Soccer EB 2016
18 feliratkozó
több mint 8 éve
Portugália: Matthew99, miilann, kaszo
Szerkesztette: Löfli
több mint 8 éve
ezek alázzák a dajcsokat 8Dcsak nagyszerű futballal égmek 1-0-lal, az ellen meg be fog még gyötörni egyet legalább
Stez
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 8 éve
tényleg, Ivanovics férjeszerintem Schweinsteigert már utálja, legalábbis ő rémlik a tenisz topicból, aki ezt mondtaBiztos arra céloz, hogy kezdd el Schweinsteigert vagy Khedirát utálni, húsz perc játék után meg már sajnálhatod is mindkettőt, mert megsérülnek és kidőlnek fél évre.Jó kérdés! Mire gondolsz?Visszavonult Klose? Akkor kit fogok utálni? Megvan, Müllert...rövid vagy hosszú távra tervezel?
csi77
Hege
csi77
Stez
slowmotion
Hajrá Bad Bones!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 8 éve
az árulóa német védelemtől megkérdezném: hol a faszba vagy?Hát ül a padon Hummels személyében.
Stez
Hanni
több mint 8 éve
a német védelemtől megkérdezném: hol a faszba vagy?Hát ül a padon Hummels személyében.
Stez
több mint 8 éve
Már-már megszeretem őket.....😊 Az ukránok tényleg eléggé hadilábon állnak a szerencsével.szerintem Schweinsteigert már utálja, legalábbis ő rémlik a tenisz topicból, aki ezt mondtaBiztos arra céloz, hogy kezdd el Schweinsteigert vagy Khedirát utálni, húsz perc játék után meg már sajnálhatod is mindkettőt, mert megsérülnek és kidőlnek fél évre.Jó kérdés! Mire gondolsz?Visszavonult Klose? Akkor kit fogok utálni? Megvan, Müllert...rövid vagy hosszú távra tervezel?
csi77
Hege
csi77
Stez
slowmotion
Hajrá Bad Bones!
több mint 8 éve
Khedira se egy élet biztosítás.. lesznek itt még bajok
több mint 8 éve
a német védelemtől megkérdezném: hol a faszba vagy?
több mint 8 éve
ozibozi
17 163
nem egy szerencsés csapat ez az ukránahogy az egész nép sem...😊
Löfli
több mint 8 éve
Egyelőre meglepően sok helyzetük van az Ukránoknak, ez kicsit aggasztó. 😀jogos, de nem tudom elképzelni, hogy ezt ne húzzátok be.😀 Értem. 😊Igazából Amadeust várom, meg a volksbundista dicshimnuszait...😊Visszavonult Klose? Akkor kit fogok utálni? Megvan, Müllert...Hiányoztál. 😊 😀
csi77
Vrij6
csi77
ON: ha az Ukránok így tolják, akkor simán jók lesznek, remek az iram eddig, és nem alárendeltek.
Vrij6
csi77
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 8 éve
nem egy szerencsés csapat ez az ukrán
több mint 8 éve
csere-szögletzászló 😀
több mint 8 éve
szerintem Schweinsteigert már utálja, legalábbis ő rémlik a tenisz topicból, aki ezt mondtaBiztos arra céloz, hogy kezdd el Schweinsteigert vagy Khedirát utálni, húsz perc játék után meg már sajnálhatod is mindkettőt, mert megsérülnek és kidőlnek fél évre.Jó kérdés! Mire gondolsz?Visszavonult Klose? Akkor kit fogok utálni? Megvan, Müllert...rövid vagy hosszú távra tervezel?
csi77
Hege
csi77
Stez
több mint 8 éve
mekkora lasztit adott Yarmolenko
több mint 8 éve
jogos, de nem tudom elképzelni, hogy ezt ne húzzátok be.😀 Értem. 😊Igazából Amadeust várom, meg a volksbundista dicshimnuszait...😊Visszavonult Klose? Akkor kit fogok utálni? Megvan, Müllert...Hiányoztál. 😊 😀
csi77
Vrij6
csi77
ON: ha az Ukránok így tolják, akkor simán jók lesznek, remek az iram eddig, és nem alárendeltek.
Vrij6
Hajrá Bad Bones!
több mint 8 éve
😀 Értem. 😊Igazából Amadeust várom, meg a volksbundista dicshimnuszait...😊Visszavonult Klose? Akkor kit fogok utálni? Megvan, Müllert...Hiányoztál. 😊 😀
csi77
Vrij6
csi77
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 8 éve
Igazából ez kekeckedés volt.....meddig akarod utálni az illetőt? ha hosszú távon, akkor érdemes sikeres fiatalt választani.(nekem ez cr7 kb mióta előkerült) ha rövid távon de nagyon akkor aki a legunszimpibbJó kérdés! Mire gondolsz?Visszavonult Klose? Akkor kit fogok utálni? Megvan, Müllert...rövid vagy hosszú távra tervezel?
csi77
Hege
csi77
Hege
Hajrá Bad Bones!
több mint 8 éve
Igazából Amadeust várom, meg a volksbundista dicshimnuszait...😊Visszavonult Klose? Akkor kit fogok utálni? Megvan, Müllert...Hiányoztál. 😊 😀
csi77
Vrij6
Hajrá Bad Bones!
több mint 8 éve
vilag legjobb kapusa? az Donnarumma vaze xD
több mint 8 éve
Visszavonult Klose? Akkor kit fogok utálni? Megvan, Müllert...Hiányoztál. 😊 😀
csi77
több mint 8 éve
Biztos arra céloz, hogy kezdd el Schweinsteigert vagy Khedirát utálni, húsz perc játék után meg már sajnálhatod is mindkettőt, mert megsérülnek és kidőlnek fél évre.Jó kérdés! Mire gondolsz?Visszavonult Klose? Akkor kit fogok utálni? Megvan, Müllert...rövid vagy hosszú távra tervezel?
csi77
Hege
csi77
több mint 8 éve
Jó kérdés! Mire gondolsz?Visszavonult Klose? Akkor kit fogok utálni? Megvan, Müllert...rövid vagy hosszú távra tervezel?
csi77
Hege
Hajrá Bad Bones!
több mint 8 éve
legalább tízkor elmehetek aludni, úgy is öreg vagyok már ehhez
több mint 8 éve
Kroos sárgulhatott volna
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.