Soccer EB 2016
18 feliratkozó
több mint 8 éve
Portugália: Matthew99, miilann, kaszo
Szerkesztette: Löfli
több mint 8 éve
Na, na, na.... csak ezüst... lesz itt megint 6-3, avagy játszd újra Stez 😀akkor jó lenne, ha nevelődnél, a németek szarok nyilván, de Anglia személyében a 2016-os Eb- és 2018-as vb-győztest fikázod, dicsak buksiMostanában utazom rá! 😊egyre ellenszenvesebb vagy te nekem xDNem ám ilyen fiszem-faszom angol német francia.....😊Ma kezdődött az EB, végre focizni tudó csapatok! 😊hol?
csi77
Stez
csi77
Stez
csi77
Stez
több mint 8 éve
még ott van Roy, az idei EBt hagyagoljukakkor jó lenne, ha nevelődnél, a németek szarok nyilván, de Anglia személyében a 2016-os Eb- és 2018-as vb-győztest fikázod, dicsak buksiMostanában utazom rá! 😊egyre ellenszenvesebb vagy te nekem xDNem ám ilyen fiszem-faszom angol német francia.....😊Ma kezdődött az EB, végre focizni tudó csapatok! 😊hol?
csi77
Stez
csi77
Stez
csi77
Stez
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
akkor jó lenne, ha nevelődnél, a németek szarok nyilván, de Anglia személyében a 2016-os Eb- és 2018-as vb-győztest fikázod, dicsak buksiMostanában utazom rá! 😊egyre ellenszenvesebb vagy te nekem xDNem ám ilyen fiszem-faszom angol német francia.....😊Ma kezdődött az EB, végre focizni tudó csapatok! 😊hol?
csi77
Stez
csi77
Stez
csi77
Szerkesztette: Stez
több mint 8 éve
Mostanában utazom rá! 😊egyre ellenszenvesebb vagy te nekem xDNem ám ilyen fiszem-faszom angol német francia.....😊Ma kezdődött az EB, végre focizni tudó csapatok! 😊hol?
csi77
Stez
csi77
Stez
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 8 éve
www.nemzetisport.hu/foci_eb_2016/eb-2016-a-foszervezo-elmondta-szo-sincs-benzinkut-kirablasarol-2506873ez igaz 😀nekem se szívem csücske elhiheted, ettől függetlenül hallottunk már dolgokat azt nem mind volt igaz.
ettől függetlenül ez a feketepolos bagázs nem a legszimpibb magyar szurkolótábor 😊
braxa88
eaglesmcnabb
több mint 8 éve
egyre ellenszenvesebb vagy te nekem xDNem ám ilyen fiszem-faszom angol német francia.....😊Ma kezdődött az EB, végre focizni tudó csapatok! 😊hol?
csi77
Stez
csi77
több mint 8 éve
ja ausztria szerintem is jó 😊Ma kezdődött az EB, végre focizni tudó csapatok! 😊Majd holnap 18:00kor 😉
csi77
peach
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 8 éve
Nem ám ilyen fiszem-faszom angol német francia.....😊Ma kezdődött az EB, végre focizni tudó csapatok! 😊hol?
csi77
Stez
Hajrá Bad Bones!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 8 éve
Ma kezdődött az EB, végre focizni tudó csapatok! 😊Majd holnap 18:00kor 😉
csi77
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
Kampman
28 325
Ma kezdődött az EB, végre focizni tudó csapatok! 😊Mondták ezt már tegnap meg azelőtt is.
csi77
több mint 8 éve
Ma kezdődött az EB, végre focizni tudó csapatok! 😊hol?
csi77
több mint 8 éve
Ma kezdődött az EB, végre focizni tudó csapatok! 😊
Hajrá Bad Bones!
több mint 8 éve
Piros!
több mint 8 éve
kocsog Morata, ez sima piros!
több mint 8 éve
valamelyik tróger realos, aki nem mellesleg walesi xdhárom meccsen, egy gól lesz maazt is ibra lövi mi? : d
Stez
eaglesmcnabb
több mint 8 éve
három meccsen, egy gól lesz maazt is ibra lövi mi? : d
Stez
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
ez igaz 😀nekem se szívem csücske elhiheted, ettől függetlenül hallottunk már dolgokat azt nem mind volt igaz.
ettől függetlenül ez a feketepolos bagázs nem a legszimpibb magyar szurkolótábor 😊
braxa88
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
három meccsen, egy gól lesz ma
több mint 8 éve
Mikey
18 752
Rosický vajon hány percet tud játszani, mielőtt lesérülne? Vagy vótmá?
több mint 8 éve
Hool van alkoholtilalom?..Ugyan már nincsen semmilyen tilalom, ezt bátran kimerem állítani!Testvérem kint él Franciában, ő szokott nekem közvetíteni hogy mi a helyzet kint.
Szétkúrták Marseilles-t és kész.
több mint 8 éve
Kampman
28 325
Az csanyi volt?Személyesen fogja átadni a szurkolók vezetőinek a kétmilliós csekkeket 😀
ghstzR
több mint 8 éve
braxa88
12 534
ez igaz 😀ott vagy?mondjuk te se :d
braxa88
eaglesmcnabb
több mint 8 éve
az nem a csányi volt? 😀
több mint 8 éve
Örülnék egy cseh döntetlennek. 😊 Nah jó, cseh győzelemnek is. 😀én is
Vrij6