Muzikális kulturálódás
16 feliratkozó
5 napja
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
5 napja
Hát nagyon király volt... 67 évesen amit lenyomott...A tegnapi Infinite dreams miatt rohadtul irigyellek.Na, holnap Uránia moziban meglessük ezt a Maiden dokut.😊Nem ez a topic, de az asszony kérésére jövő héten Athénba megyünk a koncertjükre, nem ismerem nagyon őket, de remélem jó lesz...
zavi27
gyurczi
Tactful Cactus
Nem véletlen mondta, hogy Athénban kellett kezdeni a tourt... az az energia ami a közönségtől is áradt az lenyűgöző volt, bár lehet azért, mert nem voltam még heavy metal koncerten, mert nem az én zeném...
Annak ellenére, hogy alig ismerem őket, nagyon élveztem a koncertet...
Következik Metalica dupla Pesten, aztán | Pet Shop Boys megint Athénban |
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
5 napja
A tegnapi Infinite dreams miatt rohadtul irigyellek.Na, holnap Uránia moziban meglessük ezt a Maiden dokut.😊Nem ez a topic, de az asszony kérésére jövő héten Athénba megyünk a koncertjükre, nem ismerem nagyon őket, de remélem jó lesz...
zavi27
gyurczi
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
10 napja
youtu.be/JszL2u_SbMY?is=3-yygRTHvxo1yqS_Imádom, mikor dínó punkbandák úgy zúzzák, mintha nem lenne holnap.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
10 napja
Azt dobta fel a google is de az nem ez.Segítség!Nem a Waking?
Elkaptam egy pár nappal ezelőtt egy facebookos reelben a future islandstől egy számot.
A számcím nincs meg, az énekes meg elèg fura angolt nyom… talán valami olyasmi lehet a refrén, hogy “ if you hate… if you hate all the money”
Egyszerűen nem találom és ha lyrucsre probálok keresni akkor se.
Esetleg valaki?
Cowboykarcsi90
warr_b
Közbe megtaláltam, a the dream of me and you volt az, csak a reels amit láttam az kb a szám közepétől kezdődik és a szöveg is if you hate for the money nem hate all the money, azért nem leltem.
De köszi azért
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
11 napja
Segítség!Nem a Waking?
Elkaptam egy pár nappal ezelőtt egy facebookos reelben a future islandstől egy számot.
A számcím nincs meg, az énekes meg elèg fura angolt nyom… talán valami olyasmi lehet a refrén, hogy “ if you hate… if you hate all the money”
Esetleg valaki?
Cowboykarcsi90

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
11 napja
Segítség!Elkaptam egy pár nappal ezelőtt egy facebookos reelben a future islandstől egy számot.
Esetleg valaki?
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
11 napja
RIP Ike WillisFrank Zappa énekese, a hangja olyan albumokon keresztül égett életem végéig az agyamba mint a Joe's Garage, You Are What You Is, Tinseltown Rebellion és a Broadway The Hard Way.
www.youtube.com/watch?v=xcp3yRs8iak&list=RDxcp3yRs8iak&start_radio=1
Miközben pedig szemezgettem kamaszkori go-to slágereim közt szomorúan konstatáltam, hogy a Turtles (és Zappa) szintén legendás énekes duójának, a Flo & Eddienek is egyik tagja, Mark Volman is elhunyt tavaly. 😕
www.youtube.com/watch?v=6ztmHcQTYHo&list=RD6ztmHcQTYHo&start_radio=1
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
13 napja
Lökött csaj vs háborúsbűnös autokratát kiszolgáló csaló. Nem lepne meg ha így lenne 😉Ausztria után Bulgária is megmentette a versenyt 😊Van egy olyan érzésem, hogy szinte mindenki a bolgár lánynak drukkolt és nem az akkor élen állónak.
Heisman nádor
iktriad
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
13 napja
Ausztria után Bulgária is megmentette a versenyt 😊Van egy olyan érzésem, hogy szinte mindenki a bolgár lánynak drukkolt és nem az akkor élen állónak.
Heisman nádor
13 napja
Ausztria után Bulgária is megmentette a versenyt 😊Első kelet-európai győzelem úgy hogy az ukránoknak nem volt a pályán az oroszok elleni harc bármilyen formája 2011 óta.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
13 napja
Bulgária nyerte az Euroviziót.
13 napja
Vagy ha a Monarchia egész területe játszik, mehetne ő is, komoly jô szereplési esélyekkel.Ausztria: Monarchia felállásban indulnak otthon, ugyanis egy Budapesten született srácot választottak táncikálni.Akkor nekünk jövőre egy bécsi születésűt kell küldeni, visszatérésre
Heisman nádor
zacknorb
www.youtube.com/watch?v=txlWJgF0PY0
13 napja
Ausztria: Monarchia felállásban indulnak otthon, ugyanis egy Budapesten született srácot választottak táncikálni.Akkor nekünk jövőre egy bécsi születésűt kell küldeni, visszatérésre
Heisman nádor
Poloska vagyok.
13 napja
Nagyon hangulatos, rajongóknak igazi csemege volt, sok backstage, háttérvideókkal az egész pályájukról, mégse túlhúzva, libabőr volt sokszor. A legjobb nekem a lengyel és brazil részek voltak.Na, holnap Uránia moziban meglessük ezt a Maiden dokut.😊Én holnap Miskolcon. Adja itt is két mozi, 3 napon át és nagyon kevés jegy fogyott. Emlékszem amikor a Flight666 ment csak Pesten adták teltházzal és vonatoznom kellett. Azt a filmet szerintem nem szárnyalja túl, de inkább tévedjek.
zavi27
Tactful Cactus
15 napja
Ő azért nagyon rendben van még mindig.Az a baj ezekkel a régi nagyokkal, hogy a zenét lenyomják pont ugyanolyan profin mint 20-30-40-éve, csak mostanra elég sok énekesnek elment a hangja. Ami nem is csoda 60 év fölött.Nem fogsz csalódni.Na, holnap Uránia moziban meglessük ezt a Maiden dokut.😊Nem ez a topic, de az asszony kérésére jövő héten Athénba megyünk a koncertjükre, nem ismerem nagyon őket, de remélem jó lesz...
zavi27
gyurczi
Tactful Cactus
Dickinsont pont nem hallottam mostanában, de nekem volt pár csalódásom az elmúlt években.
Jan
15 napja
Az a baj ezekkel a régi nagyokkal, hogy a zenét lenyomják pont ugyanolyan profin mint 20-30-40-éve, csak mostanra elég sok énekesnek elment a hangja. Ami nem is csoda 60 év fölött.Nem fogsz csalódni.Na, holnap Uránia moziban meglessük ezt a Maiden dokut.😊Nem ez a topic, de az asszony kérésére jövő héten Athénba megyünk a koncertjükre, nem ismerem nagyon őket, de remélem jó lesz...
zavi27
gyurczi
Tactful Cactus
Dickinsont pont nem hallottam mostanában, de nekem volt pár csalódásom az elmúlt években.
Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.
On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.
P.Kirby BBC 2026.04.13.
15 napja
Time for part 2! 18 dalt adtak elő, amiből 15 versenyzett, és megszokottan 10 a döntőbe jutott. Nem volt meglepetés, a fogadóirodák hibátlanok voltak.Bulgária: Egy TikTokra készült táncolós dal, kicsit olyan mint az Eternal Flame, hogy kb végtelenül megy a refrén, csak azért lett vége mert lekapcsolták hogy jöjjenek a többiek.
Azerbajdzsán: Egy sima szerelmes ballada, semmi értelme nem volt, esélytelen volt hogy a stabil utolsó helyen kívül bármire jó legyen, nem tudom hogy ennek mivel van több értelme mint nem indulni.
Románia: Nekünk a miniszterünk Kapitány, a románoknak ez az énekesnőjük (Capitanescu), egy biztos, a szélsőjobbosok megfojtanák mindkettőt ahogy ő kéri a dalban is.
Luxemburg: Karácsony Gergely ezt a dalt fogja hallgatni egy fát ölelgetve 2029-ig, amikor kitalálja hogy ő önkormányzati politikus helyett azért mégiscsak inkább miniszterelnök akar újra lenni.
Csehország: Nagyon jó ez a tükörlabirintus amit felvarázsoltak a színpadra, úgyhogy megadták az esélyt a srácnak hogy ne csak az éneklésre kelljen figyelni.
Örményország: Egy táncos dal hogy milyen szar irodába dolgozni, amiben vannak relatable sorok, de a többi táncos dolog jobban tetszett az embereknek.
Svájc: Pop-rock dal a nők abuzálásáról szóló üzenettel a háttérben, érdekes volt a staging is, én azt hittem továbbmegy.
Ciprus: Ami helyett továbbmehetett volna az ez a görög-type táncos dal, amibe a csaj egy kurva hangot nem talált el, hát én ilyen rosszul énekelni hallani embert már nagyon rég láttam ezen a versenyen, érthetetlen ki szavazott erre.
Lettország: Egy dal az alkoholizmusról, amivel annyi volt a baj, hogy ha pont arra az 5 másodpercre nem néz oda az ember amikor ezt jelzik a képernyőn, akkor erről lemaradt.
Dánia: Megmászott egy mini Exathlon pályát az előadás közben, de utána célba dobás helyett még táncolnia kellett.
Ausztrália: Én nem hallottam róla még név szerint ezelőtt, lehet ezzel egyedül vagyok, de Delta Goodrem elvileg híres, szóval így egy sima szerelmes dallal is van esélye a végső győzelemre.
Ukrajna: Háború által inspirált dal, jó előadó, Ukrajna nem véletlenül egyszer sem esett még ki selejtezőben.
Albánia: Az albánok nem követték el azt a hibát mint a lettek, ki lett írva angolul a szöveg, az albán pékek erre megindulnak haza az anyukájukhoz.
Málta: Újabb szerelmes dal ahol a faszi közbe forog körbe a színpadon, ezen kívül számomra semennyire se tűnt ki.
Norvégia: Ők találtak maguknak egy Temus Freddy Mercury-t.
Automatikus döntősek:
Franciaország: Ez elmúlt két évben operás elemekkel dolgozók nyertek, a franciák ezen annyit spineltek hogy melegek helyett egy mormon lányt küldtek.
Ausztria: Monarchia felállásban indulnak otthon, ugyanis egy Budapesten született srácot választottak táncikálni.
Egyesült Királyság: Örülhetnek hogy nem nálunk van a verseny, mert így tudja énekelni hogy Eins-Zwei-Drei jogdíj nélkül, azért a Bëlga Egy-Két-Há' jobb volt.
Szombat este döntő.
15 napja
Mondjuk én elcseszett figura vagyok, ha nem ismerem egy előadó munkásságát, nem tudok szórakozni rajta annyira. Alap sztori nálunk: itt volt Pécsen a Kreator, elment a tesómmal. Előzenekar Moby Dick. Nah azt végig üvöltöttem, mikor jött a Kreator csak néztem mint hal a szatyorban. Ráadásul kongott az ürességtől a csarnok 😕Nem fogsz csalódni.Na, holnap Uránia moziban meglessük ezt a Maiden dokut.😊Nem ez a topic, de az asszony kérésére jövő héten Athénba megyünk a koncertjükre, nem ismerem nagyon őket, de remélem jó lesz...
zavi27
gyurczi
Tactful Cactus
15 napja
Nem fogsz csalódni.Na, holnap Uránia moziban meglessük ezt a Maiden dokut.😊Nem ez a topic, de az asszony kérésére jövő héten Athénba megyünk a koncertjükre, nem ismerem nagyon őket, de remélem jó lesz...
zavi27
gyurczi
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
15 napja
Na, holnap Uránia moziban meglessük ezt a Maiden dokut.😊Nem ez a topic, de az asszony kérésére jövő héten Athénba megyünk a koncertjükre, nem ismerem nagyon őket, de remélem jó lesz...
zavi27
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
15 napja
Na, holnap Uránia moziban meglessük ezt a Maiden dokut.😊Én holnap Miskolcon. Adja itt is két mozi, 3 napon át és nagyon kevés jegy fogyott. Emlékszem amikor a Flight666 ment csak Pesten adták teltházzal és vonatoznom kellett. Azt a filmet szerintem nem szárnyalja túl, de inkább tévedjek.
zavi27
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!