NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
536
57
Soccer EB 2021
Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
Rossi szöv. kap.-ként kb. a 2. meccse óta énekli a himnuszt.Nego ÉNEKLI a Himnuszt!!!👍Az elején néztem, hogy mintha Rossi is helyesen tátogott volna. +respect
nagir
Hanni
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
Bőven kerettag lenne igenRábasztak a németek, mert most instant a legjobb védőjük lenne!Decided to watch Willi Orbán for the entirety of stoppage time and his leadership/organisational skills are top class. He was constantly dragging the defensive line up & telling his teammates to track France runners. Can see why Nagelsmann often found room for him in his back 3.
— Premier League Panel (@PremLeaguePanel) June 19, 2021
empty taxi
Mi meg nyertünk magunknak egy Orbánt (egyben egy Vilit)
Willie Parker
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
Oda csak az elit hajléktalanok mehetnek, inkább az Árpád hídnál keresd.Én ma is megtettem, amit tudtam.Viszlát a Lánchíd alatt!
Kb rá lehet rakni a kocsit és a házat is a francia W-re.iktriad
iktriad
r.baggio
Madden hates me.
Én évek óta nem fogadok! 😉Én ma is megtettem, amit tudtam.Viszlát a Lánchíd alatt!
iktriad
r.baggio
Abban igen 😂Abban jók vagyunk!Számolgassunk, számolgassunk, hej-hej!!!Minek?
Willie Parker
ThundersNFL
Willie Parker
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
Ha most jól elverik őket a portugálok, ki tudja milyen mentális állapotban lesznek.Számolgassunk, számolgassunk, hej-hej!!!Ma kikapnak a németek, utolsó fordulóban döntetlent játszunk ellenük, és ebben a csoportban harmadik helyet elérve esünk majd ki
Willie Parker
r.baggio
Nego ÉNEKLI a Himnuszt!!!👍Az elején néztem, hogy mintha Rossi is helyesen tátogott volna. +respect
nagir
Én ma is megtettem, amit tudtam.Viszlát a Lánchíd alatt!
iktriad
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
Számolgassunk, számolgassunk, hej-hej!!!Ma kikapnak a németek, utolsó fordulóban döntetlent játszunk ellenük, és ebben a csoportban harmadik helyet elérve esünk majd ki
Willie Parker
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
Abban jók vagyunk!Számolgassunk, számolgassunk, hej-hej!!!Minek?
Willie Parker
ThundersNFL
Rábasztak a németek, mert most instant a legjobb védőjük lenne!Decided to watch Willi Orbán for the entirety of stoppage time and his leadership/organisational skills are top class. He was constantly dragging the defensive line up & telling his teammates to track France runners. Can see why Nagelsmann often found room for him in his back 3.
empty taxi
Mi meg nyertünk magunknak egy Orbánt (egyben egy Vilit)
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
Számolgassunk, számolgassunk, hej-hej!!!Minek?
Willie Parker
Draft
Decided to watch Willi Orbán for the entirety of stoppage time and his leadership/organisational skills are top class. He was constantly dragging the defensive line up & telling his teammates to track France runners. Can see why Nagelsmann often found room for him in his back 3.
Madden hates me.
Szerintem felesleges továbbjutásról beszélni, de ez eddig gyönyörű...nagy kár a portugál megpattanóért.
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
Draft
Madden hates me.
De ilyenkor miért is labdaejtés volt?Sérülés miatti játékmegállítás volt.
Kampman
Én ennyit írok 😎
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀