Olimpia
22 feliratkozó
több mint 10 éve
Azért a vívók is szépen teljesítettek:1 arany 1 ezüst és 1 bronz2-1-1
kapitnono
több mint 10 éve
Ezek után ki a jobb ellenfél?

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 10 éve
franciák 9-8ra nyertek a horvátok ellen. pfHelyesebben a horvátok leadták a meccset, hogy a negyeddöntőben jobb ellenfél jusson.
deyell

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
a vívóknak szereplésének örülök, ha most maximalista köcsög lennék mondanám, hogy lehetett volna 4 arany is😊Azért a vívók is szépen teljesítettek:1 arany 1 ezüst és 1 bronz2 arany az (Szász, Szilágyi)
kapitnono
empty taxi
több mint 10 éve
Kezd kiegyenlítődni a vizilabda... Nincsenek könnyű meccsek...Minden döntetlent még kell becsülni. De a brazilokat akkoris víz alá kell nyomni! Hazai pálya ide, v oda!

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 10 éve
Megmondom őszintén azt a 2 0-0 az elején nem értettem, mi jobbak vagyunk, nekünk vívni kell, de végülis összejött. Mondjuk lehetett volna a vége egy picit izgulósabb 😀
több mint 10 éve
De tényleg megyvegy tenisz döntő, gondolom az atlétika sem állt meg...stb
több mint 10 éve
franciák 9-8ra nyertek a horvátok ellen. pf
built for this shit
több mint 10 éve
Bácsi csúszik
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
Vágysz inkább az 1 perces hírekre? 😊azt gondoltam, de miért pont ezt kell közvetíteni az olimpia helyett?Mi a rák ez repülőverseny az m5-ön?Red Bull Air Race
kapitnono
peterk2005
kapitnono
Lökéék indítottak egy alvós meccsel, aztán szokásos módon nyerik sorban a meccseiket. Ezúttal a románok vannak/voltak soron.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Kutya szépségverseny! Hol vannak a migránsok??

több mint 10 éve
azt gondoltam, de miért pont ezt kell közvetíteni az olimpia helyett?Mi a rák ez repülőverseny az m5-ön?Red Bull Air Race
kapitnono
peterk2005

több mint 10 éve
Na gratula kár hogy az elődöntőbe nem az ukránokkal kerültünk össze de mindegy szép volt!!!!!Bácsi meccse csúszik vagy mi van?
több mint 10 éve
Mi a rák ez repülőverseny az m5-ön?Red Bull Air Race
kapitnono

több mint 10 éve
bocs elírtam, erre gondoltamAzért a vívók is szépen teljesítettek:1 arany 1 ezüst és 1 bronz2 arany az (Szász, Szilágyi)
kapitnono
empty taxi

több mint 10 éve
Szép volt, de ti hogy a bánatban tudtátok végignézni? Én sűrűn kapcsolgattam el....😊
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 10 éve
A vége kicsit megint izzadós lett, de amúgy nagyon jól kitaktikázták a srácok. Jó ez a csapatvívás, többet is adhatnának ilyent a sportcsatornák 😊

több mint 10 éve
Azért a vívók is szépen teljesítettek:1 arany 1 ezüst és 1 bronz2 arany az (Szász, Szilágyi)
kapitnono

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Mariann majdnem eljinxelte megint..... Ik vágd gerinctelen az asszonyt
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
Azért a vívók is szépen teljesítettek:1 arany 1 ezüst és 1 bronz

több mint 10 éve
Szép volt Fiúk!

Madden hates me.