NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Karácsonyi tripla
440
33
2:15, ARENA4
NBA
32 feliratkozó
több mint 7 éve
dawyd728
4 039
Hajrá mutass párat a fölényeskedés helyett. Ez egy fórum, véleményeket ütköztetünk, érvelünk. Lehet rosszul, lehet jól érvelni, de az nem érv, h a statok is ezt mutatják. Majd egy smiley a másik képébe.Mint mondtam a gravitáció miatt, még akkor is ő a kulcs, ha éppen nem megy neki. Ha ezt nem látod, hát nem látod, van ilyen, de a statok is tökéletesen megmutatják, amit mondok. 😊Curry jóval fontosabb játékos, mint Durant, nem is értem miért jött ez fel. 😊 A 2. és 3. legjobb játékos a ligában, sőt Durant összességében lehet, hogy jobb is, de az egész GSW Curry zsenije miatt megállíthatatlan. Kerr ugyanis arra építi fel a játékot, hogy Curry rendelkezik a liga történetének legkomolyabb gravitációjával, ami nem is csoda, hiszen vita nélkül minden idők legjobb dobójáról beszélünk, és a közelében sincs senki.Ha ezt 2-3 éve írod azt mondom igazad van, de jelenleg ez teljes homály szerintem. Egyértelmű, hogy a jelenlegi GSW legnagyobb fegyvere a Durant féle mismatch kb bárki ellen. Erre épül, hogy emiatt elcsúszik a védekezés és valahol valaki üresen marad. A mindenes szerepével amúgy Green is fontosabb szerintem.
Jughead
Durant nélkül simán legyalulta volna a Rockets a GSW-t a faék egyszerű játékával. Szimplán azért, mert mindenkire lett volna egy pióca védekezésben.
flzoli
Jughead
Hidd el nagyon jó érzés tud az lenni, ha érveiddel a másikat meggyőzöd, vagy legalábbis elgondolkoztatod. Ez visz előre.
Szerkesztette: dawyd728
több mint 7 éve
dawyd728
4 039
Curry jóval fontosabb játékos, mint Durant, nem is értem miért jött ez fel. 😊 A 2. és 3. legjobb játékos a ligában, sőt Durant összességében lehet, hogy jobb is, de az egész GSW Curry zsenije miatt megállíthatatlan. Kerr ugyanis arra építi fel a játékot, hogy Curry rendelkezik a liga történetének legkomolyabb gravitációjával, ami nem is csoda, hiszen vita nélkül minden idők legjobb dobójáról beszélünk, és a közelében sincs senki.Az alapszakaszban Curry a csapat MVP-je. Ő repíti soha nem látott magasságokba a csapat támadójátékát. Amint kap egy pióca védőt és egy teljes sorozatban ellene készülő edzőt a PO-ban, akkor jöhet Durant. Nem véletlen Curry játéka mindig visszaesik a PO-ra..
Jughead
több mint 7 éve
dawyd728
4 039
Akarat alatt azt érted, h akarja megtanulni a lábmunkát, a kezek használatát, a csapatvédekezést, a kizárást és sok egyéb dolgot, akkor egyetértek. Az, h most vki egy meccsen belül nagyon 'akar' védekezni, csak azzal nem lesz vki jó védő. Plusz testi adottságok sem elhanyagolhatók. Az biztos, h Townsban sokkal több van védekezésben, mint amit a pályára tesz.Towns miért is karakter problémás? én azért elég közelről követem a Minnyt mint kedvenc csapatomat, de karakter problémákról sosem hallottam nála. vmit kihagytam?Szerintem előbb adja oda fél Bostont beleértve a Pats-et is Davis-ért, mint hogy nagyon kalimpáljon egy karakter problémásTowns-ért. Akkor már inkább Cousins.Towns elviekben fasírtban van a minnesotai vezetőkkel.Ha Ainge szerint Stevens vmi átlagos szintű 5-ös védekezést ki tudna belőle csiholni, akkor le fog rá csapni.
Ha ez igaz, és tényleg cserére kerülne a sor, szerintetek bedobja valaki az idei TOP3 pick valamelyikét érte? Vagy Ainge rárepül esetleg egy nagyobb csomaggal?
flzoli
dawyd728
Bár igazából szerintem előbb küldik el a teljes szakmai stábot a Minny-nél, mint hogy megváljanak Towns-tól. Wiggins már esélyesebb lehet, csak hát lehet max szotyiért lehet elpasszolni őt is
flzoli
csebi
A védekezés főleg akarat kérdése, és ebben nagyon visszaesett egy D#-ben erős edző keze alatt is.
Oké Thebo biztos egy pöcs, és a francnak sincs kedve alatta 40 perceket átlagolni, de ilyen fiatalon ne szarjon már bele az egészbe, ha nincs épp kedve. Főleg, hogy ő párszor lenyilatkozta már, hogy ő akar lenni a leader a csapatban.
Elismerem a karakter probléma egy kicsit erős szó ide, csak arra akartam utalni, hogy ő (és egyébként Wiggins is) rossz irányba indultak el
flzoli
több mint 7 éve
fizetésileg? nopeTowns-ra karakter hibát felhozni, majd említeni Cousins-t mint pozitív példaÉrtő olvasás jóember 😊
priceless
Negritis
Cousins nem pozitív példa volt, hanem mint jóval olcsóbb megoldás a Davis/Towns duóhoz képest.
flzoli
elérhetőség? talán, de Towns nem éri meg
Davisre meg most felesleges rádobni a házat mikor nemsoká elérhető
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 7 éve
Mint mondtam a gravitáció miatt, még akkor is ő a kulcs, ha éppen nem megy neki. Ha ezt nem látod, hát nem látod, van ilyen, de a statok is tökéletesen megmutatják, amit mondok. 😊Curry jóval fontosabb játékos, mint Durant, nem is értem miért jött ez fel. 😊 A 2. és 3. legjobb játékos a ligában, sőt Durant összességében lehet, hogy jobb is, de az egész GSW Curry zsenije miatt megállíthatatlan. Kerr ugyanis arra építi fel a játékot, hogy Curry rendelkezik a liga történetének legkomolyabb gravitációjával, ami nem is csoda, hiszen vita nélkül minden idők legjobb dobójáról beszélünk, és a közelében sincs senki.Ha ezt 2-3 éve írod azt mondom igazad van, de jelenleg ez teljes homály szerintem. Egyértelmű, hogy a jelenlegi GSW legnagyobb fegyvere a Durant féle mismatch kb bárki ellen. Erre épül, hogy emiatt elcsúszik a védekezés és valahol valaki üresen marad. A mindenes szerepével amúgy Green is fontosabb szerintem.
Jughead
Durant nélkül simán legyalulta volna a Rockets a GSW-t a faék egyszerű játékával. Szimplán azért, mert mindenkire lett volna egy pióca védekezésben.
flzoli
több mint 7 éve
Towns-ra karakter hibát felhozni, majd említeni Cousins-t mint pozitív példaÉrtő olvasás jóember 😊
priceless
Negritis
Cousins nem pozitív példa volt, hanem mint jóval olcsóbb megoldás a Davis/Towns duóhoz képest.
több mint 7 éve
Towns-ra karakter hibát felhozni, majd említeni Cousins-t mint pozitív példapriceless
több mint 7 éve
Curry jóval fontosabb játékos, mint Durant, nem is értem miért jött ez fel. 😊 A 2. és 3. legjobb játékos a ligában, sőt Durant összességében lehet, hogy jobb is, de az egész GSW Curry zsenije miatt megállíthatatlan. Kerr ugyanis arra építi fel a játékot, hogy Curry rendelkezik a liga történetének legkomolyabb gravitációjával, ami nem is csoda, hiszen vita nélkül minden idők legjobb dobójáról beszélünk, és a közelében sincs senki.Ha ezt 2-3 éve írod azt mondom igazad van, de jelenleg ez teljes homály szerintem. Egyértelmű, hogy a jelenlegi GSW legnagyobb fegyvere a Durant féle mismatch kb bárki ellen. Erre épül, hogy emiatt elcsúszik a védekezés és valahol valaki üresen marad. A mindenes szerepével amúgy Green is fontosabb szerintem.
Jughead
több mint 7 éve
Curry jóval fontosabb játékos, mint Durant, nem is értem miért jött ez fel. 😊 A 2. és 3. legjobb játékos a ligában, sőt Durant összességében lehet, hogy jobb is, de az egész GSW Curry zsenije miatt megállíthatatlan. Kerr ugyanis arra építi fel a játékot, hogy Curry rendelkezik a liga történetének legkomolyabb gravitációjával, ami nem is csoda, hiszen vita nélkül minden idők legjobb dobójáról beszélünk, és a közelében sincs senki.az hogy fontosabb játékos vagy első opció azért nem ugyanaz, legalábbis nem teljesen
Jughead
de tény, hogy Curry-re épül minden
több mint 7 éve
azért Teague egy kezdő játékos 30+ perccel, Dieng meg sztem kb 5-t sem átlagolt a szezonban, de valóban én special nagyon nem örültem annak a cserének, Rubio nagy kedvencem volt minden hátránya ellenére. Thibs szabad kezet kapott, még az ideit évet rá lehet fogni pár dologra, de sztem következő szezonban sokat várnak már tőle és a csapattól is.Ha Wiggins-t ezzel a szerződéssel sikerül elcserélni, akkor mehet Laydennek a XOY, még akkor is, ha később máshol beválik (aka Dipo), mert egyelőre a Twolves-ban ő a legnagyobb fék.amilyen most a játék filozófia az NBA-ban azzal szemben Thibs rendszere nem erős D#-ben. egyszerűen Thibs rendszere a 10 évvel ezelőtti NBA támadó repertoár ellen van felépítve. amúgy Thibs rendszeréről mindent elmond, hogy egy Butler és Gisbon érkezés után is maradtunk azt hiszem átlagon aluli védekező csapat. ezt már nem lehet a játékosokra nyomni.A védekezés főleg akarat kérdése, és ebben nagyon visszaesett egy D#-ben erős edző keze alatt is.Towns miért is karakter problémás? én azért elég közelről követem a Minnyt mint kedvenc csapatomat, de karakter problémákról sosem hallottam nála. vmit kihagytam?Szerintem előbb adja oda fél Bostont beleértve a Pats-et is Davis-ért, mint hogy nagyon kalimpáljon egy karakter problémásTowns-ért. Akkor már inkább Cousins.Towns elviekben fasírtban van a minnesotai vezetőkkel.Ha Ainge szerint Stevens vmi átlagos szintű 5-ös védekezést ki tudna belőle csiholni, akkor le fog rá csapni.
Ha ez igaz, és tényleg cserére kerülne a sor, szerintetek bedobja valaki az idei TOP3 pick valamelyikét érte? Vagy Ainge rárepül esetleg egy nagyobb csomaggal?
flzoli
dawyd728
Bár igazából szerintem előbb küldik el a teljes szakmai stábot a Minny-nél, mint hogy megváljanak Towns-tól. Wiggins már esélyesebb lehet, csak hát lehet max szotyiért lehet elpasszolni őt is
flzoli
csebi
Oké Thebo biztos egy pöcs, és a francnak sincs kedve alatta 40 perceket átlagolni, de ilyen fiatalon ne szarjon már bele az egészbe, ha nincs épp kedve. Főleg, hogy ő párszor lenyilatkozta már, hogy ő akar lenni a leader a csapatban.
Elismerem a karakter probléma egy kicsit erős szó ide, csak arra akartam utalni, hogy ő (és egyébként Wiggins is) rossz irányba indultak el
flzoli
talán amúgy épp ez hiányzik a mostani Minnyből sztem, hogy mki kvázi jólfésült érettségis fiú, akitől senki sem ijed meg.
védekezésben még aláírom, hogy van komoly fejlődni valója. de azt, hogy ott nem akarna azzal nem teljesen értek egyet.
amúgy nem csak a Wiggins szerződéssel van baj, hanem a Dienggel is, aki azt hiszem 16+ milláért törölközőt melegít a padon.
amúgy Towns ezzel a rookie szerződéssel sztem álom nagyon sok csapatnak.
Wigginsnél meg azt olvastam, hogy legalább 5-6 csapatot tudnak, aki benne lenne a cserében. még mindig eszméletlen fiatal, és van benne lehetőség fejlődésre komolyan. nem állítom, hogy lehet szerkezetileg is jobban néznénk ki, ha tavaly Wiggins megy LaVine helyett, de az már másik kérdés, és azt se felejtsük el, hogy Butler sem biztos, hogy marad nálunk, így simán előfordulhatna, hogy megint nullán lennénk, és ráadásul még top30 kaliber játékosunk sem lenne, ha elcseréljük Wigginst meg Townst.
csebi
Egyébként szerintem Teague szerződése jóval gázabb, mint Diengé, főleg, hogy Rubio szerződését sikerült rá lecserélni, aki jobb is meg olcsóbb is. 😊
De összességében az a tavalyi nyár valami egészen pocsékul sikerült, pedig a Butler cserével nagyon jól kezdődött.
Jughead
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 7 éve
Ha Wiggins-t ezzel a szerződéssel sikerül elcserélni, akkor mehet Laydennek a XOY, még akkor is, ha később máshol beválik (aka Dipo), mert egyelőre a Twolves-ban ő a legnagyobb fék.amilyen most a játék filozófia az NBA-ban azzal szemben Thibs rendszere nem erős D#-ben. egyszerűen Thibs rendszere a 10 évvel ezelőtti NBA támadó repertoár ellen van felépítve. amúgy Thibs rendszeréről mindent elmond, hogy egy Butler és Gisbon érkezés után is maradtunk azt hiszem átlagon aluli védekező csapat. ezt már nem lehet a játékosokra nyomni.A védekezés főleg akarat kérdése, és ebben nagyon visszaesett egy D#-ben erős edző keze alatt is.Towns miért is karakter problémás? én azért elég közelről követem a Minnyt mint kedvenc csapatomat, de karakter problémákról sosem hallottam nála. vmit kihagytam?Szerintem előbb adja oda fél Bostont beleértve a Pats-et is Davis-ért, mint hogy nagyon kalimpáljon egy karakter problémásTowns-ért. Akkor már inkább Cousins.Towns elviekben fasírtban van a minnesotai vezetőkkel.Ha Ainge szerint Stevens vmi átlagos szintű 5-ös védekezést ki tudna belőle csiholni, akkor le fog rá csapni.
flzoli
dawyd728
flzoli
csebi
flzoli
talán amúgy épp ez hiányzik a mostani Minnyből sztem, hogy mki kvázi jólfésült érettségis fiú, akitől senki sem ijed meg.
védekezésben még aláírom, hogy van komoly fejlődni valója. de azt, hogy ott nem akarna azzal nem teljesen értek egyet.
amúgy nem csak a Wiggins szerződéssel van baj, hanem a Dienggel is, aki azt hiszem 16+ milláért törölközőt melegít a padon.
Wigginsnél meg azt olvastam, hogy legalább 5-6 csapatot tudnak, aki benne lenne a cserében. még mindig eszméletlen fiatal, és van benne lehetőség fejlődésre komolyan. nem állítom, hogy lehet szerkezetileg is jobban néznénk ki, ha tavaly Wiggins megy LaVine helyett, de az már másik kérdés, és azt se felejtsük el, hogy Butler sem biztos, hogy marad nálunk, így simán előfordulhatna, hogy megint nullán lennénk, és ráadásul még top30 kaliber játékosunk sem lenne, ha elcseréljük Wigginst meg Townst.
csebi
Egyébként szerintem Teague szerződése jóval gázabb, mint Diengé, főleg, hogy Rubio szerződését sikerült rá lecserélni, aki jobb is meg olcsóbb is. 😊
De összességében az a tavalyi nyár valami egészen pocsékul sikerült, pedig a Butler cserével nagyon jól kezdődött.
több mint 7 éve
amilyen most a játék filozófia az NBA-ban azzal szemben Thibs rendszere nem erős D#-ben. egyszerűen Thibs rendszere a 10 évvel ezelőtti NBA támadó repertoár ellen van felépítve. amúgy Thibs rendszeréről mindent elmond, hogy egy Butler és Gisbon érkezés után is maradtunk azt hiszem átlagon aluli védekező csapat. ezt már nem lehet a játékosokra nyomni.A védekezés főleg akarat kérdése, és ebben nagyon visszaesett egy D#-ben erős edző keze alatt is.Towns miért is karakter problémás? én azért elég közelről követem a Minnyt mint kedvenc csapatomat, de karakter problémákról sosem hallottam nála. vmit kihagytam?Szerintem előbb adja oda fél Bostont beleértve a Pats-et is Davis-ért, mint hogy nagyon kalimpáljon egy karakter problémásTowns-ért. Akkor már inkább Cousins.Towns elviekben fasírtban van a minnesotai vezetőkkel.Ha Ainge szerint Stevens vmi átlagos szintű 5-ös védekezést ki tudna belőle csiholni, akkor le fog rá csapni.
flzoli
dawyd728
flzoli
csebi
flzoli
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 7 éve
Curry jóval fontosabb játékos, mint Durant, nem is értem miért jött ez fel. 😊 A 2. és 3. legjobb játékos a ligában, sőt Durant összességében lehet, hogy jobb is, de az egész GSW Curry zsenije miatt megállíthatatlan. Kerr ugyanis arra építi fel a játékot, hogy Curry rendelkezik a liga történetének legkomolyabb gravitációjával, ami nem is csoda, hiszen vita nélkül minden idők legjobb dobójáról beszélünk, és a közelében sincs senki.
több mint 7 éve
A védekezés főleg akarat kérdése, és ebben nagyon visszaesett egy D#-ben erős edző keze alatt is.Towns miért is karakter problémás? én azért elég közelről követem a Minnyt mint kedvenc csapatomat, de karakter problémákról sosem hallottam nála. vmit kihagytam?Szerintem előbb adja oda fél Bostont beleértve a Pats-et is Davis-ért, mint hogy nagyon kalimpáljon egy karakter problémásTowns-ért. Akkor már inkább Cousins.Towns elviekben fasírtban van a minnesotai vezetőkkel.Ha Ainge szerint Stevens vmi átlagos szintű 5-ös védekezést ki tudna belőle csiholni, akkor le fog rá csapni.
flzoli
dawyd728
flzoli
csebi
több mint 7 éve
PUBG-zett Ben Simmonsékkal hajnali 1-ig egy Atlanta elleni meccs előtt.Towns miért is karakter problémás? én azért elég közelről követem a Minnyt mint kedvenc csapatomat, de karakter problémákról sosem hallottam nála. vmit kihagytam?Szerintem előbb adja oda fél Bostont beleértve a Pats-et is Davis-ért, mint hogy nagyon kalimpáljon egy karakter problémásTowns-ért. Akkor már inkább Cousins.Towns elviekben fasírtban van a minnesotai vezetőkkel.Ha Ainge szerint Stevens vmi átlagos szintű 5-ös védekezést ki tudna belőle csiholni, akkor le fog rá csapni.
flzoli
dawyd728
flzoli
csebi
Siheder.
több mint 7 éve
Towns miért is karakter problémás? én azért elég közelről követem a Minnyt mint kedvenc csapatomat, de karakter problémákról sosem hallottam nála. vmit kihagytam?Szerintem előbb adja oda fél Bostont beleértve a Pats-et is Davis-ért, mint hogy nagyon kalimpáljon egy karakter problémásTowns-ért. Akkor már inkább Cousins.Towns elviekben fasírtban van a minnesotai vezetőkkel.Ha Ainge szerint Stevens vmi átlagos szintű 5-ös védekezést ki tudna belőle csiholni, akkor le fog rá csapni.
flzoli
dawyd728
flzoli
több mint 7 éve
Szerintem előbb adja oda fél Bostont beleértve a Pats-et is Davis-ért, mint hogy nagyon kalimpáljon egy karakter problémásTowns-ért. Akkor már inkább Cousins.Towns elviekben fasírtban van a minnesotai vezetőkkel.Ha Ainge szerint Stevens vmi átlagos szintű 5-ös védekezést ki tudna belőle csiholni, akkor le fog rá csapni.
flzoli
dawyd728
több mint 7 éve
dawyd728
4 039
Towns elviekben fasírtban van a minnesotai vezetőkkel.Ha Ainge szerint Stevens vmi átlagos szintű 5-ös védekezést ki tudna belőle csiholni, akkor le fog rá csapni.
flzoli
több mint 7 éve
Towns ....nemtom h Wiggins vagy ő a "rosszabb"
több mint 7 éve
Fú Townssal mindig bajban vagyok. Hozza a statokat meg minden, de valahogy nekem olyan langyos víz a gyerek. Egy kirakós utolsó darabjának megteszi, de rá nem építenék csapatot. Boston jó kérdés, mert muníció lenne rá.Igen tényleg inkább Cousins-ra hajaz jelenleg a pályaíve meg a személyisége mint mondjuk egy Duncan-re.
Fast Willie
De még a helyi hero Garnett szintjét se igazán karcolja
több mint 7 éve
Fú Townssal mindig bajban vagyok. Hozza a statokat meg minden, de valahogy nekem olyan langyos víz a gyerek. Egy kirakós utolsó darabjának megteszi, de rá nem építenék csapatot. Boston jó kérdés, mert muníció lenne rá.
több mint 7 éve
Towns elviekben fasírtban van a minnesotai vezetőkkel. Ha ez igaz, és tényleg cserére kerülne a sor, szerintetek bedobja valaki az idei TOP3 pick valamelyikét érte? Vagy Ainge rárepül esetleg egy nagyobb csomaggal?
több mint 7 éve
Tudom, hogy mindenki rájátszás lázban ég, de őrületes lesz, hogy a Suns kit választ az első pickkel egy hónap múlva.(egyébként Kornél nem ért rá? szívesen meghallgattam volna a véleményét...)
Maka
több mint 7 éve
Hát az alapvetően elit dobó embereket, akik hajlandóak labda nélküli, statisztikai lapon nem látszó munkát belerakni 1-1 meccsbe, azokat mindig könnyebb összegyúrni. Westbrook labda nélküli játéka szinte sosem volt. Egyrészt Curryhez mérten ég és föld a labda nélküli játéka, másrészt évekig szenvedett azzal, h értelmezhető kinti dobása legyen. A mai napig rossz triplázó maradt. Emiatt a TS%-a is röhejes. Btw 6%-al jobb Hardené, ami ég és föld. A nagy USG%-al játszó játékosok esetén kb a legfontosabb statisztika és mégis a tripla-dupla hype neki hozta meg az MVP címet tavaly. Az is sokat elárul róla, h az idei OKC mennyire a várakozások alatt teljesített és a tavaly még vele játszók Indianában mennyire kivirágzottak. Bizonyos szint felett a csapata sikerességének gátja.dawyd728Én ezt mind értem, és el is fogadom. De ugyanakkor meg egy Ibaka-val kiegészülve abban a három évben amikor még nem is voltak teljes értékű játékosok mert túl fiatalok voltak, alig volt aki megállítsa őket. Mind a négy tojáshéjjal a seggén játszott és majdnem bajnokok lettek.
Szóval ha aszondom, hogy ha veszem ezt a mai Hardent, Westbrookot és Durantet és elképzelem a Thundert velük, ahogy Westbrook játssza az isolation játékát, és leosztogat Hardennek vagy Durantnek akik önmagük is elit iso játékosok, plusz a pálya minden szegletéből tudnak dobni, akkor ehhez már csak 1 jó védő játékos kell (plusz 1-2 kívülről dobni tudó alacsony ember) és nem hiszem, hogy egy ilyen csapat ma ne tudna megverni bárkit keleten ill. a Durant nélküli (hiszen akkor KD nem Oaklandben lenne) Warriorst. Ha ez a Houston ilyen eredményes tud lenni ezzel a játékkal, akkor a Thunder miért is ne lehetett volna? (Feltéve, hogy tudják a 3 játékos egóját kezelni.)
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 7 éve
Szerintem meg nem. Ugyanis Westbrook es Harden olyan szemelyiseggel bir, hogy egyik sem kepes hatterbe szorulni. Egyik sem lesz masodhegedus. Az OKC-nel evekig jatszottak ezt, probaltak-probaltak, nem ment. Hiaba volt kurva jo mind, „alapszakaszmeno” volt a Thunder, de a PO-ban rendre kizugtak, nem feltetlenul jobb csapatok ellen, egyszeruen csak jobban osszerakott csapatok ellen.StezEz tényszerűen nem igaz. A 2007-2009-es három év ráment a költözésre és a három játékos ledraftolására (plus Ibaka is ekkor érkezett, szintén fiatalként). Utána nyilván kellett 1-2 év, hogy ez a sok fiatal valamelyest beérjen. Egyedül Durant még kevés volt. Amikor már mindhárom jól játszott, volt 1-2 év tapasztalatuk is egymással, az a 2010-2012 évekre esett. (Bár már 2009-ben a rookie Hardennel is eljutottak a playoffba, ami ennyi fiatallal szerintem inkább dícsérendő, mint csalódás volt). 2010-ben a későbbi bajnok Dallas verte őket a konferencia döntőben, 2011-ben verték a Dallast, majd a San Antoniot, a döntőben kaptak ki a LeBron féle Miamitól. A következő évben pedig már nem volt Harden.
Úgyhogy volt három évük együtt, mindhárom playoff, a hármas első évében egy kör, a második évben konferencia döntő, a harmadikban nagydöntő LeBron ellen. Ez minden, csak nem "rendre kizúgás". Ez egy nagyon sikeresen induló csapat íve, amelyiknek a felépítését nem sikerült befejezni.
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)