Make Love
27 feliratkozó
több mint 13 éve
ne mentegetőzz, tudjuk hogy analizálni is annyira szeretsz, hogy visszamész a hármas után is 😉számoljátok ki enyém is. ezért tartjuk a MR BME tenorxet 😀konquerorNyilván BMEs kell ahhoz, hogy elossz egymással két számot 😀tenorx
több mint 13 éve
számoljátok ki enyém is. ezért tartjuk a MR BME tenorxet 😀konquerorNyilván BMEs kell ahhoz, hogy elossz egymással két számot 😀
több mint 13 éve
.brk
1 890
koton - szárnyasbetétnél is néznek az emberre 😀
több mint 13 éve
hát ha minden bűnöm után olyan bűnhődésben részesülnék, mint akkor... :rolleyes:bűn és bűnhődéskonquerorEgyszer nekem volt olyan trió hogy koton,plüs állat,tábla csoki.Érdekesen nézett rám az eladó nő 😀CowboykarcsiJó-jó, de szerintem a terhesteszt-koton-vodka trióm durvább volt 😀fetomy
több mint 13 éve
Kösz Höri, hogy felhívtad rá a figyelmet. Elis felejtettem felrakni netre. 😀 A hiányosságot, máris pótlom.én azt csodálom, hogy a dvd-k miatt nem került szóba az akció közzététele a neten.Höri....VadkenderLehet azért adta végül oda, mert egyetértett, jobb ezt a szaporodást még nem erőltetni.Escalade
több mint 13 éve
bűn és bűnhődésEgyszer nekem volt olyan trió hogy koton,plüs állat,tábla csoki.Érdekesen nézett rám az eladó nő 😀CowboykarcsiJó-jó, de szerintem a terhesteszt-koton-vodka trióm durvább volt 😀fetomy
több mint 13 éve
Egyszer nekem volt olyan trió hogy koton,plüs állat,tábla csoki.Érdekesen nézett rám az eladó nő 😀CowboykarcsiJó-jó, de szerintem a terhesteszt-koton-vodka trióm durvább volt 😀
több mint 13 éve
Bazz, megyek be ma reggel Tescoba, viszem oda a pénztárhoz amit veszek: 2db dvd kamerába való, egy csomag Durex, meg egy Monster. (Nagyonjo csaj volt a pénztárban.) Megszólal elmúltál már 18? Nem. Azt mondja akkor nem adom oda. Mire én: nembaszol fel, neked hála csináljak gyereket vagy mi a fasz? Ennyit arról a szövegről hogy védekezz? Most miattad basszam el az életem, azzal hogy idő előtt apa legyek? Tudod mit bazd meg a gumidat, megveszem máshol. Erre azt mondta, jól van,meggyőztél, odaadom. De remélem nem ellenőrzésre küldtek... (itt már remegett, meg tökre parázott)Egyszer nekem volt olyan trió hogy koton,plüs állat,tábla csoki.Érdekesen nézett rám az eladó nő 😀
Mire én: Bazdmeg, szerinted így beszélnék ha lenne rajtam kamera? 😀
Kifizettem, kisétáltam a Tescobol, és akkor esett le, hogy mekkora bunkó vagyok, végülis csak a munkáját végezte. De olyat jót nevettem rajta. 😂Vadkender
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
szerencsére ettől nem kell félned 😀van ennél jobb? még 10k fölött is vagyokszámoljátok ki enyém is. ezért tartjuk a MR BME tenorxet 😀konqueror0,038 😛shawnka
mi lenne, ha szeretnétek 😂konqueror
több mint 13 éve
van ennél jobb? még 10k fölött is vagyokszámoljátok ki enyém is. ezért tartjuk a MR BME tenorxet 😀konqueror0,038 😛shawnka
mi lenne, ha szeretnétek 😂
több mint 13 éve
számoljátok ki enyém is. ezért tartjuk a MR BME tenorxet 😀konqueror0,038 😛
több mint 13 éve
...VadkenderA munkáját végezte, de ROSSZUL.
A törvény ugyanis tiltja szexuális termékek eladását 18 éven aluliaknak, ez eddig oké, csakhogy:
"szexuális termék: bármely birtokba vehető, forgalomképes olyan dolog, amelynek elsődleges célja a szexuális ingerkeltés, különösen amelyik nemi aktust vagy egyéb szexuális cselekményt nyíltan ábrázol, illetve emberi testet, testrészt szexuális ingerkeltésre alkalmas módon vagy szexuális ingerkeltés céljából ábrázol, ideértve - rendeltetése szerint - a szexuális ingerkeltésre szolgáló, nemi aktus vagy egyéb szexuális cselekmény során alkalmazható eszközt is, a fogamzásgátlás céljából alkalmazható eszköz kivételével;"
A gumi pedig nyilván fogamzásgátlás céljából alkalmazható eszköz. Egyébként is agyon lenne támadva az a kormány, aki megszavaz egy törvényjavaslatot, ami tiltja, hogy 18 év alatti személy védekezzen szex közben 😊
Tehát ha legközelebb mész, szólj, hogy nagy mákja, hogy nem ellenőr vagy, mert megkúrtad volna - gumi nélkül - ha nem ad el neked gumit, aztán meg a főnöke is kúrta volna, csak ő ki 😊
több mint 13 éve
én azt csodálom, hogy a dvd-k miatt nem került szóba az akció közzététele a neten.Bazz, megyek be ma reggel Tescoba, viszem oda a pénztárhoz amit veszek: 2db dvd kamerába való, egy csomag Durex, meg egy Monster. (Nagyonjo csaj volt a pénztárban.) Megszólal elmúltál már 18? Nem. Azt mondja akkor nem adom oda. Mire én: nembaszol fel, neked hála csináljak gyereket vagy mi a fasz? Ennyit arról a szövegről hogy védekezz? Most miattad basszam el az életem, azzal hogy idő előtt apa legyek? Tudod mit bazd meg a gumidat, megveszem máshol. Erre azt mondta, jól van,meggyőztél, odaadom. De remélem nem ellenőrzésre küldtek... (itt már remegett, meg tökre parázott)Lehet azért adta végül oda, mert egyetértett, jobb ezt a szaporodást még nem erőltetni.Escalade
Kifizettem, kisétáltam a Tescobol, és akkor esett le, hogy mekkora bunkó vagyok, végülis csak a munkáját végezte. De olyat jót nevettem rajta. 😂Vadkender
több mint 13 éve
számoljátok ki enyém is. ezért tartjuk a MR BME tenorxet 😀
több mint 13 éve
Bazz, megyek be ma reggel Tescoba, viszem oda a pénztárhoz amit veszek: 2db dvd kamerába való, egy csomag Durex, meg egy Monster. (Nagyonjo csaj volt a pénztárban.) Megszólal elmúltál már 18? Nem. Azt mondja akkor nem adom oda. Mire én: nembaszol fel, neked hála csináljak gyereket vagy mi a fasz? Ennyit arról a szövegről hogy védekezz? Most miattad basszam el az életem, azzal hogy idő előtt apa legyek? Tudod mit bazd meg a gumidat, megveszem máshol. Erre azt mondta, jól van,meggyőztél, odaadom. De remélem nem ellenőrzésre küldtek... (itt már remegett, meg tökre parázott)Lehet azért adta végül oda, mert egyetértett, jobb ezt a szaporodást még nem erőltetni.
több mint 13 éve
mikor a háromszavas "kapd be szaba" hsz-re tízszer több lájkot kap az ember, mint mondjuk egy elkészült ncaa csapatismertetőre, ott nem hiszem hogy érdemes ezzel a dologgal foglalkozni
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
nem nehéz lenyomni, mivel 30 ezer likeolatlan hsz-szel kezdtem el a bowl.hu karriert míg ti 5-10-20 ezerrel, ezért az arányszám is sokkal jobb helyzetből indult 😉
több mint 13 éve
0,08 😛shawnkajóbazmeg 4 számjegyű hsz-számmal ne erősködjél 😛
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
10 000 HSZ alatt nincs reális eredmény 😛Öregek vagytok ti ehhez. 😀 0,033. 😊F.Schleckrájöttem hogy a legmenőbb stat az egy hsz-re jutó userkarma. ebben talán verem hörit 😊haromtés igen.
az én user karmám 0,026 HSZenként, míg hörié 0,020
😀haromt
több mint 13 éve
0,08 😛
több mint 13 éve
Hoppá, az enyém 0,025, jobb vagyok, mint Höri 😀
több mint 13 éve
Öregek vagytok ti ehhez. 😀 0,033. 😊és igen.Ne írj semmit, összehozzuk 😀tenorxrájöttem hogy a legmenőbb stat az egy hsz-re jutó userkarma. ebben talán verem hörit 😊haromt
😀haromt
több mint 13 éve
enyém csak 0,01795😀rájöttem hogy a legmenőbb stat az egy hsz-re jutó userkarma. ebben talán verem hörit 😊haromtés igen.
😀haromt
Bria még esélyes, bár neki volt egy elég hosszú inaktív időszaka, esetleg konq.tenorx
több mint 13 éve
😀és igen.Ne írj semmit, összehozzuk 😀tenorxrájöttem hogy a legmenőbb stat az egy hsz-re jutó userkarma. ebben talán verem hörit 😊haromt
😀haromt
Bria még esélyes, bár neki volt egy elég hosszú inaktív időszaka, esetleg konq.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
és igen.rájöttem hogy a legmenőbb stat az egy hsz-re jutó userkarma. ebben talán verem hörit 😊haromtMost nézem csak: 5 000 😊Ne írj semmit, összehozzuk 😀tenorx
Köszönöm mindenkinek, aki reagálni szokott a hülyeségeimre. 😀
Kár, hogy nem jött össze mellé a 100. 😕Mikey
😀