Újra működik a regisztráció és az email küldés a feliratkozott topikokra, köszi a türelmet!

Darts

18 feliratkozó

13 órája
iktriad Jacksonville Jaguars 85 735 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
A tavalyi 0 után idén lesz minimum 5 magyar nyert leg.
zacknorb
ingyenjegy a tiéd, ha jön
Löfli
köszönöm, bár nem tudom milyen jegy xdd
zacknorb
Mozijegy a Művész moziban és mivel HÉT leget nyert a 2 magyar dartsos, szerintem Löfli fizeti a popcornodat is. 😀
iktriad
így-így, gyere, ha érdekel valami, van csodálatos izlandi művészfilmünk, Tourette-szindrómás film, ami már kint van a neten hónapok óta, 30 éves francia fekete-fehér klasszikus, Spielberg legújabb ufós rettenete, meg persze az év magyar filmje, ami egy tyúkról szól
Löfli
Majd ezt az indiet hozzátok be a Művészbe, és akkor megyek, sőt én fizetem a jegyet is! 😀
 youtu.be/kjkTmTmC1iA?si=FMbht5rtmXGPLaaj
13 órája
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 24 155 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
zacknorb
Löfli
zacknorb
Mozijegy a Művész moziban és mivel HÉT leget nyert a 2 magyar dartsos, szerintem Löfli fizeti a popcornodat is. 😀
iktriad
így-így, gyere, ha érdekel valami, van csodálatos izlandi művészfilmünk, Tourette-szindrómás film, ami már kint van a neten hónapok óta, 30 éves francia fekete-fehér klasszikus, Spielberg legújabb ufós rettenete, meg persze az év magyar filmje, ami egy tyúkról szól

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
14 órája
iktriad Jacksonville Jaguars 85 735 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
zacknorb
Löfli
zacknorb
14 órája
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 37 191 — #NoStress
3-4, kiestünk.
Pedig ilyen sansz még sose volt továbbjutasra, két fogalmatlan csapat ellen. Mondjuk mi is azok vagyunk.

14 órája
És ha ütjük a nem vilagverő norvégokat, akkor a továbbjutás is meglehet.
Érdemes nézni, én ekkora benga dartsost meg nem láttam, mint Dekker.

14 órája
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 24 411 — Kinek mit intézett a kormánya
zacknorb
Löfli

Szerkesztette: zacknorb

Poloska vagyok.
21 órája
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 24 155 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
zacknorb
Löfli
faszom, akkor este a norvég 4-0-nak fogok szurkolni

Don't blink!
1 napja
zacknorb

Don't blink!
1 napja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 24 411 — Kinek mit intézett a kormánya
Hopp egy Hongkong upset

Poloska vagyok.
1 napja
Tactful Cactus Green Bay Packers 15 593
Szingapúr 170-es kiszálló, hát beszarok.

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
5 napja
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 937 — "Montoya por favor!"
zacknorb
Kifogtuk a leggyengébb csoportot.
Őszentsége Sobri Jóska
a foci vb-n a b-csoport lett elnevezve előre a "group of life"-nak a halálcsoport helyett, itt is ugyanez a helyzet 😀

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
6 napja
Humphries végre elkapta Littlert, kellett hozzá az a két extra kiszálló. Fel is húzta magát LL a végére.
Tactful Cactus
Az extra kiszállók

Itt meg 171+132
6 napja
Tactful Cactus Green Bay Packers 15 593
Humphries végre elkapta Littlert, kellett hozzá az a két extra kiszálló. Fel is húzta magát LL a végére.

Szerkesztette: Tactful Cactus

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
6 napja
Littler szépen lesimázta Wadet:
7 napja
Jellemző, hogy a Top 8-ból ki kapott ki egyedüliként Dániában...
9 napja
zacknorb
Kifogtuk a leggyengébb csoportot.

9 napja

Poloska vagyok.
12 napja
Ezen a héten csak Luke keresztnévvel lehetett tornát nyerni. Woodhouse 160-as kiszállóval lett tornagyőztes!
12 napja
Ez a két elődöntő nagyon keserves volt. Ha jól sejtem, ismét egy új állomás-győztest avatnak majd.
szaba
Így van, ráadásul egyikük se nyert még soha, semmilyen PDC eventet.
Egyikük ma nagyon boldog lesz.

12 napja
szaba Los Angeles Chargers 12 862
Ez a két elődöntő nagyon keserves volt. Ha jól sejtem, ismét egy új állomás-győztest avatnak majd.
12 napja
Elnézve a 8 még versenyben maradt versenyzőt, Kielben meglepetés győztes lesz. Adnék egy Doets-Nijman döntőt.
13 napja
Tovább is jutott Wade!
iktriad
Balkezesek legjobbika.
szaba
És kézfüggetlenül is top.
Őszentsége Sobri Jóska
Mėg mindig hihetetlen, hogy ő is 83-as mint én. Sokkal idősebbnek látszik. Mondom ezt én, akinek az 5 évvel idősebb nővére mindig fiatalabbnak tűnik egymás társaságában. 😀
iktriad
Te ilyen fiatal vagy,? 😀
dande2
40-nek mondanak, de 50-nek látszom. 😀 Na jó 45-nek. 😀
iktriad
Most dicsekszel, vagy panaszkodsz? 😄
warr_b
Tényeket közlök.
13 napja
warr_b Washington Commanders 30 141 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Tovább is jutott Wade!
iktriad
Balkezesek legjobbika.
szaba
Őszentsége Sobri Jóska
Mėg mindig hihetetlen, hogy ő is 83-as mint én. Sokkal idősebbnek látszik. Mondom ezt én, akinek az 5 évvel idősebb nővére mindig fiatalabbnak tűnik egymás társaságában. 😀
iktriad
Te ilyen fiatal vagy,? 😀
dande2
iktriad
Most dicsekszel, vagy panaszkodsz? 😄

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
13 napja
Tovább is jutott Wade!
iktriad
Balkezesek legjobbika.
szaba
Őszentsége Sobri Jóska
iktriad
Te ilyen fiatal vagy,? 😀
dande2
13 napja
Tovább is jutott Wade!
iktriad
Balkezesek legjobbika.
szaba
Őszentsége Sobri Jóska
iktriad
Inkább az, hogy ezer éve ott van az élvonalban, és láttuk öregedni, meg ez a hülye szakáll se fiatalítja.

Őszentsége Sobri Jóska
Az ősz szakál. Nálam is van pár ősz szőrszál a szakállamban, de nem az egész. 😀