Olimpia
24 feliratkozó
3 hónapja
sztem ez az előny dönti el ki nyeri
3 hónapja
Jézusom Girma pls, ne legyen semmi gond. Nem mozdul meg, 1 perce fekszik mozdulatlanul :SSzörnyen nézett ki...
Sixo
3 hónapja
Ahhoz képest, hogy Vásárhelyi bemondta, hogy El Bakkali lökte neki a gátnak, egymáshoz sem értek.
3 hónapja
x-nél egyből büntik?
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
3 hónapja
mi is megkaptuk..
3 hónapja
Vszeg kapunk meg egy fort azt be kell lőni
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
3 hónapja
Jézusom Girma pls, ne legyen semmi gond. Nem mozdul meg, 1 perce fekszik mozdulatlanul :SMarokkói gyerek tök szimpi....
Sixo
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
3 hónapja
Kampman
28 331
mi a faszt kerestünk félpályán?!Ilyet soha, de tényleg soha nem látok más csapattól, csak tőlünk.
Negritis, a vajda
Ezt az 1 gólos előnyben, 4. negyed vége felé elszabotált támadást, hogy meg se próbálunk semmit sem.
Ezt soha semelyik csapat nem játssza el semmilyen szituációban, kizárólag mi.
3 hónapja
Jézusom Girma pls, ne legyen semmi gond. Nem mozdul meg, 1 perce fekszik mozdulatlanul :S
3 hónapja
Uh, de durva volt ez a 3000 méter akadály utolsó kör. Girma eltörte a lábát?
3 hónapja
igyá és basszuk meg az olaszokatdugni is akartam ma. szóval elég necces, melyik legyen? 😀rábasztam két páleszt, fordítottunk is 💪Akkor dobj be még 2-3-t!
peach
Kell még 1 gól legalább
Sinisa
peach
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
3 hónapja
Azért a román meg ítélte a negyedben a harmadik labda nélküli kiállítást 😊 imádom
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
3 hónapja
mekkora perec volt 😕
3 hónapja
dugni is akartam ma. szóval elég necces, melyik legyen? 😀rábasztam két páleszt, fordítottunk is 💪Akkor dobj be még 2-3-t!
peach
Kell még 1 gól legalább
Sinisa
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
3 hónapja
mi a faszt kerestünk félpályán?!
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
3 hónapja
ma tuti sírvafakadok a fürdőgatyás gyerekektől, csak még nem tudom hogy milyen iránybaVágjál fel egy kis lila hagymát és még fürdőgatyás férfiakra sem lesz szükség ahhoz, hogy sírj.
eaglesmcnabb
3 hónapja
rábasztam két páleszt, fordítottunk is 💪bassz rá még kettőt
peach
3 hónapja
Ez mi a fene akart lenni digó?
3 hónapja
rábasztam két páleszt, fordítottunk is 💪Akkor dobj be még 2-3-t!
peach
Kell még 1 gól legalább
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
3 hónapja
ozibozi
17 193
Megint károg a szpíker