Make Love
27 feliratkozó
több mint 13 éve
Brian: "Hé! Megbasztam apádat!" 😀 😀 Hihetetlen, hogy korábban nem szerettem a Family Guyt 😀én a korai évadokat most se szeretem, de az újak nagyon tetszenek
fetomy
több mint 13 éve
Brian: "Hé! Megbasztam apádat!" 😀😀 Hihetetlen, hogy korábban nem szerettem a Family Guyt 😀Imádlak Comedy Central 😊
több mint 13 éve
Tökéletes Chuck rész és a Black Mamba a Ducksnál. Boldogság! 😊
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
több mint 13 éve
megvan a forgalmi vizsgám 😀
több mint 13 éve
Nyusziiiiiiiiiiiii! 😊
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
2,5 óra múlva indulás Franciaországba haverokkal síelni+Dub FX, Freestylers, Marcus Intalex feat Stamina MC és sokan mások 😀
több mint 13 éve
Spartacus új évad :cool: Gods of the Arena :rolleyes:Hannijaja, kicsit odabaszott 😀 Amúgy a Dexter 2. évadból van benne a csaj 😊
több mint 13 éve
Spartacus új évad :cool: Gods of the Arena :rolleyes:
több mint 13 éve
Bementem beíratni az angol egyesemet. Erre közlik hogy 3-as. 😀 Bár rejtély hogy mire kaptam 70%-ot amikor szinte semmit se tudtam 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
ismét Single vagyok 😀 Make loveeeeee 😂Vadkendervégre valaki, aki nem rinyál emiatt. plusz ezer konqueror pont
több mint 13 éve
ismét Single vagyok 😀 Make loveeeeee 😂
több mint 13 éve
Na, zene szempontjából jó hét eddig, már hivatalos, február 8.-án jön ki a Screaming Bloody Murder maxi (vagy hícd ahogy akarod), március végén még a nagy album a Sum 41-tól. 😛
több mint 13 éve
Mikey
18 732
Bankkártya vagy PayPal. Mint gondolom általában.
több mint 13 éve
Jó tipp. 5000 Ft össz-vissz.Hmm, és fizetés milyen módszerrel megy, lehet én is bepróbálom akkor? Félek, hogy Deluxe nem lesz itthon.
És ahogy néztem, nem fog rá jönni semmi egyéb költség sem.Mikey
több mint 13 éve
Mikey
18 732
Jó tipp. 5000 Ft össz-vissz.És ahogy néztem, nem fog rá jönni semmi egyéb költség sem.
több mint 13 éve
tippre: hivatalos oldalon lehetett előrendelni, 3500 a deluxe kb, 2400 a sima, plusz ugye szállítás.Elviekben előrendeltem a Goodbye Lullaby (Deluxe Edition)-re. 😊bár úgysincs rá lóvém, de hol és mennyiért? 😊fetomy
Persze nagyon ráért volna még, de biztos ami tuti, most már nem lesz elfelejtve.
Mivel ilyesmi rendelést még soha nem csináltam, izgatottan várom mi lesz. 😊Mikey
több mint 13 éve
Elviekben előrendeltem a Goodbye Lullaby (Deluxe Edition)-re. 😊bár úgysincs rá lóvém, de hol és mennyiért? 😊
Persze nagyon ráért volna még, de biztos ami tuti, most már nem lesz elfelejtve.
Mivel ilyesmi rendelést még soha nem csináltam, izgatottan várom mi lesz. 😊Mikey
több mint 13 éve
😀Török Gábor vizsgája 😛 BCE az bizony elitegyetem, akárhogyis nézzük 😛RajnaUV, lol 😛 sima ötöst kell abból szerezni 😛RajnaJah biztos vannak olyan helyek ahol ez így megy 😂Hanni
Tudod miért nem a Corvinus alatt építik a 4es metrót? 😀
több mint 13 éve
Mikey
18 732
Elviekben előrendeltem a Goodbye Lullaby (Deluxe Edition)-re. 😊Persze nagyon ráért volna még, de biztos ami tuti, most már nem lesz elfelejtve.
Mivel ilyesmi rendelést még soha nem csináltam, izgatottan várom mi lesz. 😊
több mint 13 éve
Török Gábor vizsgája 😛 BCE az bizony elitegyetem, akárhogyis nézzük 😛RajnaHát nálunk a mai UV termés négy 4-es, hat 2-es.... 😂
több mint 13 éve
Ma Robert Burns Day a haggis ünnepe!http://www.youtube.com/watch?v=Pva8IbcTInc
http://en.wikipedia.org/wiki/Robert_Burns