NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Szombati dupla
69
18
22:30, Arena4
Darts
20 feliratkozó
1 hónapja
Ki nyeri?#4 Luke Littler: Bálesz, bergerdani, bogjosi, Bruschi85, Gorcsev, Kampman, kishaszi, Löfli, Matthew99, Padrinaggio, Pep71, Sobri Jóska, warr_b, Willie Parker, zacknorb - !VILÁGBAJNOK!
Ki nyerje?
#4 Luke Littler: Matthew99, Sobri Jóska. ThunderNFL - !VILÁGBAJNOK!
Menetrend: DÖNTŐ - Péntek este 21:10
#4 LUKE LITTLER 7-3 #3 MICHAEL VAN GERWEN
Szerkesztette: Heisman nádor
több mint 5 éve
Sherrock simán verhető normális kiszállózással ahogy most itt verték is a 3 szettben.Aha, 53% kiszállózás az nagyon sokat tud segíteni, Dobey-nak 116-os elsö 9 nyíl kellett, hogy legyen elég nyila duplára nyerni.
NB2
Azért ez komoly volt a csajétól...
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 5 éve
Sherrock simán verhető normális kiszállózással ahogy most itt verték is a 3 szettben.Simán... Hát persze. 😀
NB2
több mint 5 éve
Sherrock simán verhető normális kiszállózással ahogy most itt verték is a 3 szettben.Simán... 😂
NB2
Végül is Dobeynak is a legjobb játékát kellett elővenni, hogy előnybe kerüljön.
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 5 éve
Sherrock simán verhető normális kiszállózással ahogy most itt verték is a 3 szettben.Dobbey meg siman verheto nagyobb tomeggel mert o meg kiszallni nem tud!😉
NB2
több mint 5 éve
142ről 😂jéghideg a csajJa betolja neki és lefagy a broki 😂😂😂
Chargers LT
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
Sherrock simán verhető normális kiszállózással ahogy most itt verték is a 3 szettben.
több mint 5 éve
Dobey idefelé a kocsijából se tudott kiszállni
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Sherrock úgy kiszállózik a vb alatt, mint Taylor fénykorában...
több mint 5 éve
142ről 😂jéghideg a csaj
több mint 5 éve
Nagyon kellene a csajnak a 2. SzettMost elszúrta a kiszállót, pedig volt esélye behúzni a végén a 2.szettet
Chargers LT
több mint 5 éve
A sok egyesből kellene visszavenni, mert az nem nagyon fér bele
több mint 5 éve
Nagyon kellene a csajnak a 2. Szett
több mint 5 éve
Iszonyat koncentrált és összeszedett volt Duzza a meccs utolsó harmadában. Phil Taylor style.
több mint 5 éve
Hú mekkora meccs volt. Durrant nagyot durrantott. És most Jöhet Sharrock Dobey manó ellen.
több mint 5 éve
jól bekezdett King, aztán mindent elrontott, amit lehetett 😀
több mint 5 éve
King nagyon nagy arc 😂Whitlock viszont varázsol. Csak nyerje is meg.
több mint 5 éve
Nézőpont kérdése, úgy is mondhatjuk, hogy végre átment, hogy mit mondtam már a legelején.Tehát eljutottál oda,amit én is írtam, grat 😊Édes istenem... Hol írtam, hogy az a TELJES kép? Azt írtam, hogy az mutatja meg LEGINKÁBB.Tehát azt, hogy az adott játékos hogy jut le gyakorlatilag kiszálló-közelbe. Azaz hogy tömegel.Így van, pillanatig nem vitattam,hogy az egy jó indikátor a tömegre. Csak nem a teljes kép. Ennyi volt a nagy szakértésem...
De szerintem is jobb, ha lezárjuk, mert imádom, hogy ilyenkor nem csak a 10 millió szövetségi kapitány országa vagyunk, hanem már a darts-szakértőké is 😀
Bálesz
Elég vicces ez a megjegyzés annak fényében, hogy te erőltetted a témát napok óta egy meccs közbeni hozzászólásba utólag belekötve.
Jakehomer
Ha ebből sem érted, akkor reménytelen, széllel szemben meg nem szokásom hugyozni.
Bálesz
Boldog karácsonyt, mimóza barátom!
Jakehomer
És asszem nem vagyunk barátok.
több mint 5 éve
Tehát eljutottál oda,amit én is írtam, grat 😊Édes istenem... Hol írtam, hogy az a TELJES kép? Azt írtam, hogy az mutatja meg LEGINKÁBB.Tehát azt, hogy az adott játékos hogy jut le gyakorlatilag kiszálló-közelbe. Azaz hogy tömegel.Így van, pillanatig nem vitattam,hogy az egy jó indikátor a tömegre. Csak nem a teljes kép. Ennyi volt a nagy szakértésem...
De szerintem is jobb, ha lezárjuk, mert imádom, hogy ilyenkor nem csak a 10 millió szövetségi kapitány országa vagyunk, hanem már a darts-szakértőké is 😀
Bálesz
Elég vicces ez a megjegyzés annak fényében, hogy te erőltetted a témát napok óta egy meccs közbeni hozzászólásba utólag belekötve.
Jakehomer
Ha ebből sem érted, akkor reménytelen, széllel szemben meg nem szokásom hugyozni.
Bálesz
Boldog karácsonyt, mimóza barátom!
Tepper takarodj!
több mint 5 éve
Édes istenem... Hol írtam, hogy az a TELJES kép? Azt írtam, hogy az mutatja meg LEGINKÁBB.Tehát azt, hogy az adott játékos hogy jut le gyakorlatilag kiszálló-közelbe. Azaz hogy tömegel.Így van, pillanatig nem vitattam,hogy az egy jó indikátor a tömegre. Csak nem a teljes kép. Ennyi volt a nagy szakértésem...
Bálesz
Jakehomer
több mint 5 éve
Tehát azt, hogy az adott játékos hogy jut le gyakorlatilag kiszálló-közelbe. Azaz hogy tömegel.Így van, pillanatig nem vitattam,hogy az egy jó indikátor a tömegre. Csak nem a teljes kép. Ennyi volt a nagy szakértésem...
Bálesz
Tepper takarodj!
több mint 5 éve
Tehát azt, hogy az adott játékos hogy jut le gyakorlatilag kiszálló-közelbe. Azaz hogy tömegel.Azt, hogy az első kilenc nyíllal mennyit dob valaki, mi mást? De örülök, hogy kvázi elismered, hogy az első kilenc nyíl nem egyenlő a tömeggel. Talán le is zárhatjuk...Talán mert az első 9 nyíl után nem mindig jön egyből a kiszálló, a kettő között legtöbbször vannak még nyilak.Akkor hogy van az, hogy nála sokkal rosszabb kiszállózással ÉS rosszabb első 9 nyílátlaggal Suljovic magasabb átlagot produkált?Kiemelkedően, de ahhoz, hogy ne húzza le az átlagot, 100%-os kiszállózás kellene.Leginkább, de nem teljesen, mint a mellékelt ábra is mutatja, attól még lehet gyengébb az átlag, és nemcsak a kiszálló miatt, mert azt ugye kiemelkedően dobta.Hogyhogy mióta? Az első 9 nyilas átlag mutatja meg leginkább, hogy valaki hogy dobja a tömeget...A tömeg mióta egyenlő az első 9 nyíllal? 90-es átlagot dobott.100 felett volt az első 9 nyilas átlaga. Az nálam belefér a jó kategóriába 😀Kicsit feljavult, illetve a 11 nyilas felhúzza az átlagát, de amúgy tartom, hogy a tömeget nem dobja jól. A kiszállózása parádés.Tömegben nem tudja tartani a lépést hosszú távonGyönyörű jinx 😂😎
Jakehomer
Chargers LT
Jakehomer
Bálesz
Jakehomer
Bálesz
Jakehomer
A 100-as első 9 nyilas átlag azt mutatja, hogy 3 kör után átlagban már 200 pont alatt volt, az ötödik körre pedig már dobhatott duplára.
Szóval továbbra is tartom, hogy az a tömegelés teljesen rendben volt.
Bálesz
Akárhogy nézem a 90-es átlag extrém jó kiszállózással nem azt mutatja, hogy végig konzisztensen jól dobta a tömeget (és ez volt az én alapállításom).
Jakehomer
De tisztelettel kérdem, szerinted mire szolgál a 9 nyilas átlag, mit mutat meg?
Bálesz
Jakehomer
több mint 5 éve
Azt, hogy az első kilenc nyíllal mennyit dob valaki, mi mást? De örülök, hogy kvázi elismered, hogy az első kilenc nyíl nem egyenlő a tömeggel. Talán le is zárhatjuk...Talán mert az első 9 nyíl után nem mindig jön egyből a kiszálló, a kettő között legtöbbször vannak még nyilak.Akkor hogy van az, hogy nála sokkal rosszabb kiszállózással ÉS rosszabb első 9 nyílátlaggal Suljovic magasabb átlagot produkált?Kiemelkedően, de ahhoz, hogy ne húzza le az átlagot, 100%-os kiszállózás kellene.Leginkább, de nem teljesen, mint a mellékelt ábra is mutatja, attól még lehet gyengébb az átlag, és nemcsak a kiszálló miatt, mert azt ugye kiemelkedően dobta.Hogyhogy mióta? Az első 9 nyilas átlag mutatja meg leginkább, hogy valaki hogy dobja a tömeget...A tömeg mióta egyenlő az első 9 nyíllal? 90-es átlagot dobott.100 felett volt az első 9 nyilas átlaga. Az nálam belefér a jó kategóriába 😀Kicsit feljavult, illetve a 11 nyilas felhúzza az átlagát, de amúgy tartom, hogy a tömeget nem dobja jól. A kiszállózása parádés.Tömegben nem tudja tartani a lépést hosszú távonGyönyörű jinx 😂😎
Jakehomer
Chargers LT
Jakehomer
Bálesz
Jakehomer
Bálesz
Jakehomer
A 100-as első 9 nyilas átlag azt mutatja, hogy 3 kör után átlagban már 200 pont alatt volt, az ötödik körre pedig már dobhatott duplára.
Bálesz
Akárhogy nézem a 90-es átlag extrém jó kiszállózással nem azt mutatja, hogy végig konzisztensen jól dobta a tömeget (és ez volt az én alapállításom).
Jakehomer
Bálesz
Tepper takarodj!
több mint 5 éve
És egy bullal, szép 😊
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 5 éve
Talán mert az első 9 nyíl után nem mindig jön egyből a kiszálló, a kettő között legtöbbször vannak még nyilak.Akkor hogy van az, hogy nála sokkal rosszabb kiszállózással ÉS rosszabb első 9 nyílátlaggal Suljovic magasabb átlagot produkált?Kiemelkedően, de ahhoz, hogy ne húzza le az átlagot, 100%-os kiszállózás kellene.Leginkább, de nem teljesen, mint a mellékelt ábra is mutatja, attól még lehet gyengébb az átlag, és nemcsak a kiszálló miatt, mert azt ugye kiemelkedően dobta.Hogyhogy mióta? Az első 9 nyilas átlag mutatja meg leginkább, hogy valaki hogy dobja a tömeget...A tömeg mióta egyenlő az első 9 nyíllal? 90-es átlagot dobott.100 felett volt az első 9 nyilas átlaga. Az nálam belefér a jó kategóriába 😀Kicsit feljavult, illetve a 11 nyilas felhúzza az átlagát, de amúgy tartom, hogy a tömeget nem dobja jól. A kiszállózása parádés.Tömegben nem tudja tartani a lépést hosszú távonGyönyörű jinx 😂😎
Jakehomer
Chargers LT
Jakehomer
Bálesz
Jakehomer
Bálesz
Jakehomer
Bálesz
Jakehomer