Darts

20 feliratkozó

19 órája
iktriad Jacksonville Jaguars 84 386 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
kurva jó meccs
Tactful Cactus
És Humphries csak behúzta.
19 órája
Tactful Cactus Green Bay Packers 15 340
kurva jó meccs

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
19 órája
iktriad Jacksonville Jaguars 84 386 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Döntő leg!!!
19 órája
Woodhouse óriási meccset csinál, ha már a másik 3 esti meccs eléggé egyoldalú volt.
19 órája
Ott a 9 nyilas. Köszi Cool Hand.
Tactful Cactus
19 órája
Tactful Cactus Green Bay Packers 15 340
Ott a 9 nyilas. Köszi Cool Hand.

Szerkesztette: Tactful Cactus

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
2 napja
KB23 Seattle Seahawks Washington Huskies 1 420
Tegnap pont a Michael van Gerwen vs. Heta meccsre kapcsoltam oda. Az az enerváltság, amit láttam Gerwen, mintha teljesen kiégett volna. Úgy dobálta azokat a nyilakat, mintha kukába akarná kidobni. Mi történt az emberrel, hogy ennyire szét van csúszva?
3 napja
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 279 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
ennek a World Masters selejtezőnek a lebonyolítása nagyon komoly 😀
 en.wikipedia.org/wiki/2026_PDC_World_Masters

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
9 napja
kishaszi Pittsburgh Steelers 6 005 — Steelers fan
 www.facebook.com/share/p/1C5KxhCX8r/

🤣

Johnny nem.is rossz

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
10 napja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 21 772 — Kinek mit intézett a kormánya
https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/619192094_1506803328113882_7068133335264298167_n.jpg?stp=dst-jpg_tt6&cstp=mx1080x1350&ctp=p600x600&_nc_cat=104&ccb=1-7&_nc_sid=cae128&_nc_ohc=BcGINcq3OqsQ7kNvwG1mtLF&_nc_oc=AdnZPPdmcR8zt8vJddpifnaoL4KfQibCRQcNdD39yem59FXB7hJeI0HOokcoD2O5OKI&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.xx&_nc_gid=2EVc0HI7IZoNWy_J24KZHw&oh=00_AfoYAFOv_Qn0_UFrNXU6sBwmv6flAvhrVlmwFBGX97x-_g&oe=697CE83E
PDC Hungarian Fan Club
📅 Elkészült a Premier League sorsolása: Littler-Van Veen meccs a nyitányon A PDC elkészítette a Premier League sorsolását, és közzétette a 17 forduló menetrendjét. A Premier League egy részben...

Amúgy a kiemelt hozzászólást lassan le lehetne szedni.

Poloska vagyok.
11 napja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 744 — #NoStress
Ez a 115 bünti plasztikusan mutatta, miért Littler a legjobb. Függetlenül hogy mi lesz ez a döntő.
szaba
Szerintem Littler megnyeri 8:5-re.

11 napja
szaba Los Angeles Chargers 12 162
Ez a 115 bünti plasztikusan mutatta, miért Littler a legjobb. Függetlenül hogy mi lesz ez a döntő.
11 napja
Kíváncsi vagyok mire megy most Gezzy.
11 napja
Matthew99 New Orleans Saints 10 174 — Invisible man
Nagyot játszottak a vb döntősök megint.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
15 napja
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 460 — Bla, bla, bla
Na, MVG nyerte a Bahreini Masterst!🏆

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
20 napja

Palinak közel volt a Tour kártya
zacknorb
De Sousa...

20 napja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 21 772 — Kinek mit intézett a kormánya

Palinak közel volt a Tour kártya

Poloska vagyok.
26 napja
Bunting őszintén meglepett, helyette még egy Searle is jó lett volna.
szaba
Price és Rock is betli lesz
🤘 gaben 🤘
Price tavaly szerintem nagyon jó volt. Remélem idén is tud hozzátenni. Én inkább Claytonnál érzem, hogy kilóg a lóláb.
26 napja
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 889 — Deion Sanders for president!
szaba
Price és Rock is betli lesz

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
26 napja
Aspinall lehetett volna még, ő az előző PL-ben harmadik lett, Bunting tök utolsó, de Bunting nyert 7 tornát, Asp csak hármat .
Asp valahogy az utóbbi időben nem elég éles, nem elég harapós, talán ez lehet az oka. Én inkább őt tettem volna Bunting helyett, a tavaly PL leszereplése után.
De Bunting Angliában nagy kedvenc, megbízható, kooperatív a PDC-vel, teljesen logikus volt őt választani.
Hátha PL csütörtökök nélkül Aspinall jobban tud a hétvégi tornákra fókuszálni és visszaélesedik.

27 napja
27 napja
JéBé Green Bay Packers 7 820
Az lett a darts PL amit levezettem:
Littler, Humphries, GvV, MvG, Clayton, Bunting, Price és Rock.

Bunting/Asp közül végül azt választották akinek rosszabb éve volt a PL-ben és pénzdíj szempontjából is 2025-ben, de jobban szól a Titanium 😀
Heisman nádor
Jobban szol a social media, a Killersnel biztos nem😀
27 napja
kishaszi Pittsburgh Steelers 6 005 — Steelers fan
Akkó hajrá RockDzsonniHámpFríz. Nem ebben a sorrendben.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
27 napja
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 474 — "Montoya por favor!"
Az lett a darts PL amit levezettem:
Littler, Humphries, GvV, MvG, Clayton, Bunting, Price és Rock.

Bunting/Asp közül végül azt választották akinek rosszabb éve volt a PL-ben és pénzdíj szempontjából is 2025-ben, de jobban szól a Titanium 😀

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
27 napja
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 889 — Deion Sanders for president!
Örülök Gary játékának. Sokszor idézte a fénykorát.
Harmadiknak lenni ebben a mezőnyben nem semmi.
Szuper, változatos torna volt.

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "