Soccer EB 2016

18 feliratkozó

több mint 8 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 183 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Franciaország: Coolearie, Toto21, Zolee23, dankodavid, bogec7
metország: gamerkr, Sobri Jóska, ZoliZoltán, Vrij6, Blitzburgh, ghstzR, Mikey, Amadeus91, csebi, danyly, jinxtriad, Heisman Trophy, Gaba93, Kroos
Portugália: Matthew99, miilann, kaszo
Wales: eaglesmcnabb

Szerkesztette: Löfli
több mint 8 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 400 — Lájkold a zsűrit!
Draxler milyen volt?
csebi
Nem rossz. Müller és Götze volt kurvagyenge, Özil és Draxler játszott jól, Kroosnak és Khedirának volt kiváló meccse szvsz.
empty taxi
Mondjuk ha nem Khedira keveredik annyiszor a kapu elé akkor több gól is lehetett volna.
Matthew99
Jah illetve az is kiderült megint h Özil se tud gólt lőni a 16-oson belülről.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 643 — Invisible man
Draxler milyen volt?
csebi
Nem rossz. Müller és Götze volt kurvagyenge, Özil és Draxler játszott jól, Kroosnak és Khedirának volt kiváló meccse szvsz.
empty taxi
Mondjuk ha nem Khedira keveredik annyiszor a kapu elé akkor több gól is lehetett volna.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 8 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 400 — Lájkold a zsűrit!
Draxler milyen volt?
csebi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 22 940 — Lucas Scott
Draxler milyen volt?

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 8 éve
spritzmeinpopo.reblog.hu/egy-szippantas-a-jobol

twitter.com/MenezRM/status/742097647817924609?ref_src=twsrc%5Etfw

😀😀😀DDDDDDDDDD
dankodavid
Csak picit kellett volna visszaolvasni 😉

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 8 éve
dankodavid San Francisco 49ers 2 246
spritzmeinpopo.reblog.hu/egy-szippantas-a-jobol

twitter.com/MenezRM/status/742097647817924609?ref_src=twsrc%5Etfw

😀😀😀DDDDDDDDDD

Szerkesztette: dankodavid

Pulvis et umbra sumus.
több mint 8 éve
Petry Zsolt szerint Zsirú gólját nem kellett volna Kássájnak megadnia mert nem engedte hogy kézzel nyúljon a román kapus a labdához. Eddig se szerettem Giroud játékát a csapatomban, mert szemét módon a legtöbb védőnél magasabbra ugrik 😀

több mint 8 éve
Hunyad "egyhírbecsakháromszorbakizok" Ákos hírmondó a classfm-en megmondta hogy Modric gólja szerencsés volt.
Matthew99
normális kapus belsővel leveszi azt a "bombát" 😛
braxa88
Normális labdarúgó meg leveszi lövés előtt és nem így eltöri csizmaszárral 😀

több mint 8 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
Hunyad "egyhírbecsakháromszorbakizok" Ákos hírmondó a classfm-en megmondta hogy Modric gólja szerencsés volt.
Matthew99
normális kapus belsővel leveszi azt a "bombát" 😛
több mint 8 éve
Hunyad "egyhírbecsakháromszorbakizok" Ákos hírmondó a classfm-en megmondta hogy Modric gólja szerencsés volt. Szerintem meg Payeté még annál is nagyobb 😀
Matthew99
Erre én is felfigyeltem. Múlthéten azt is elmondta, hogy fogalma sincs a sportokról.
dugo93
De akkor minek? Még a csapatok nevét se tudja rendesen.

több mint 8 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 225
Hunyad "egyhírbecsakháromszorbakizok" Ákos hírmondó a classfm-en megmondta hogy Modric gólja szerencsés volt. Szerintem meg Payeté még annál is nagyobb 😀
Matthew99
Erre én is felfigyeltem. Múlthéten azt is elmondta, hogy fogalma sincs a sportokról.

több mint 8 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 734 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ez hülye... komolyan, ha legalább ötösön belül lettek volna de a román kapus simán mellé ugrott.. szánalmas még mindig ezen vergődni....

Somlóvári Dávid:
Petry Zsolt szerint Kassai Viktor hibázott a nyitó mérkőzésen, azzal, hogy megadta Olivier Giroud gólját.
„Nem értem, hogy adhatta meg Viktor a gólt, szabálytalanság volt, Giroud nem engedte, hogy a román kapus kézzel nyúljon a labdához” – mondta a Digi Sporton a Hertha kapusedzője.
több mint 8 éve

több mint 8 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 18 910 — Csodabogár
 twitter.com/FutbolSergi/status/742098763876028416

A győzelem szaga...😊
ozibozi
majd lefojtja egy kis fikával

több mint 8 éve
ozibozi New York Giants 17 166
 twitter.com/FutbolSergi/status/742098763876028416

A győzelem szaga...😊

Szerkesztette: ozibozi
több mint 8 éve
na még én is felpattanok a VB után megint a Belga vonatra...

*lol most látom: Magyarország: mindenki, kivéve jc6* 😀 gec

több mint 8 éve
Kenny Atlanta Falcons 10 028 — Omar's Coming Yo!
Vili nem érzi a spanyolokat. 😕
Mikey
Vili amúgy egy kibaszott orákulum,mert előre megmondja ki mennyit fogja birtokolni a labdát

több mint 8 éve
csóri Ukránok, de megérdemeltek volna 1 gólt.

több mint 8 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 501 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
vili nem érzi a spanyolokat, tuti vernek egy ötöst holnap :d

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 752
Vili nem érzi a spanyolokat. 😕
több mint 8 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 841 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Vili tanácsot ad Löwnek.
Kenny
Ha Zsolt a pasas keresztneve, akkor talán azt még megértem.

Szerkesztette: iktriad
több mint 8 éve
Stez SMU Mustangs 43 305 — Whoops, looks like something went wrong.
Ivanovics ma megkapja a húst
Stez
meccs előtt másfél nappal? inkább majd Wimbledon meg az EB után
slowmotion
Nincs kifogás, Malac betalált az egyik kapuba, jönnie kell a másik háromnak is

több mint 8 éve
Kenny Atlanta Falcons 10 028 — Omar's Coming Yo!
Vili tanácsot ad Löwnek.

több mint 8 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 634 — Cowboys fan
pedig Özil milyen ótvar fos szar passzt kapott, te jó ég, majdnem bedobás lett belőle
több mint 8 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 8 785 — Bears & Illinois fan
Gratula a németeknek a második félidő alapján megérdemelték. Az ukránoknak be kellett volna lőni hármat, aztán jöhetett volna Gomez, meg a lengyel gyerek is....😊

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png