Olimpia
24 feliratkozó
3 hónapja
ezaz
3 hónapja
rábasztam két páleszt, fordítottunk is 💪
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
3 hónapja
6-8rol 9-8 ide.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
3 hónapja
jé, beadjuk Hárainak és előny?Milyen egyszerű a vízilabda
Negritis, a vajda
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
3 hónapja
jogos, de mi 1 hét múlva fogjuk értékelni, hogy jobbak vagyunk-e románoknál vagy a MOB-tól mindenkit ki kell baszniNői 49 kiloban szerzett ezüst éremmel a románok megelőztek minket az éremtáblázaton.Súlyemelés érmek 10 évig "átmeneti" státuszban vannak, ezt te is tudod.
Sixo
Kampman
3 hónapja
Manó ismét
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
3 hónapja
jé, beadjuk Hárainak és előny?
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
3 hónapja
ott van
3 hónapja
ma tuti sírvafakadok a fürdőgatyás gyerekektől, csak még nem tudom hogy milyen irányba
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
3 hónapja
Tactful Cactus
13 880
Most bebaszni, nem bírózniAz első folyamatban. A bírózást el tudom engedni.
ozibozi
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
3 hónapja
Kampman
28 331
Női 49 kiloban szerzett ezüst éremmel a románok megelőztek minket az éremtáblázaton.Súlyemelés érmek 10 évig "átmeneti" státuszban vannak, ezt te is tudod.
Sixo
3 hónapja
csipkelli
4 008
Tök logikus meccs.
3 hónapja
ha nem gólhelyzet akkor mi a faszom?értem hogy Soma elit, de nah
3 hónapja
Női 49 kiloban szerzett ezüst éremmel a románok megelőztek minket az éremtáblázaton.
3 hónapja
izgi 😊
3 hónapja
VOGEL
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
3 hónapja
Új hallottam az egriek jól tudnak védekezni, főleg mediterrániak ellen.végre, zalánki lesz a végén a nyerőember?Persze, egri gyerek, ért hozzá
eaglesmcnabb
mustaine
3 hónapja
ja, mondjuk fociban sincs egyszerre egy puskás-bozsik-hidegkuti-kocsis négyesünk. úgy 70 éve...Nincsenek normális klasszisok, ez az igazi probléma. Ránézek hogy régen volt egy Kásás, Benedek,Biros,Kiss Gergely csak hogy párat említsek, most meg ránézek a mostani keretre és elsírom magam a különbségtőlEzt innen fixen elbaszzuk nem is lehet kérdés sajnos. 4 gólból 2 büntető, emberelőnyből a kaput nem találjuk el...Továbbra sem tud egyik vízilabda csapatunk sem támadni.
kapitnono
Nincsenek figurák, csak céltalan passzolgatás majd a támadóidő lejártakor kényszerlövés.
Kampman
kapitnono
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
3 hónapja
ott lenne Vámos, Dumi, Manó, Zalánki, és Vígváriban is van potenciál.Nincsenek normális klasszisok, ez az igazi probléma. Ránézek hogy régen volt egy Kásás, Benedek,Biros,Kiss Gergely csak hogy párat említsek, most meg ránézek a mostani keretre és elsírom magam a különbségtőlEzt innen fixen elbaszzuk nem is lehet kérdés sajnos. 4 gólból 2 büntető, emberelőnyből a kaput nem találjuk el...Továbbra sem tud egyik vízilabda csapatunk sem támadni.
kapitnono
Nincsenek figurák, csak céltalan passzolgatás majd a támadóidő lejártakor kényszerlövés.
Kampman
kapitnono
Én Vámost nem értem, volt idő pár éve hogy ő volt az egyetlen klasszisunk, most meg beleszürkült ő is.
Kéne mot is egy Biros, nekem ő volt a kedvencem 😊
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
3 hónapja
ozibozi
17 193
Most bebaszni, nem bírózni
3 hónapja
Vajon az olaszok hány labda nélküli fort kapnak a negyedbenigen
csebi
3 hónapja
Vajon az olaszok hány labda nélküli fort kapnak a negyedben
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.