Make Love
27 feliratkozó
több mint 13 éve
Látom, Avrilesek jó ellájkolgatják egymást 😀szabamég jó 😀 ilyen alkalom ritkán van 😀
több mint 13 éve
szaba
10 543
Látom, Avrilesek jó ellájkolgatják egymást 😀
több mint 13 éve
Óóó, nekem nem is kell magyarázni 😊 Csak meglepő, hogy nem csak nekem tudja pl. ez feldobni a napom 😊De ha ez dobta fel a legjobban a napot? 😀 Még ha nincs is semmi új a plusz DVD-n, akkor is, azért jól mutat a polcon a többi mellett ez is 😊deny79Megjött végre a special edition Avril Lavigne Under My Skin CD-m 😊deny79na ilyenre se számítottam, hogy valaki beírja.. 😊 gigalájk 😛fetomy
Egyébként úgy néz ki, a magyar amerikaifoci társadalmon belül van egy elkülönülő réteg, aki egyben Avril fan is 😀😀
több mint 13 éve
De ha ez dobta fel a legjobban a napot? 😀 Még ha nincs is semmi új a plusz DVD-n, akkor is, azért jól mutat a polcon a többi mellett ez is 😊Megjött végre a special edition Avril Lavigne Under My Skin CD-m 😊deny79na ilyenre se számítottam, hogy valaki beírja.. 😊 gigalájk 😛fetomy
több mint 13 éve
Megjött végre a special edition Avril Lavigne Under My Skin CD-m 😊deny79na ilyenre se számítottam, hogy valaki beírja.. 😊 gigalájk 😛
több mint 13 éve
Megjött végre a special edition Avril Lavigne Under My Skin CD-m 😊
több mint 13 éve
komolyan itt a bölcsészkaron már megbukni se lehet rendesenJJ TillerSajnos ugyanez nálunk nem mondható el 😂
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
szaba
10 543
komolyan itt a bölcsészkaron már megbukni se lehet rendesenJJ TillerNem sikerült? 😀 Grat.
több mint 13 éve
komolyan itt a bölcsészkaron már megbukni se lehet rendesen
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
szaba
10 543
2 napig halogattam egy fontos telefonhívást, de most rávettem magam. És baromi jól jöttem ki egy fontos dologból :cool:
több mint 13 éve
A labda mindkét oldalán jobb a csapatkell-e mondaniHurkaNem, a számok magukért beszélnek. 126 yard, 3 turnover.Escalade
több mint 13 éve
perfect week. check.öv újbóli megvédése. check.
több mint 13 éve
kell-e mondaniHurkaNem, a számok magukért beszélnek. 126 yard, 3 turnover.
több mint 13 éve
kell-e mondani
több mint 13 éve
naaaaégek magamtól is most. fórumozástól is elment a kedvem, ami a dupla eredménykövetés előtt elég rossz jelkonquerorhát ezt durván elbasztad 😀briareosígy van, soha senki nem ütött még félre a billentyűzeten, menjünk és égessük meg ezért az eretnekségért!JSanyo
konqi baybe, ne legyél szomi
több mint 13 éve
égek magamtól is most. fórumozástól is elment a kedvem, ami a dupla eredménykövetés előtt elég rossz jelhát ezt durván elbasztad 😀briareosígy van, soha senki nem ütött még félre a billentyűzeten, menjünk és égessük meg ezért az eretnekségért!JSanyo
több mint 13 éve
gyorsan kezdjünk el lájkolgatni neki, hogy legyen meg a 0,5 😀hát ezt durván elbasztad 😀briareosígy van, soha senki nem ütött még félre a billentyűzeten, menjünk és égessük meg ezért az eretnekségért!JSanyo
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
hát ezt durván elbasztad 😀briareosígy van, soha senki nem ütött még félre a billentyűzeten, menjünk és égessük meg ezért az eretnekségért!
több mint 13 éve
hát ezt durván elbasztad 😀Nincs kedvem tanulni úgyh végeztem egy kicsit pontosabb számítást az 1hszre jutó userkarmában 😊:cool: 😀 durván minden második mondásom aranyat ér 😛
Csak annyi hszszel számoltam, amennyi itt a bowl.hu-n született az egyes felhasználóknak //kb 13:10-kor
Höri: 5289hsz 807 -> 0,15258
TTT: 5191hsz 753 -> 0,14506
Konqueror: 1946hsz 572 ->0,29394
Bria: 2246hsz 394 -> 0,17542
JJ: 4007hsz 371 -> 0,09259
//Black_Adder: 978hsz 126 -> 0,12883 😊Black_Adder
viszont a többiekhez képest milyen keveset írok, ez meglep. Briának volt hosszú kihagyása, és így is előttem van simán. látszik, hogy a megfontolt fórumozás híve vagyok 😂konqueror
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
bölcsész matematika 29% = durván félgratulákunk dani. Leülhetsz
több mint 13 éve
Nincs kedvem tanulni úgyh végeztem egy kicsit pontosabb számítást az 1hszre jutó userkarmában 😊:cool: 😀 durván minden második mondásom aranyat ér 😛
Csak annyi hszszel számoltam, amennyi itt a bowl.hu-n született az egyes felhasználóknak //kb 13:10-kor
Höri: 5289hsz 807 -> 0,15258
TTT: 5191hsz 753 -> 0,14506
Konqueror: 1946hsz 572 ->0,29394
Bria: 2246hsz 394 -> 0,17542
JJ: 4007hsz 371 -> 0,09259
//Black_Adder: 978hsz 126 -> 0,12883 😊Black_Adder
viszont a többiekhez képest milyen keveset írok, ez meglep. Briának volt hosszú kihagyása, és így is előttem van simán. látszik, hogy a megfontolt fórumozás híve vagyok 😂
több mint 13 éve
Ja meg bannert se. De én nem tartalak vissza 😉
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
am meg Matthew 491-ből 289-ét nem hiszem hogy bárki is veri 😀adam8jó de mi nem csinálunk sigeket 😛
több mint 13 éve
hétszilvafás adam8
2 647
am meg Matthew 491-ből 289-ét nem hiszem hogy bárki is veri 😀