézhettük, hogy ki mit rontott és utána vissza is szedte a tanár. A cimborám pedig ezt írta a dolgozatra válaszul:
ÉN MEGTANULTAM ÍRNI, TE TANULJ MEG OLVASNI!
😂
több mint 13 éve
Green Bay Packers
több mint 13 éve
10 féle ember van = 2 féle ember van.Wáááá, persze, köszi Sobri. 😊
10=2 a kettes számrendszerben.
Az óra poén, de azért nem könnyű egy pillantással rávágni mennyi az idő.Sobri Jóska
több mint 13 éve
Most direkt szivatsz, tudom én. 😛 😂Teljes indukcióval 😀tenorxMegnyugodtam 😛tenorxMiért? Hogy nem esett le a vicc? 😂
Le kellett volna, vagy ezzel megállapítottad, hogy a Ravens drukkerek hülyék? 😂 😀 😛Vrijbloed
Rémlik ez a kifejezés a matekról, de ha az életem múlna rajta se tudnám megmondani, hogy az mi. 😂
több mint 13 éve
Teljes indukcióval 😀Megnyugodtam 😛tenorxMiért? Hogy nem esett le a vicc? 😂
Le kellett volna, vagy ezzel megállapítottad, hogy a Ravens drukkerek hülyék? 😂 😀 😛Vrijbloed
több mint 13 éve
10 féle ember van = 2 féle ember van.10=2 a kettes számrendszerben.
Az óra poén, de azért nem könnyű egy pillantással rávágni mennyi az idő.
több mint 13 éve
Megnyugodtam 😛tenorxMiért? Hogy nem esett le a vicc? 😂
Le kellett volna, vagy ezzel megállapítottad, hogy a Ravens drukkerek hülyék? 😂 😀 😛
több mint 13 éve
Megnyugodtam 😛
több mint 13 éve
7:49Kösz!
Másodpercet szerintem nem mutat.
A számrendszeres vicc nem esett le? 😀tenorx
Szerinted? 😂
Jó, mondjuk nem ismersz, de nem, nem esett le. 😂
több mint 13 éve
7:49Másodpercet szerintem nem mutat.
A számrendszeres vicc nem esett le? 😀
több mint 13 éve
Nem, ez úgy van, hogy 3 fajta ember létezik: aki tud számolni, és aki nem. 😛10 féle ember van, aki ismeri a kettes számrendszert, meg aki nem 😀tenorxhttp://www.watchdigest.com/wp-content/uploads/2008/09/o_binarywatch.jpgLOL. És ezen mennyit mutat az óra? 😛Vrijbloed
😀tenorx
Nade mennyi van az órán? 😛 Kurva hülye vagyok az ilyenhez, sose ment. 😂
több mint 13 éve
10 féle ember van, aki ismeri a kettes számrendszert, meg aki nem 😀http://www.watchdigest.com/wp-content/uploads/2008/09/o_binarywatch.jpgLOL. És ezen mennyit mutat az óra? 😛Vrijbloed
😀tenorx
több mint 13 éve
http://www.watchdigest.com/wp-content/uploads/2008/09/o_binarywatch.jpgLOL. És ezen mennyit mutat az óra? 😛
😀tenorx
több mint 13 éve
😂 😂lolbriareosa férfi számára az óra ugyebár az egyetlen ékszer. ilyen szempontból teljesen megértem h valaki sokat költ arra h mutatós darabja legyen.A jegygyűrűről megfeledkeztél, de ezen nem csodálkozom!
briareos
Egyébként rólad álmodtam. A már családanyává lett általános iskolai osztálytársnőimet próbáltad becserkészni (egyszerre 3-4-et) én meg nagyon cikinek éreztem a helyzetet.vadibandi