Soccer EB 2016
18 feliratkozó
több mint 8 éve
Portugália: Matthew99, miilann, kaszo
Szerkesztette: Löfli
több mint 8 éve
Jah illetve az is kiderült megint h Özil se tud gólt lőni a 16-oson belülről.Mondjuk ha nem Khedira keveredik annyiszor a kapu elé akkor több gól is lehetett volna.Draxler milyen volt?Nem rossz. Müller és Götze volt kurvagyenge, Özil és Draxler játszott jól, Kroosnak és Khedirának volt kiváló meccse szvsz.
csebi
empty taxi
Matthew99
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Mondjuk ha nem Khedira keveredik annyiszor a kapu elé akkor több gól is lehetett volna.Draxler milyen volt?Nem rossz. Müller és Götze volt kurvagyenge, Özil és Draxler játszott jól, Kroosnak és Khedirának volt kiváló meccse szvsz.
csebi
empty taxi
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 8 éve
Draxler milyen volt?Nem rossz. Müller és Götze volt kurvagyenge, Özil és Draxler játszott jól, Kroosnak és Khedirának volt kiváló meccse szvsz.
csebi
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Draxler milyen volt?
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 8 éve
spritzmeinpopo.reblog.hu/egy-szippantas-a-jobolCsak picit kellett volna visszaolvasni 😉
twitter.com/MenezRM/status/742097647817924609?ref_src=twsrc%5Etfw
😀😀😀DDDDDDDDDD
dankodavid
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 8 éve
dankodavid
2 246
spritzmeinpopo.reblog.hu/egy-szippantas-a-joboltwitter.com/MenezRM/status/742097647817924609?ref_src=twsrc%5Etfw
😀😀😀DDDDDDDDDD
Szerkesztette: dankodavid
Pulvis et umbra sumus.
több mint 8 éve
Petry Zsolt szerint Zsirú gólját nem kellett volna Kássájnak megadnia mert nem engedte hogy kézzel nyúljon a román kapus a labdához. Eddig se szerettem Giroud játékát a csapatomban, mert szemét módon a legtöbb védőnél magasabbra ugrik 😀
több mint 8 éve
Normális labdarúgó meg leveszi lövés előtt és nem így eltöri csizmaszárral 😀Hunyad "egyhírbecsakháromszorbakizok" Ákos hírmondó a classfm-en megmondta hogy Modric gólja szerencsés volt.normális kapus belsővel leveszi azt a "bombát" 😛
Matthew99
braxa88
több mint 8 éve
braxa88
12 534
Hunyad "egyhírbecsakháromszorbakizok" Ákos hírmondó a classfm-en megmondta hogy Modric gólja szerencsés volt.normális kapus belsővel leveszi azt a "bombát" 😛
Matthew99
több mint 8 éve
De akkor minek? Még a csapatok nevét se tudja rendesen.Hunyad "egyhírbecsakháromszorbakizok" Ákos hírmondó a classfm-en megmondta hogy Modric gólja szerencsés volt. Szerintem meg Payeté még annál is nagyobb 😀Erre én is felfigyeltem. Múlthéten azt is elmondta, hogy fogalma sincs a sportokról.
Matthew99
dugo93
több mint 8 éve
dugo93
4 225
Hunyad "egyhírbecsakháromszorbakizok" Ákos hírmondó a classfm-en megmondta hogy Modric gólja szerencsés volt. Szerintem meg Payeté még annál is nagyobb 😀Erre én is felfigyeltem. Múlthéten azt is elmondta, hogy fogalma sincs a sportokról.
Matthew99
több mint 8 éve
Ez hülye... komolyan, ha legalább ötösön belül lettek volna de a román kapus simán mellé ugrott.. szánalmas még mindig ezen vergődni....Somlóvári Dávid:
Petry Zsolt szerint Kassai Viktor hibázott a nyitó mérkőzésen, azzal, hogy megadta Olivier Giroud gólját.
„Nem értem, hogy adhatta meg Viktor a gólt, szabálytalanság volt, Giroud nem engedte, hogy a román kapus kézzel nyúljon a labdához” – mondta a Digi Sporton a Hertha kapusedzője.
több mint 8 éve
Hunyad "egyhírbecsakháromszorbakizok" Ákos hírmondó a classfm-en megmondta hogy Modric gólja szerencsés volt. Szerintem meg Payeté még annál is nagyobb 😀
több mint 8 éve
twitter.com/FutbolSergi/status/742098763876028416majd lefojtja egy kis fikával
A győzelem szaga...😊
ozibozi
több mint 8 éve
ozibozi
17 166
twitter.com/FutbolSergi/status/742098763876028416A győzelem szaga...😊
Szerkesztette: ozibozi
több mint 8 éve
na még én is felpattanok a VB után megint a Belga vonatra...*lol most látom: Magyarország: mindenki, kivéve jc6* 😀 gec
több mint 8 éve
Vili nem érzi a spanyolokat. 😕Vili amúgy egy kibaszott orákulum,mert előre megmondja ki mennyit fogja birtokolni a labdát
Mikey
több mint 8 éve
vili nem érzi a spanyolokat, tuti vernek egy ötöst holnap :d
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
Mikey
18 752
Vili nem érzi a spanyolokat. 😕
több mint 8 éve
Nincs kifogás, Malac betalált az egyik kapuba, jönnie kell a másik háromnak isIvanovics ma megkapja a hústmeccs előtt másfél nappal? inkább majd Wimbledon meg az EB után
Stez
slowmotion
több mint 8 éve
pedig Özil milyen ótvar fos szar passzt kapott, te jó ég, majdnem bedobás lett belőle
több mint 8 éve
Gratula a németeknek a második félidő alapján megérdemelték. Az ukránoknak be kellett volna lőni hármat, aztán jöhetett volna Gomez, meg a lengyel gyerek is....😊
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png