Make Love
27 feliratkozó
több mint 13 éve
Bazz, megyek be ma reggel Tescoba, viszem oda a pénztárhoz amit veszek: 2db dvd kamerába való, egy csomag Durex, meg egy Monster. (Nagyonjo csaj volt a pénztárban.) Megszólal elmúltál már 18? Nem. Azt mondja akkor nem adom oda. Mire én: nembaszol fel, neked hála csináljak gyereket vagy mi a fasz? Ennyit arról a szövegről hogy védekezz? Most miattad basszam el az életem, azzal hogy idő előtt apa legyek? Tudod mit bazd meg a gumidat, megveszem máshol. Erre azt mondta, jól van,meggyőztél, odaadom. De remélem nem ellenőrzésre küldtek... (itt már remegett, meg tökre parázott)Mire én: Bazdmeg, szerinted így beszélnék ha lenne rajtam kamera? 😀
Kifizettem, kisétáltam a Tescobol, és akkor esett le, hogy mekkora bunkó vagyok, végülis csak a munkáját végezte. De olyat jót nevettem rajta. 😂
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
rájöttem hogy a legmenőbb stat az egy hsz-re jutó userkarma. ebben talán verem hörit 😊Most nézem csak: 5 000 😊Ne írj semmit, összehozzuk 😀tenorx
Köszönöm mindenkinek, aki reagálni szokott a hülyeségeimre. 😀
Kár, hogy nem jött össze mellé a 100. 😕Mikey
több mint 13 éve
Hát ez a vizsga ma LOL 😀 Alapból úgy kezdte a tanár, hogy ugye nem jártam be órákra, mert nem ismerős az arcom. Hámmondom nem. Kérdi miért. Mondom mert fehérvári vagyok. Akkor mér ide járok, mér nem oda? Mondom mer ott nincs levelező, viszont tartott már ott nekem órát a tanár úr, az is jog volt, és mellesleg 5-ös lett, úgyhogy kifejezetten pozitívak az emlékeim 😀Na, 3 perccel később már amikor ellenőrizte, hogy ki jelent meg (kurvanehéz dolga volt, 19-ből 2-en voltunk ott 😀), akkor már úgy mondta, hogy "Tamás, őt ugye ismerem, -a csajhoz fordulva- és önt hogy hívják?" 😀
A vizsga meg faszán zajlott, írtam egy kb. színegyes vizsgát, de legalábbis messze volt a kettestől, helyben leellenőrzi, és hát mondja, hogy ez kissé értékelhetetlen. Hát mit csináljunk most... Épp mondtam volna, hogy "szívesen" jövök a következő -évi- időpontra, amikor kijelenti, hogy hát max egy kettest tud ráírni, jó lesz? 😀 Majdnem kicsúszott, hogy ERREEEE???? 😀 De aztán egy nagyon szépen köszönömmel eltávoztam sebesen 😀 Imádom ezt a sulit 😀
Egyébként pedig a KFC k.vajó!
több mint 13 éve
Mikey
18 729
Ahogy apám szokta mondani: látom, a hülyeség az megy. 😀Thank you all for your help.
több mint 13 éve
Én megtettem a magamét Mikey. 😊Nem tudom mi van a levegőben, a szezonális nyavalya pár napja belém költözött, alig tutam aludni az este, még mindig szarul vagyok, de mindez ellenére kurvajó kedvem van. Azt hiszem ezt a Rammsteinnak köszönhetem. Kösz srácok!
És tessék. Amint egy pillanatra is elégedetten hátradőlök, a Fasszopó Sors (TM) elintézi, hogy ne legyen kolbászból a kerítés. Kopogtak az ajtómon, felkeltem hogy megnézzem mifasz, a sötétben meg úgy belerúgtam egy fekete fotelbe, hogy majd' beszarok. Tanulságos.
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 13 éve
Most nézem csak: 5 000 😊Ne írj semmit, összehozzuk 😀
Köszönöm mindenkinek, aki reagálni szokott a hülyeségeimre. 😀
Kár, hogy nem jött össze mellé a 100. 😕Mikey
több mint 13 éve
Mikey
18 729
Most nézem csak: 5 000 😊Köszönöm mindenkinek, aki reagálni szokott a hülyeségeimre. 😀
Kár, hogy nem jött össze mellé a 100. 😕
több mint 13 éve
Vidékfejlesztés vizsga 3,úgy hogy csak a beugrókat tanultam meg :cool:
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
Kaposvár győzelem, sör, csocsó, remek társaság kell ennél több 😀
A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!
több mint 13 éve
ez egy dugás utáni elégedett vigyor😊F.SchleckMr. Bőbeszéd 😀eaglesmcnabb
több mint 13 éve
😊F.SchleckMr. Bőbeszéd 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Tramon
több mint 13 éve
Ejj pedig látod mennyien kíváncsiak vagyunk rá. Ha valami véletlen folytán mégis sikerülne összehozni egy képet akkor dobd be.
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
Mikey
18 729
Képzelj el egy fekete, galléros pólót, rajta a megfelelő Sox logókkal és egy 27-es 'mezszámmal', és voilá. 😊Sajnos megfelelő szintű technológia hiányában nem tudok képpel szolgálni. 😛
több mint 13 éve
Ezaz, harmadjára végre azt a pólót kaptam meg az onlinepolo.hu-ról, amit eredetileg rendeltem. :love:Ezek után csak beraknék erről a híres pólóról egy képet 😊
Először a színek nem stimmeltek, másodjára meg rossz helyre került az egyik logó. De most már minden klappol.
Kellett hozzá két hét, egy mail és két telefon, de sikerült.
Nem tudom mennyibe kerül három póló nyomtatása és a háromszori "postázás", de ezen az üzleten aligha nyertek. Nembaj, megérdemlik.Mikey
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
Mikey
18 729
Ezaz, harmadjára végre azt a pólót kaptam meg az onlinepolo.hu-ról, amit eredetileg rendeltem. :love:Először a színek nem stimmeltek, másodjára meg rossz helyre került az egyik logó. De most már minden klappol.
Kellett hozzá két hét, egy mail és két telefon, de sikerült.
Nem tudom mennyibe kerül három póló nyomtatása és a háromszori "postázás", de ezen az üzleten aligha nyertek. Nembaj, megérdemlik.
több mint 13 éve
Mikey
18 729
Liverpool.Hodgson távozott.
King Kenny a menedzser.
Nagyon jól jött ez így a nem kis depresszióm közepette.
:cool: :cool: :cool:
több mint 13 éve
én sem azért írtam. Egyébként szvsz. szobabiciklit tekerni nehezebb, mint simát.Először pedig egy kicsit úgy jött le,de akkor nincs harag 😉CowboykarcsiTisztában vagyok vele,de nem akarok semmilyen versenyen indulni,kizárólag a testmozgás és a karbantartás miatt csinálom,magamhoz képest sokat javultam nekem ez a fontos.CowboykarcsiNem neked akartam lekicsinylésnek, hanem a herresasnak a megjegyzésére 😊
Egyébként azért is írtam, mert tavaly még intenzívebben fogyóztam, akkor volt, hogy 1-2 hét bringázás után, nekiálltam, hogy letekerek 30 km-t (mikor mentünk mamámhoz), aztán 22 km-t bírtam, (víz nélkül 50 fokban, mert az első km-en elhagytam.. 😒) azt valamivel több, mint 1 óra alatt, szóval azért mondom, hogy szép teljesítmény, de azért nem űrmértékes 😊fetomy
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Először pedig egy kicsit úgy jött le,de akkor nincs harag 😉Nem neked akartam lekicsinylésnek, hanem a herresasnak a megjegyzésére 😊hát azért annyira nem nagy cucc 😛fetomyTisztában vagyok vele,de nem akarok semmilyen versenyen indulni,kizárólag a testmozgás és a karbantartás miatt csinálom,magamhoz képest sokat javultam nekem ez a fontos.Cowboykarcsi
Egyébként azért is írtam, mert tavaly még intenzívebben fogyóztam, akkor volt, hogy 1-2 hét bringázás után, nekiálltam, hogy letekerek 30 km-t (mikor mentünk mamámhoz), aztán 22 km-t bírtam, (víz nélkül 50 fokban, mert az első km-en elhagytam.. 😒) azt valamivel több, mint 1 óra alatt, szóval azért mondom, hogy szép teljesítmény, de azért nem űrmértékes 😊fetomy
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
Nem neked akartam lekicsinylésnek, hanem a herresasnak a megjegyzésére 😊Tisztában vagyok vele,de nem akarok semmilyen versenyen indulni,kizárólag a testmozgás és a karbantartás miatt csinálom,magamhoz képest sokat javultam nekem ez a fontos.Cowboykarcsihány %-os lejtőn? 😛 😂eaglesmcnabbhát azért annyira nem nagy cucc 😛fetomy
Egyébként azért is írtam, mert tavaly még intenzívebben fogyóztam, akkor volt, hogy 1-2 hét bringázás után, nekiálltam, hogy letekerek 30 km-t (mikor mentünk mamámhoz), aztán 22 km-t bírtam, (víz nélkül 50 fokban, mert az első km-en elhagytam.. 😒) azt valamivel több, mint 1 óra alatt, szóval azért mondom, hogy szép teljesítmény, de azért nem űrmértékes 😊
több mint 13 éve
Szobabicikli 😂 Régebben futottam de azt nem nagyon szerette a térdem(eleve rossz térdet örököltem fatertől)meg 30-40 perc alatti futásnak nem nagyon van értelme most már megl hogy így kiestem ebből a fajta mozgásból bevallom férfiasan nem tudom hogy tudnék e most 40 percet futni egy folytában.Biciklizni viszont igen beállítom a legnagyobb nehézségű ellenállásra,és adjad neki.Igazából most lesz egy hete hogy csinálom,eddig nem is nagyon az időre figyeltem hanem hogy a 20 km meg legyen meg az a kb 2000 kalória elégjen,az idővel nem annyira foglalkoztam,aztán tegnap egyszerűen kicsúszott belőlem ez az idő,ami magamhoz képest jó.Abból 4-5 percet még le lehet faragni. Így a 25 km/h-s átlagod van az adott szakaszon. Ez nem annyira rossz, amennyiben a 10 km-t oda és 10 km-t vissza tettél meg ugyanazon az útvonalon.hány %-os lejtőn? 😛 😂eaglesmcnabbhát azért annyira nem nagy cucc 😛fetomy
Fasza, hogy más is bringázik "versenyszerűen"!
Milyen bringával?catattack
több mint 13 éve
Tisztában vagyok vele,de nem akarok semmilyen versenyen indulni,kizárólag a testmozgás és a karbantartás miatt csinálom,magamhoz képest sokat javultam nekem ez a fontos.hát azért annyira nem nagy cucc 😛fetomy54 percről 48percreCowboykarcsihány %-os lejtőn? 😛 😂eaglesmcnabb
több mint 13 éve
catattack
3 520
Abból 4-5 percet még le lehet faragni. Így a 25 km/h-s átlagod van az adott szakaszon. Ez nem annyira rossz, amennyiben a 10 km-t oda és 10 km-t vissza tettél meg ugyanazon az útvonalon.hát azért annyira nem nagy cucc 😛fetomy54 percről 48percreCowboykarcsihány %-os lejtőn? 😛 😂eaglesmcnabb
Fasza, hogy más is bringázik "versenyszerűen"!
Milyen bringával?