Make Love
27 feliratkozó
több mint 13 éve
a,íg még képben vagyok, szeretném minden fórumozónak kívánni jövőre:http://mellbimbo.eu/view-6d4a1f1e3516309b75f2486fb02c7a1e.html
magamnak, meg hogy lehessek én az első.
SuperBowlt mindenkinek!
ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
Én nem listázom; csak belinkelem ezt 😀http://www.nfl.com/videos/nfl-cant-miss-plays/09000d5d81c1aac7/Jaguars-Hail-Mary-is-answered
Amúgy minden kedves fórumozónak; olvasónak; szerkesztőnek szeretnék; boldog/sikeres/szerencsés/betegségektől mentes (und so weiter) új esztendőt kivánni!
több mint 13 éve
FViktor93
2 173
Nekem is jó kis év volt.+ Pats playoff
+ Német bronz a VBn
+ Magyarok jó eredménye az úszásban
+ Elődöntő a Magyar Junior ligában 😀
+ AFC elsőség a Patstől 😛
+ Alonso bukta (tudom geci vagyok)
+ Női dolog 😀
- Raikkönen rally :S
- Megalázó pats vereség a ravenstől
- sérülés miatt kihagyott Junior elődöntő
több mint 13 éve
nézd meg csak itt mennyi embernek örömet okozott.azért LeBront is mindenképpen jelölném az év bohóca díjra.gabtsiMcDanielst jelölömHöri
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
érthetetlen hogy miért csak nálam kapott minuszt hogy még vannak norvégok Magyarországon 😛
több mint 13 éve
Boldog új évet kívánok minden fórumozónak! Jövőre lockout 4 prez!
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 13 éve
azért LeBront is mindenképpen jelölném az év bohóca díjra.gabtsiMcDanielst jelölöm
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
akkor az amfocin kivűlaz nfl-n kivul is nézni kell valamitsuperbrutal88ncaakonqueror
több mint 13 éve
azért LeBront is mindenképpen jelölném az év bohóca díjra.
több mint 13 éve
nekem csömörlik évek óta, szal nem téma. egyet lépek előre, kettőt hátra, azt se a legjobb irányba, ugyanott (nem) tartok mindenben ahol 1 éve. megfogadni se fogadok semmit, hisz megteszem év közben is sokszor, aztán sose teljesül beyup, mivel ez a make love topik így akinek megcsömörlött idén az élete, nem jó helyen jár 😛Én lusta vagyok listázni, de utólag visszanézve elégedett vagyok az évemmel, különösen a szeptembertől mostanáig tartó időszak sikerült erősre 😊Tomeeetapasztaltam 😀
én most nagyon nem érzem ezt a listázást, szerintem felesleges (játékrontó vagyok, tudom). csak felszínes dolgokat tudnék írni, nagyon nem akarok rendes dolgokba belemennikonqueror
én azért kezdtem el mert gyakorlatilag minden sportban komoly sikerélményem volt azok közül, amit követek.Höri
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
az nfl-n kivul is nézni kell valamit
több mint 13 éve
érthetetlen h alonso bukása h kap ennyi mínuszt.gabtsiérthetetlen, hogy ennyi embernél szempont a soccer és a f1 😛
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
ferrari drukker vok és utálom a redbullt
több mint 13 éve
érthetetlen h alonso bukása h kap ennyi mínuszt.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
+a pats szereplése+spanyolok nyerték a vb-t
+lett magyarországon xbox live
-nem lett világbajnok alonso
-nem lett csucsa a karácsonyfának vagyis 5 felé ágazika teteje
-csuszik a crysis 2 megjelenése
több mint 13 éve
yup, mivel ez a make love topik így akinek megcsömörlött idén az élete, nem jó helyen jár 😛Én lusta vagyok listázni, de utólag visszanézve elégedett vagyok az évemmel, különösen a szeptembertől mostanáig tartó időszak sikerült erősre 😊Tomeeetapasztaltam 😀
én most nagyon nem érzem ezt a listázást, szerintem felesleges (játékrontó vagyok, tudom). csak felszínes dolgokat tudnék írni, nagyon nem akarok rendes dolgokba belemennikonqueror
én azért kezdtem el mert gyakorlatilag minden sportban komoly sikerélményem volt azok közül, amit követek.
több mint 13 éve
Tomeee
753
Csak gyerünk, ne fogd vissza magad, emlékszek tavalyi szilveszterkor is hatalmas lelkizés ment valamelyik topikban 😊Én lusta vagyok listázni, de utólag visszanézve elégedett vagyok az évemmel, különösen a szeptembertől mostanáig tartó időszak sikerült erősre 😊Tomeeetapasztaltam 😀
több mint 13 éve
Én lusta vagyok listázni, de utólag visszanézve elégedett vagyok az évemmel, különösen a szeptembertől mostanáig tartó időszak sikerült erősre 😊Tomeeetapasztaltam 😀
én most nagyon nem érzem ezt a listázást, szerintem felesleges (játékrontó vagyok, tudom). csak felszínes dolgokat tudnék írni, nagyon nem akarok rendes dolgokba belemenni
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
-kb minden. Sok itt nem publikus dolog.-broncos szereplés
-gators szereplés
-egészségügyi gondok
-erdős péter újjászületése
-még mindig élnek cigányok MO-n
+Tebow draft
+Rapids bajnoki cím
ez eddig komoly szopás.