Make Love
27 feliratkozó
több mint 13 éve
Török Gábor vizsgája 😛 BCE az bizony elitegyetem, akárhogyis nézzük 😛Jah biztos vannak olyan helyek ahol ez így megy 😂Hanni4-es politikatudomány alapjai UV amire "csak" 7 tantárgy épül :cool:HanniUV, lol 😛 sima ötöst kell abból szerezni 😛Rajna
több mint 13 éve
Jah biztos vannak olyan helyek ahol ez így megy 😂4-es politikatudomány alapjai UV amire "csak" 7 tantárgy épül :cool:HanniUV, lol 😛 sima ötöst kell abból szerezni 😛Rajna
több mint 13 éve
4-es politikatudomány alapjai UV amire "csak" 7 tantárgy épül :cool:HanniUV, lol 😛 sima ötöst kell abból szerezni 😛
több mint 13 éve
4-es politikatudomány alapjai UV amire "csak" 7 tantárgy épül :cool:
több mint 13 éve
Új Avril klip 😛
több mint 13 éve
http://www.spawn.com/toys/media.aspx?product_id=4031&type=photo&file=nfl21_jwitten_photo_03_dp.jpgHa már idén több mérföldkövet is átlépett(legfiatalabb TE aki eléri a 600 elkapást,3dik 1000yardos éve,saját TD csúcs beállítása 10TD,és még volt egy pár)és amúgy is ő a kedvenc játékosom,gondoltam meglepem magam vele,holnap érkezik :cool:
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
Lance Stephenson 😀 http://dimemag.com/wp-content/Images/covers/Lance%20Cover-1.jpgWEEz mekkora jó szöveg lenne egy toborzó plakátra. 😊F.Schleck
ARE
READY!Hurka
több mint 13 éve
WEEz mekkora jó szöveg lenne egy toborzó plakátra. 😊
ARE
READY!Hurka
több mint 13 éve
Mikey
18 730
King Kenny's "first" win. :cool:
több mint 13 éve
FViktor93
2 173
Indulhatok a felnőtt divizió 1ben 😀
több mint 13 éve
szaba
10 543
Úriember vagy, kalappal.a kiváló teljesítményére való tekintettel további 8 órával meghosszabbítottam a vízumát.briareosáhhh 😊briareosMár az utcán van szegény?szaba
több mint 13 éve
a kiváló teljesítményére való tekintettel további 8 órával meghosszabbítottam a vízumát.áhhh 😊briareosMár az utcán van szegény?szaba
több mint 13 éve
Idén először jönnek a nashville-i hokisok Denverbe. Ma éjjel végre igazán feelingesen, okkal ihatom a JD-t. :cool:
több mint 13 éve
A mai példaértékű vizsgázással (egy dolgot kellett elmondanom mert tetszett a tanárnak a vázlat amit írtam a témáról és sietett) 5,53-as kreditátlagot értem el. Remélem elég lesz az ösztöndíjra 😛 sajna az egyetlen négyes vizsgám 2 ponton múlt, lehet meg kellett volna szerezni a könyvet 😀 még a rendes átlagom se rossz (4,78), de így is van csoporttátrsam aki rám ver súlyozottban mert felvettek indokolatlan mennyiségű kreditet (nekem is 35 van, de vannak itt 40 meg 45 kredites idióták is...).
több mint 13 éve
Nála is szép kettest hozni, azt mondták, hogy hozzá semmiképp ne menjek, mert darálja ki az embereket.Csatlakozom én is. Nekem is meglett a kettes. 😊 Szeszlér krva jó arc. 😀F.SchleckBSZ 2es 😀 De örülök basszus, ha megbukok mehettem volna hétfőn 8ra a Steelers meccs után.Grat, nekem is meglett, hármas😊Szücsi
(Nem nem megyek pótvizsgázni)tenorx
Jah és persze grat Szücsi 😀 Mission accomplished.
több mint 13 éve
Csatlakozom én is. Nekem is meglett a kettes. 😊 Szeszlér krva jó arc. 😀BSZ 2es 😀 De örülök basszus, ha megbukok mehettem volna hétfőn 8ra a Steelers meccs után.Grat, nekem is meglett, hármas😊Szücsi
több mint 13 éve
Szücsi
32
BSZ 2es 😀 De örülök basszus, ha megbukok mehettem volna hétfőn 8ra a Steelers meccs után.Grat, nekem is meglett, hármas😊
több mint 13 éve
BSZ 2es 😀 De örülök basszus, ha megbukok mehettem volna hétfőn 8ra a Steelers meccs után.(Nem nem megyek pótvizsgázni)
több mint 13 éve
Mikey
18 730
Meg neked is... 😊Látom, Avrilesek jó ellájkolgatják egymást 😀szabaszerencséjük h nincs diszlájk... 😊Divat
több mint 13 éve
Látom, Avrilesek jó ellájkolgatják egymást 😀szabaszerencséjük h nincs diszlájk... 😊
|