Make Love
27 feliratkozó
több mint 13 éve
😂 vinnyogtam volna ha ezt látom 😀az I came to play-t végigénekelte, Cena zenéje alatt pedig a Hustle.Loyalty.Respect és U can't C me kézjeleket tolta felváltva 😀shawnkamikor whiskey kólát ittunk shawnka akkor vette elő a Titantron videókat a telefonjáról 😀konquerorarany ember.
nem láttam és/vagy hallottam, hogy visszahívtál, dehát úgy se lehetett volna érteni semmit 😊Höri
dehát nem véletlen a mesteré a legjobb entrance
több mint 13 éve
nem sok minden látszik rajta asszem. sötét lelkű entitásom kiemelendő, csuklyában vagyok rajta. és nem megfáradt, hanem a buszmegállóba odafagyottKép készült a megfáradt konqueror-ról, holnap érkezik is 😛shawnkatudod kinek küldd először 😉eaglesmcnabb
hordhatod avatarként, mint Hörit a.kacsa
több mint 13 éve
csak meglepően kihalt volt a városshawnkalehet abba kellene hagynunk az ncaa meccsek beharangozóit, mert pár év múlva már nem lesz utcán ember
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Kép készült a megfáradt konqueror-ról, holnap érkezik is 😛shawnkatudod kinek küldd először 😉
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
az I came to play-t végigénekelte, Cena zenéje alatt pedig a Hustle.Loyalty.Respect és U can't C me kézjeleket tolta felváltva 😀mikor whiskey kólát ittunk shawnka akkor vette elő a Titantron videókat a telefonjáról 😀konquerorarany ember.
nem láttam és/vagy hallottam, hogy visszahívtál, dehát úgy se lehetett volna érteni semmit 😊Höri
Sorban álltam neki hamburgerért 30 percen keresztül, ahol egy úr a németek hímtagját szidta különböző formákban. Miután megkapta a bacon-ös hambiját, elkezdett arcoskodni, hogy neki már sorban állnak hotdogért is, szóval ő nagyon jól fog lakni. Aztán mint kiderült nem volt hotdog 😀
Összességében jó volt, csak meglepően kihalt volt a város, illetve ami ingyenes volt tavaly, idén már pénzes.
Kép készült a megfáradt konqueror-ról, holnap érkezik is 😛
több mint 13 éve
mikor whiskey kólát ittunk shawnka akkor vette elő a Titantron videókat a telefonjáról 😀konquerorarany ember.
nem láttam és/vagy hallottam, hogy visszahívtál, dehát úgy se lehetett volna érteni semmit 😊
több mint 13 éve
sejtettem, hogy megemlítetek valahol, reagálok is, pedig eldöntöttem, hogy újabb fórumszünetet tartok, de hát akkor se. most keltem, Höri komám annyit magyarázza, hogy mindig minden körülmények között zárásig kell maradni, hogy ismét sikerült, már jártak a buszok mikor a halál fasza után 2 km-ről hazasétáltam a mínusz 10 fokban, mondtam shawnkának, hogy reggel tócsában fogok ébredni, mert a rámfagyott jég majd leolvad rólamelőször elitista soccerismerősökhöz (mindegyik ilyen future BME HoF-er) kellett menni, ott a legalja borhoz a srác hozott parenyica sajtot, demotiválóra illő jelenet volt. tűzerőnk nem volt, cserébe a házigazda dobol, úgyhogy megtudtam milyen roxstárnk lenni. plusz elcsakliztam egy szalmakalapot a latinlover hangulat miatt. zene nem volt, helyette kreditekről beszéltek, villám sebesen kúrtam be a Viva chart show top 100at a tévében. első szám ami bejött a Party in the USA, megegyzetünk, hogy igen sokan dugnák Cyrust. sajnos a harmadiknál el kellett nyomni m1-re, himnusz, egyebek. a legjobban az tetszett, hogy volt ESPN America, így suttyomban a Georgia-UCF-et tudtam lesni, soccerék kommentje "ezek ilyenkor is játszanak?!"
(nyomtam egy entert, hogy tenorx is örüljön). alkoholban Tibi volt ma a követendő példa, sajnos egy üveg bor és 5 (öt) üveg pezsgő volt csupán, de az legalább csak 3 ténylegesen ivó emberre. de a pezsgőt mindenki utálta, de azért itta. Höri hívott, valóban, de a "hallgassad bazmeg" en kívül nem értettem semmit. cserébe visszahívtam, de nem nyertem sajnos
shawnka meg küldte a visszahívós sms-eket sorba, becsattogtunk hozzá városba végül, meg még beszereztem Tomeee volt osztálytársait, őket utána elvesztettük, majd meglettek újra. de akkor már nem találtunk helyet sehol, úgyhogy papír mód 6 után már hazamentünk
alkohol: sör, bor, pezsgő, whiskey-kóla. főleg pezsgő, volt hogy két üveg pezsgővel egyszerre vonultam büszkén a főutcán. mi lenne, ha szeretném. mikor whiskey kólát ittunk shawnka akkor vette elő a Titantron videókat a telefonjáról 😀
+sikerült mind3 offerem összetrombitálni
+sokáig tartott
+nagy alkoholmennyiség (hogy miből azt hagyjuk)
+nem hagytam el semmimet
-nem tartott tovább
-nem hívtak a többiek lányokat
-kihalt város, hamar bezáró helyek
-hideg
kihoztam a pluszminuszt x-re. shawnkának meg ne higgyétek el egy szavát se!
több mint 13 éve
nem. akkor az okádék eminnen feat rihanna nóta szólt, ami emberi fogyasztásra abszolút alkalmatlan, de konqueror rajong érte.jó kis buli volt, de az lehangoló, hogy egy high-school pedómedve party-n nekem kell elénekelni a Ke$ha meg Katy Perry diszkogárfiát mert a gépen nincs nekik meg 😛Höriamikor telón konq-nak azt mondtad h "EZT HALLGASD", akkor erre gondoltál? 😛shawnka
több mint 13 éve
jó kis buli volt, de az lehangoló, hogy egy high-school pedómedve party-n nekem kell elénekelni a Ke$ha meg Katy Perry diszkogárfiát mert a gépen nincs nekik meg 😛Höriamikor telón konq-nak azt mondtad h "EZT HALLGASD", akkor erre gondoltál? 😛
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Budapest két legszarabb házibulija után végül bebizonyosodott hogy falun a legjobbak a bulik 😊 Totális robotpilóta este
több mint 13 éve
"És? Szája van, nem?!" 😂nem tom mit hallottál, de az olvasás stimmel 😛jó kis buli volt, de az lehangoló, hogy egy high-school pedómedve party-n nekem kell elénekelni a Ke$ha meg Katy Perry diszkogárfiát mert a gépen nincs nekik meg 😛Hörihol voltál? jól hallottam? 😂eaglesmcnabb
egy régi osztálytásam öccse szervezett bulit, és mivel ő 17 éves így a legtöbb csaj is annyi volt a helyszínen.Höri
több mint 13 éve
nem tom mit hallottál, de az olvasás stimmel 😛jó kis buli volt, de az lehangoló, hogy egy high-school pedómedve party-n nekem kell elénekelni a Ke$ha meg Katy Perry diszkogárfiát mert a gépen nincs nekik meg 😛Hörihol voltál? jól hallottam? 😂eaglesmcnabb
egy régi osztálytásam öccse szervezett bulit, és mivel ő 17 éves így a legtöbb csaj is annyi volt a helyszínen.
több mint 13 éve
jó kis buli volt, de az lehangoló, hogy egy high-school pedómedve party-n nekem kell elénekelni a Ke$ha meg Katy Perry diszkogárfiát mert a gépen nincs nekik meg 😛Hörihol voltál? jól hallottam? 😂
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
jó kis buli volt, de az lehangoló, hogy egy high-school pedómedve party-n nekem kell elénekelni a Ke$ha meg Katy Perry diszkogárfiát mert a gépen nincs nekik meg 😛
több mint 13 éve
FViktor93
2 173
Ugye 😀 Én a Colts elleni FGt vártam volna 😀Én nem listázom; csak belinkelem ezt 😀mínusz 😛
http://www.nfl.com/videos/nfl-cant-miss-plays/09000d5d81c1aac7/Jaguars-Hail-Mary-is-answered
Amúgy minden kedves fórumozónak; olvasónak; szerkesztőnek szeretnék; boldog/sikeres/szerencsés/betegségektől mentes (und so weiter) új esztendőt kivánni!iktriad
egyébként BUÉK!adam8
több mint 13 éve
hétszilvafás adam8
2 647
Én nem listázom; csak belinkelem ezt 😀mínusz 😛
http://www.nfl.com/videos/nfl-cant-miss-plays/09000d5d81c1aac7/Jaguars-Hail-Mary-is-answered
Amúgy minden kedves fórumozónak; olvasónak; szerkesztőnek szeretnék; boldog/sikeres/szerencsés/betegségektől mentes (und so weiter) új esztendőt kivánni!iktriad
egyébként BUÉK!
több mint 13 éve
Bowldog új évet mindenkinek!jövőre pedig hajrá lilákok és csákáláki 😊
ma pedig mindenki bulizzon egy nagyot 😊Joci
|
több mint 13 éve
És igyatok valamit azok helyett is, akik dolgoznak ma 😊
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 13 éve
Bowldog új évet mindenkinek!ma pedig mindenki bulizzon egy nagyot 😊
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
az év elemzések miatt kurvára kijár az egész forumnak ez (kb rajtam kívül 😛) http://www.youtube.com/watch?v=5W80Ae5hEOA
több mint 13 éve
Hát sport szempontjából jobb évet nem is kívánhattam volna, más szempontokból vannak hiányosságok. Akkor a pluszok:+ Ducks történelmének legjobb szezonja.
+ A Pats fantasztikus szezonja, Jets alázással fűszerezve.
+ Lemaitre szereplése, plusz az egész atlétika eb.
+ Az úszó eb felejthetetlen, máig bánom, hogy akkor még nem voltam Pesten, így ki sem mentem.
+ Láthattam az Isner-Mahut meccset, amit még az unokáimnak is fogok mesélni szerintem.
+ Cancellara fantasztikus idénye.
+ Magyar sportolók felejthetetlen teljesítménye, úszóink, Sidi Péter, Berki Krisztián, Kiss Dani és bocsánat, ha kihagytam valakit.
+ A Pestre költözés a vártnál könnyebben ment, az egyetemmel együtt(kopp-kopp).
+ Nem túlzásba vitt tanulással is jó érettségi.
- Egyértelműen a legnagyobb: a lányok, vagyis inkább A Lány. De ma emiatt még leszek szarul szerintem.
- TTT-hez csatlakozva, még vannak norvégok plusz a fajvédőik.
- Doppingos spanyolok előretörése kb. minden sportban.
- Contador nem szimpatikus TdF győzelme.
- Djokovic Grand Slam mentes éve.
- Foci VB egy nagy csalódás volt egyben.
- A végére az összes fantasy csapatom összeomlott, kivéve a Tourt.
Több nem jut eszembe. 😊
több mint 13 éve
Szar kezdést (munkanélküliként) követően egész jó évet zártam (bejelentett munkával rendelkezve), fogjuk rá.Sport szempontból legjobban a Stanford idei szereplésének örülök
persze voltak negatív dolgok: térdem kétszer adta meg magát, így csak a tingi-tangi kosarazás maradt, meg persze a Cards szar éve, és ugye nőügyekben sem volt jó évem
Mindenkinek Sikerekben, Örömökben gazdag Boldog Új Évet kívánok!
több mint 13 éve
úriember vagyok és nem ütöm ezt le Höri 😊
ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
a,íg még képben vagyok, szeretném minden fórumozónak kívánni jövőre:Rá emlékszem, neked köszönhetően lettem sunamuna rajongó 😀
http://mellbimbo.eu/view-6d4a1f1e3516309b75f2486fb02c7a1e.html
magamnak, meg hogy lehessek én az első.
SuperBowlt mindenkinek!gabtsi
több mint 13 éve
+ Saints Super Bowlakkor az amfocin kivűlsuperbrutal88az nfl-n kivul is nézni kell valamitsuperbrutal88ncaakonqueror
+ Blackhawks Stanley Cup
sportszempontból nézve szerintem ennek így együtt nézve legalább 10 évre ki kell merítenie a "jó év" fogalmát, ha a közeljövőben a Hornets (még new orleansiként...) NBA-t nyerne, akkor major sportokban több kívánságom nem is lenne 😊
az ncaa meg túlzás, hogy csak az amfociból állna, a march madness, a frozen four, a college world series, a lacrosse-rájátszás, sőt még a soccerdöntő is hatalmas élmény 😊
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal