Darts
19 feliratkozó
1 hónapja
Ki nyeri?#4 Luke Littler: Bálesz, bergerdani, bogjosi, Bruschi85, Gorcsev, Kampman, kishaszi, Löfli, Matthew99, Padrinaggio, Pep71, Sobri Jóska, warr_b, Willie Parker, zacknorb - !VILÁGBAJNOK!
Ki nyerje?
#4 Luke Littler: Matthew99, Sobri Jóska. ThunderNFL - !VILÁGBAJNOK!
Menetrend: DÖNTŐ - Péntek este 21:10
#4 LUKE LITTLER 7-3 #3 MICHAEL VAN GERWEN
Szerkesztette: Heisman nádor
több mint 5 éve
Gorcsev
506
Fúú bazdmeg lófaszt nem értek abból amit Wright mond az interjúban 😀 😀
"Aki itt erős akar lenni, az úgy jár mint a vas. (...) addig lesz ütve, amíg meleg." /Rejtő Jenő/
több mint 5 éve
Price idén fejben kevés volt (még?) a döntőhöz. Azért sajnálom mert perpill csak ő tudja azt amit gerwen, szvsz a kopasz ha aspon továbbjut akkor meg is nyeri.
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
Wright azé felbaszott a végén...kétszer ugyanazt elcseszni. Rámegy a dupla bullra kerekítés helyett, totál agyfasz.
több mint 5 éve
Gorcsev
506
Wright majdnem megint megoldotta, hogy legyen pár plusz set...
"Aki itt erős akar lenni, az úgy jár mint a vas. (...) addig lesz ütve, amíg meleg." /Rejtő Jenő/
több mint 5 éve
Pats bukás, Price is kiesett, de szép napok ezek.
több mint 5 éve
Várom a kézfogást 😀Szép jinx 😂😂😂
Coolearie
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 5 éve
Wright mit csinált a végén 😎Price hazakulloghat
több mint 5 éve
Várom a kézfogást 😀
több mint 5 éve
Jaj de gyűlölöm Pricet.
több mint 5 éve
Price kiégett 3:3nál konkrétan.
több mint 5 éve
Price fejben kevés lenne?Minden kulcshelyzetből eddig Wright jött ki jobban.
több mint 5 éve
Remélem Wright innen megnyeri3:2 még azért elég nyitott...
Chargers LT
több mint 5 éve
Remélem Wright innen megnyeri
több mint 5 éve
Csinált bármi olyat amit nem szokott?Price ritka nagy gyökér továbbra is. Ennyit a felvett jófiú imázsról...Nem akartam én beírni, mint kocanéző, de elég irritáló ez így!
Bálesz
NB2
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
Price ritka nagy gyökér továbbra is. Ennyit a felvett jófiú imázsról...Nem akartam én beírni, mint kocanéző, de elég irritáló ez így!
Bálesz
több mint 5 éve
Price ritka nagy gyökér továbbra is. Ennyit a felvett jófiú imázsról...
több mint 5 éve
Tactful Cactus
14 160
Olyasmit mondott Price, hogy ha Wrightnak jó napja van akkor 1 settet megfoghat ellen.Meglepne ha nem lenne balhé.
Gorcsev
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 5 éve
Gorcsev
506
Olyasmit mondott Price, hogy ha Wrightnak jó napja van akkor 1 settet megfoghat ellen.
több mint 5 éve
YoungZeeZee
8 636
mi volt ez a price fele beszolas wrightnak?Van Gerwen, Price, Wright, Aspinall, Smith, Cross, Anderson, Wade, Chisnall, Durrant lenne nálam.De miért amúgy?
Sobri Jóska
Inkább Lewis mint Durrant.
Eazzy
több mint 5 éve
Van Gerwen, Price, Wright, Aspinall, Smith, Cross, Anderson, Wade, Chisnall, Durrant lenne nálam.De miért amúgy?
Sobri Jóska
Inkább Lewis mint Durrant.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 5 éve
www.pdc.tv/news/2019/12/29/2020-premier-league-feature-challengers?fbclid=IwAR2xjpOzedJL3hQvyNsCWaBleDCDHCUbONXCktbA_YAZSY5go6CP1yayQ0woh no, tényleg? 😕 hol hallottad? Aspinall is mehetne már nyugodtan PL-be, nem csak ilyen contenderkéntAmióta VB-t nézzek, az első alkalom, hogy a 4 legjobb formában lévő, legerősebb játékos jut az elődöntőkbe. Csak Priceból nézem ki, hogy elkaphatja van Gerwent, sajna Durrant még kevés. Majd jövőre, az lesz a PDC-éve. Jó lenne neki a PL, a PL-nek is Duzza.Egyetértek, de nem tudom, berakják-e, főleg úgy, hogy marad ez a helyszínenkénti 1 challenegeres formátum.
Sobri Jóska
tenorx
Löfli
több mint 5 éve
Van Gerwen, Price, Wright, Aspinall, Smith, Cross, Anderson, Wade, Chisnall, Durrant lenne nálam.
több mint 5 éve
oh no, tényleg? 😕 hol hallottad? Aspinall is mehetne már nyugodtan PL-be, nem csak ilyen contenderkéntAmióta VB-t nézzek, az első alkalom, hogy a 4 legjobb formában lévő, legerősebb játékos jut az elődöntőkbe. Csak Priceból nézem ki, hogy elkaphatja van Gerwent, sajna Durrant még kevés. Majd jövőre, az lesz a PDC-éve. Jó lenne neki a PL, a PL-nek is Duzza.Egyetértek, de nem tudom, berakják-e, főleg úgy, hogy marad ez a helyszínenkénti 1 challenegeres formátum.
Sobri Jóska
tenorx