Sakk
3 feliratkozó
több mint 5 éve
Lichess nicknév:Bébé: balazs9013
csebi: csebi
eaglesmcnabb: herremans79
Eazzy: gjanos89
ervinator: ervinator
Gergőbácsi: packerrider
Gyurma Pappa: gyurmapappa1
Igor: IgorRuzskin
Jakehomer: objectively_speaking
Medvepapa: Golyabacsi
Negritis: Negritis
shawnka: PandoBorris
Sobri Jóska: Predicant
Lichess Team:
Bowlponthu Chess Team
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
20 órája
Ez a mai biztatóbb volt, holnap jönnek az üzbégek, good luck 😊
Tepper takarodj!
1 napja
csajok belehúztak kínávalde a srácok úgy néz ki behúzzák izrael ellen
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 napja
Az ellenfél hibázott utoljára 😊Nagyon nyögvenyelős eddig, jobb csapatok ellen nehéz elképzelni a győzelmet, de hátha majd underdogként jobban megy
Tepper takarodj!
1 napja
Banusz végjátéka elég bonyolult, nem is navigálta pontosan, elvesztette az előnye nagy részét, de még van esély a győzelemrepapíron megint fix előnye van, de jah ez elég agyfasz pozíció
Jakehomer
tipikusan az amit Magnus mind2 oldallal megnyer
1 napja
Banusz végjátéka elég bonyolult, nem is navigálta pontosan, elvesztette az előnye nagy részét, de még van esély a győzelemre
Tepper takarodj!
2 napja
Dudin hozta a meccsét így ha Banusz is hozza akkor meglesz a szlovénok elleni, de remélem ez vmi fluke volt Ricsitől
2 napja
Lehet, hagyni kellett volna Ricsit a padon lol hát ez nagy throw volt.Gledura meg az első partiban valóban szabálytalanul sáncolt, ezért állt a parti. Full vesztes állásban majdnem mindegy, de kínos hiba.
Tepper takarodj!
2 napja
rapport wtf?
2 napja
fingom sincsSvidler csak annyit mondott hogy Gledura elismerte a sáncátakkor vszeg ezert all sokaig a parti, hogy most sancolhat-e v nem?
Negritis, a vajda
csebi
2 napja
Svidler csak annyit mondott hogy Gledura elismerte a sáncátakkor vszeg ezert all sokaig a parti, hogy most sancolhat-e v nem?
Negritis, a vajda
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
2 napja
nem tudom mi van pontosan.... 35. 0-0-0?pont az a lényeg hogy ott ér véget a közvetítés, Svidler arra is utal pontDe melyik lépésben?www.reddit.com/r/chess/comments/1wihele/was_an_illegal_move_played_in_portelligledura/nézem Levy recapjét és elvileg Benji sáncolt amit már nem tehetett volna meg 😀Egyáltalán nem sáncolt a máltai ellen, a kolumbiai ellen meg teljesen szabályosan tette.
youtube.com/watch?v=QfiFjyrvSAE
Negritis, a vajda
Őszentsége Sobri Jóska
On the FIDE broadcast Peter Svidler mentioned that he asked Gledura afterwards at the hotel and he confirmed that he indeec castled in this positionbsky.app/profile/polborta.bsky.social/post/3mvnkc2jlvs2a
közvetítésbe nem láttam a többi lépést, de a sánc megtörtént
Negritis, a vajda
Megnéztem lichessen lépésenként mindkét partit, a máltai ellen nincs sánc sehol, a kolumbiai ellen meg teljesen szabályosan történik.
Melyik parti hanyadik lépéséről van szó?
Őszentsége Sobri Jóska
lichess.org/broadcast/46th-fide-chess-olympiad-samarkand-2026-open-matches-1-12/round-1/DfnuMSan/VlcxVGV6
Negritis, a vajda
Mert itt 35.Qxg7 -re vége a partinak, resign.
Mi van a játszmalapokon? Még pár plusz lépés hosszúsánccal?
Őszentsége Sobri Jóska
levi a videójában mutat egy későbbi lehetséges állást
Svidler csak annyit mondott hogy Gledura elismerte a sáncát
2 napja
.... 35. 0-0-0?pont az a lényeg hogy ott ér véget a közvetítés, Svidler arra is utal pontDe melyik lépésben?www.reddit.com/r/chess/comments/1wihele/was_an_illegal_move_played_in_portelligledura/nézem Levy recapjét és elvileg Benji sáncolt amit már nem tehetett volna meg 😀Egyáltalán nem sáncolt a máltai ellen, a kolumbiai ellen meg teljesen szabályosan tette.
Negritis, a vajda
Őszentsége Sobri Jóska
On the FIDE broadcast Peter Svidler mentioned that he asked Gledura afterwards at the hotel and he confirmed that he indeec castled in this positionbsky.app/profile/polborta.bsky.social/post/3mvnkc2jlvs2a
Negritis, a vajda
Megnéztem lichessen lépésenként mindkét partit, a máltai ellen nincs sánc sehol, a kolumbiai ellen meg teljesen szabályosan történik.
Őszentsége Sobri Jóska
lichess.org/broadcast/46th-fide-chess-olympiad-samarkand-2026-open-matches-1-12/round-1/DfnuMSan/VlcxVGV6
Negritis, a vajda
Mert itt 35.Qxg7 -re vége a partinak, resign.
Mi van a játszmalapokon? Még pár plusz lépés hosszúsánccal?
2 napja
pont az a lényeg hogy ott ér véget a közvetítés, Svidler arra is utal pontDe melyik lépésben?www.reddit.com/r/chess/comments/1wihele/was_an_illegal_move_played_in_portelligledura/nézem Levy recapjét és elvileg Benji sáncolt amit már nem tehetett volna meg 😀Egyáltalán nem sáncolt a máltai ellen, a kolumbiai ellen meg teljesen szabályosan tette.
Negritis, a vajda
Őszentsége Sobri Jóska
Negritis, a vajda
Őszentsége Sobri Jóska
2 napja
De melyik lépésben?www.reddit.com/r/chess/comments/1wihele/was_an_illegal_move_played_in_portelligledura/nézem Levy recapjét és elvileg Benji sáncolt amit már nem tehetett volna meg 😀Egyáltalán nem sáncolt a máltai ellen, a kolumbiai ellen meg teljesen szabályosan tette.
Negritis, a vajda
Őszentsége Sobri Jóska
Negritis, a vajda
2 napja
www.reddit.com/r/chess/comments/1wihele/was_an_illegal_move_played_in_portelligledura/nézem Levy recapjét és elvileg Benji sáncolt amit már nem tehetett volna meg 😀Egyáltalán nem sáncolt a máltai ellen, a kolumbiai ellen meg teljesen szabályosan tette.
Negritis, a vajda
Őszentsége Sobri Jóska
2 napja
nézem Levy recapjét és elvileg Benji sáncolt amit már nem tehetett volna meg 😀Egyáltalán nem sáncolt a máltai ellen, a kolumbiai ellen meg teljesen szabályosan tette.
Negritis, a vajda
2 napja
nézem Levy recapjét és elvileg Benji sáncolt amit már nem tehetett volna meg 😀youtube.com/watch?v=QfiFjyrvSAE
2 napja
Demchenko ellen már játszik rapport
2 napja
Tisztában vagyok az olimpia lebonyolításával, de ha Fabi, Prag, Sindarov meg Nodirbek és minden más top játékos képes játszani a második körben (ahogy ez a szokás, első partit kihagyják, valamint ha olyan matchup van, akkor még egyet menet közben valamikor), akkor arra gondolok, hogy Ricsivel valami gond van.Megint nem állunk jól, Rapporttal mi van, lehet tudni?Ezek tuti biztos győzelmek (csapatpont számít, nem a játszmaarány), így ő egyrészt pihen, mert nélküle is sima liba, másrészt Dudin tapasztalata is nőhet ezáltal.
Jakehomer
Őszentsége Sobri Jóska
Tepper takarodj!
2 napja
azért az a tuti biztos annyira nem volt tutibiztosMegint nem állunk jól, Rapporttal mi van, lehet tudni?Ezek tuti biztos győzelmek (csapatpont számít, nem a játszmaarány), így ő egyrészt pihen, mert nélküle is sima liba, másrészt Dudin tapasztalata is nőhet ezáltal.
Jakehomer
Őszentsége Sobri Jóska
Benjinek mázlija is volt hogy tudott nyerni
2 napja
Megint nem állunk jól, Rapporttal mi van, lehet tudni?Ezek tuti biztos győzelmek (csapatpont számít, nem a játszmaarány), így ő egyrészt pihen, mert nélküle is sima liba, másrészt Dudin tapasztalata is nőhet ezáltal.
Jakehomer
2 napja
Megint nem állunk jól, Rapporttal mi van, lehet tudni?nemtom de aszittem aohgy Zsóka is játszott a csajoknál ma ő is fog
Jakehomer
2 napja
Megint nem állunk jól, Rapporttal mi van, lehet tudni?
Tepper takarodj!
3 napja
Arjun vereségét nem láttam jönni
3 napja
nah banusz remijével megvan a málta elleni, függetlenül a gledura eredménytőla csajok 4-0ra nyertek