Olimpia
24 feliratkozó
3 hónapja
Na ez de Lungoe
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
3 hónapja
mondom, minden vagy semmi 😊 reméljük marad így most
3 hónapja
ozibozi
17 193
Egy kibaszott kis szerencse
3 hónapja
végre, zalánki lesz a végén a nyerőember?
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
3 hónapja
ozibozi
17 193
Most megvan az egál,
3 hónapja
góóól
3 hónapja
Végre egy normális for
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
3 hónapja
Nincsenek normális klasszisok, ez az igazi probléma. Ránézek hogy régen volt egy Kásás, Benedek,Biros,Kiss Gergely csak hogy párat említsek, most meg ránézek a mostani keretre és elsírom magam a különbségtőlEzt innen fixen elbaszzuk nem is lehet kérdés sajnos. 4 gólból 2 büntető, emberelőnyből a kaput nem találjuk el...Továbbra sem tud egyik vízilabda csapatunk sem támadni.
kapitnono
Nincsenek figurák, csak céltalan passzolgatás majd a támadóidő lejártakor kényszerlövés.
Kampman
3 hónapja
Azért nézzük meg a játékos reakciókat is
3 hónapja
engem jól megetettek az előző meccsen, elhittem, de szar ez a csapat
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
3 hónapja
Ez a minimum 😏😉Sőt, szerintem írjuk be nekik rögtön Los Angeles-t is, az a biztos.Triplázni fognak.....közben közelében nincsenek annak a szerb magyar duónak ami a mi triplázásunk idejèn volt csak annyival gyengèbb mindenki....Ejj, pedig a szerbek ellen de kurvajók voltunk...És azok a szerbek döntőzni fognak…
somoskovig
Sinisa
dande2
rob3r7o
3 hónapja
Hou az isten basszon már meg. Lökd ki azt szart vagy egy román fogja nyerni a számot. Már csak egy kísérleted marad.
3 hónapja
Kampman
28 331
Tudnak közel jönni és lőni. Hihetetlen.
3 hónapja
így kell kihasználni az emberelőnyt hülye barmok!
3 hónapja
jobbak
3 hónapja
Girmának az elmúlt 4 világversenyről 4 ezüstérme van. Vajon meglesz-e az első aranya. Vagy aki mindig megveri El Bakkali ezt is behúzza. Esetleg egy wakandai győzelem?
3 hónapja
5 kapott gol egy negyedben …Az kurvasok
csebi
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
3 hónapja
Sőt, szerintem írjuk be nekik rögtön Los Angeles-t is, az a biztos.Triplázni fognak.....közben közelében nincsenek annak a szerb magyar duónak ami a mi triplázásunk idejèn volt csak annyival gyengèbb mindenki....Ejj, pedig a szerbek ellen de kurvajók voltunk...És azok a szerbek döntőzni fognak…
somoskovig
Sinisa
dande2
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
3 hónapja
bennem van egy üveg olivér, így annyira nem vészes amúgy 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
3 hónapja
Ja, én iróniának szántam, már akkor is mondtam, hogy az egy edzőmeccs volt.Mondjuk voltak olyan hangok, hogy direkt bénáztak.Ejj, pedig a szerbek ellen de kurvajók voltunk...És azok a szerbek döntőzni fognak…
somoskovig
Sinisa
Kiderül a héten
ozibozi
3 hónapja
5 kapott gol egy negyedben …
3 hónapja
Inkább nem nèzem az utolsó negyedét.....