Soccer EB 2016
18 feliratkozó
több mint 8 éve
Portugália: Matthew99, miilann, kaszo
Szerkesztette: Löfli
több mint 8 éve
nem értem a 2000-es évek közepén Gebre sorra döntötte meg a világrekordokat, ma meg olyan lassú...
több mint 8 éve
csehek már irányítanak, az előbb kapufáig jutottak, most helyzetAkárcsak az oroszok tegnapelőtt
Stez
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 8 éve
csehek már irányítanak, az előbb kapufáig jutottak, most helyzet
több mint 8 éve
hat walesnel jobbak vagyunk ilyen teren, az tuti xdEgyébként a cseheknek az utóbbi időben mindig jobban ment az EB-ken, a VB-n kevésbé.tisztára mint mi magyarok
csi77
eaglesmcnabb
több mint 8 éve
Grygerát a visszajutás után kukázta a Juve, de a szurkolók elég sokat köpködték a szar játéka miatt.grygera juve, jankulovski milan, ujfalusi fiorentina, koller dortmund, baros liverpool, galasek ajax, mindmind alapember volt csapatában,Hát, attól függ. Az én értelmezésemben itt 4 klasszis volt, de ebből 2004-ben Poborksy már, Cech még nem volt az, Rosicky és Nedved tényleg azok voltak. Nagyon jól játszottak, de pl a 2002-es vb-re ki se jutottak, 2006-ban meg kizúgtak a csoportban.csak itt majdnem mind klasszis volt klubszinten isegynyári, mint a 2008-as oroszi.gyazo.com/e4615ab9c14c7099704a106c5668876f.pngMekkora csapat volt ez...
Hanni
Vrij6
Kampman
braxa88
Kampman
a ruszkik meg 1-2 kivétellel a szokásos cska-zenit-lokomitív ruszki liga vonulat all-star csapata.
ezen alapozva mondom h a cseh csapat igaz 1 tornára jött össze mint jó csapat, de azért egy elég kemény keret volt.
braxa88
Baros... hát az a szomorú, hogy ő alapember lehetett azzal a gólterméssel. mondjuk még így is jobb volt, mint Diouf...
több mint 8 éve
Egyébként a cseheknek az utóbbi időben mindig jobban ment az EB-ken, a VB-n kevésbé.tisztára mint mi magyarok
csi77
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
96-ban még jobbak voltak, Kadlec, Nemec, Smicer stb- Poborsky és Nedved ott lett sztár. Egyébként a cseheknek az utóbbi időben mindig jobban ment az EB-ken, a VB-n kevésbé.grygera juve, jankulovski milan, ujfalusi fiorentina, koller dortmund, baros liverpool, galasek ajax, mindmind alapember volt csapatában,Hát, attól függ. Az én értelmezésemben itt 4 klasszis volt, de ebből 2004-ben Poborksy már, Cech még nem volt az, Rosicky és Nedved tényleg azok voltak. Nagyon jól játszottak, de pl a 2002-es vb-re ki se jutottak, 2006-ban meg kizúgtak a csoportban.csak itt majdnem mind klasszis volt klubszinten isegynyári, mint a 2008-as oroszi.gyazo.com/e4615ab9c14c7099704a106c5668876f.pngMekkora csapat volt ez...
Hanni
Vrij6
Kampman
braxa88
Kampman
a ruszkik meg 1-2 kivétellel a szokásos cska-zenit-lokomitív ruszki liga vonulat all-star csapata.
ezen alapozva mondom h a cseh csapat igaz 1 tornára jött össze mint jó csapat, de azért egy elég kemény keret volt.
braxa88
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 8 éve
Romas vagyok ha olasz bajnokság de aki zseni az zseni, viseljen kék, zöld, piros vagy akár börtöncsíkos szerkót.jó, hát senki se lehet hibátlanNagyon bírtam azt a csapatot. Nedved azóta is top3 kedvencembe van.grygera juve, jankulovski milan, ujfalusi fiorentina, koller dortmund, baros liverpool, galasek ajax, mindmind alapember volt csapatában,Hát, attól függ. Az én értelmezésemben itt 4 klasszis volt, de ebből 2004-ben Poborksy már, Cech még nem volt az, Rosicky és Nedved tényleg azok voltak. Nagyon jól játszottak, de pl a 2002-es vb-re ki se jutottak, 2006-ban meg kizúgtak a csoportban.csak itt majdnem mind klasszis volt klubszinten isegynyári, mint a 2008-as oroszi.gyazo.com/e4615ab9c14c7099704a106c5668876f.pngMekkora csapat volt ez...
Hanni
Vrij6
Kampman
braxa88
Kampman
braxa88
alatriste
Nedved pff, égjen a Juve xd
Stez
Liverpool Fc
több mint 8 éve
ki az a hülye aki a saját 16-osán belül passzolgat?😀
több mint 8 éve
jó, hát senki se lehet hibátlanNagyon bírtam azt a csapatot. Nedved azóta is top3 kedvencembe van.grygera juve, jankulovski milan, ujfalusi fiorentina, koller dortmund, baros liverpool, galasek ajax, mindmind alapember volt csapatában,Hát, attól függ. Az én értelmezésemben itt 4 klasszis volt, de ebből 2004-ben Poborksy már, Cech még nem volt az, Rosicky és Nedved tényleg azok voltak. Nagyon jól játszottak, de pl a 2002-es vb-re ki se jutottak, 2006-ban meg kizúgtak a csoportban.csak itt majdnem mind klasszis volt klubszinten isegynyári, mint a 2008-as oroszi.gyazo.com/e4615ab9c14c7099704a106c5668876f.pngMekkora csapat volt ez...
Hanni
Vrij6
Kampman
braxa88
Kampman
braxa88
alatriste
Nedved pff, égjen a Juve xd
több mint 8 éve
Nagyon bírtam azt a csapatot. Nedved azóta is top3 kedvencembe van.grygera juve, jankulovski milan, ujfalusi fiorentina, koller dortmund, baros liverpool, galasek ajax, mindmind alapember volt csapatában,Hát, attól függ. Az én értelmezésemben itt 4 klasszis volt, de ebből 2004-ben Poborksy már, Cech még nem volt az, Rosicky és Nedved tényleg azok voltak. Nagyon jól játszottak, de pl a 2002-es vb-re ki se jutottak, 2006-ban meg kizúgtak a csoportban.csak itt majdnem mind klasszis volt klubszinten isegynyári, mint a 2008-as oroszi.gyazo.com/e4615ab9c14c7099704a106c5668876f.pngMekkora csapat volt ez...
Hanni
Vrij6
Kampman
braxa88
Kampman
braxa88
Liverpool Fc
több mint 8 éve
" Bumm a fejbe, Csonttörő a nevem...."na ja, de neki nincs joga pofázni, mivel Csonttörő azóta kiherélteki lesz az első aki pofán csapja Kokót, hogy ne pofázzon bele a másik mondandójába?Chacon, vagy hogy hívták azt a faszit, aki kiütötte
NB2
Kampman
Stez
több mint 8 éve
Kampman
28 326
grygera juve, jankulovski milan, ujfalusi fiorentina, koller dortmund, baros liverpool, galasek ajax, mindmind alapember volt csapatában,Nálam ezek a játékosok nem klasszisok, de mint mondtam, ez felfogás kérdése
braxa88
több mint 8 éve
na ja, de neki nincs joga pofázni, mivel Csonttörő azóta kiherélteki lesz az első aki pofán csapja Kokót, hogy ne pofázzon bele a másik mondandójába?Chacon, vagy hogy hívták azt a faszit, aki kiütötte
NB2
Kampman
több mint 8 éve
pont őt akartam én is írni 😊ki lesz az első aki pofán csapja Kokót, hogy ne pofázzon bele a másik mondandójába?Chacon, vagy hogy hívták azt a faszit, aki kiütötte
NB2
Kampman
több mint 8 éve
Kampman
28 326
ki lesz az első aki pofán csapja Kokót, hogy ne pofázzon bele a másik mondandójába?Chacon, vagy hogy hívták azt a faszit, aki kiütötte
NB2
több mint 8 éve
braxa88
12 534
grygera juve, jankulovski milan, ujfalusi fiorentina, koller dortmund, baros liverpool, galasek ajax, mindmind alapember volt csapatában,Hát, attól függ. Az én értelmezésemben itt 4 klasszis volt, de ebből 2004-ben Poborksy már, Cech még nem volt az, Rosicky és Nedved tényleg azok voltak. Nagyon jól játszottak, de pl a 2002-es vb-re ki se jutottak, 2006-ban meg kizúgtak a csoportban.csak itt majdnem mind klasszis volt klubszinten isegynyári, mint a 2008-as oroszi.gyazo.com/e4615ab9c14c7099704a106c5668876f.pngMekkora csapat volt ez...
Hanni
Vrij6
Kampman
braxa88
Kampman
több mint 8 éve
ki lesz az első aki pofán csapja Kokót, hogy ne pofázzon bele a másik mondandójába?
több mint 8 éve
Kampman
28 326
Krisztyian Ronaldovha már oroszokról esett szó: a hétvégi mezük csak bennem keltette egy portugál szerelés benyomását?Putyin így jelzi:
slowmotion
a, megvenné Portugáliát
b, jövő héten megindulnak a tankok Portugália felé
c, Cristiano Ronaldót honosítja
Stez
több mint 8 éve
ha már oroszokról esett szó: a hétvégi mezük csak bennem keltette egy portugál szerelés benyomását?Putyin így jelzi:
slowmotion
a, megvenné Portugáliát
b, jövő héten megindulnak a tankok Portugália felé
c, Cristiano Ronaldót honosítja
több mint 8 éve
Kampman
28 326
Hát, attól függ. Az én értelmezésemben itt 4 klasszis volt, de ebből 2004-ben Poborksy már, Cech még nem volt az, Rosicky és Nedved tényleg azok voltak. Nagyon jól játszottak, de pl a 2002-es vb-re ki se jutottak, 2006-ban meg kizúgtak a csoportban.csak itt majdnem mind klasszis volt klubszinten isegynyári, mint a 2008-as oroszi.gyazo.com/e4615ab9c14c7099704a106c5668876f.pngMekkora csapat volt ez...
Hanni
Vrij6
Kampman
braxa88
több mint 8 éve
ha már oroszokról esett szó: a hétvégi mezük csak bennem keltette egy portugál szerelés benyomását?
több mint 8 éve
braxa88
12 534
csak itt majdnem mind klasszis volt klubszinten isegynyári, mint a 2008-as oroszi.gyazo.com/e4615ab9c14c7099704a106c5668876f.pngMekkora csapat volt ez...
Hanni
Vrij6
Kampman
több mint 8 éve
Kampman
28 326
A labda gömbölyű, a csapatok egymás hibáiból élnek, az első félidőben a játék küzdő jellege dominál és végül az dönt, hogy ki van ott fejben és hogy ki tud valami váratlant húzni.Kezdjük kimeríteni a közhelyszótárt. Na de ez benne van a pakliban.....😊jónak sose kell lenni, elég, ha nyersznem az elején kell jónak lenni, majd a végén 😊ja, mondjuk ez a meccs eddig majdnem olyan jó, mint tegnap a lengyel-északírjaja, de ma belemelegítenek nekik a spanyolokMindenki tudja,hogy holnap 6kor kezdődik az EB.Ma kezdődött az EB, végre focizni tudó csapatok! 😊Mondták ezt már tegnap meg azelőtt is.
csi77
Kampman
Kenny
csi77
Kampman
csi77
Stez
csi77
több mint 8 éve
Szerintem itt egy gól fog dönteni. De az is lehet, hogy nem. Mindent el tudok képzelni erről a meccsről. Meg különben is, a labda gömbölyű.Kezdjük kimeríteni a közhelyszótárt. Na de ez benne van a pakliban.....😊jónak sose kell lenni, elég, ha nyersznem az elején kell jónak lenni, majd a végén 😊ja, mondjuk ez a meccs eddig majdnem olyan jó, mint tegnap a lengyel-északírjaja, de ma belemelegítenek nekik a spanyolokMindenki tudja,hogy holnap 6kor kezdődik az EB.Ma kezdődött az EB, végre focizni tudó csapatok! 😊Mondták ezt már tegnap meg azelőtt is.
csi77
Kampman
Kenny
csi77
Kampman
csi77
Stez
csi77
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv