NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
507
57
18:30-tól, ARENA4
Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 3 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
Kampman
28 356
Franciak nem boldogok. 😀A továbbjutásuk nem lesz veszélyben, de azért nyilván egyszerű győzelemre számítottak.
Coolearie
több mint 3 éve
Ok, fújd le a gecibe
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 3 éve
Willie Parker
15 409
Szerencse, hogy nem volt mindvégig árnyék. A franciák nem bírták a napfényt!
több mint 3 éve
Ha ez iksz, akkor így is.Mindamellett ez, es a Portugalok elleni is egy jo meccs (volt). Marmint nem kapraztato helyzetek, de nekunk az a jo. Van foci, van terv, van futas. Azt a vegen elkurtuk, de en rosszabbra szmitottam, mikor a csoportot kisorsoltak.Ez kicsit szomorú is egyben, mert ezzel a játékkal, bármelyik másik csoportban lett volna esély továbbmenni.
ulpianus
Hanni
több mint 3 éve
Ez így van, és hogy ezt bizonyítottuk, így már mind1 mi az eredményMindamellett ez, es a Portugalok elleni is egy jo meccs (volt). Marmint nem kapraztato helyzetek, de nekunk az a jo. Van foci, van terv, van futas. Azt a vegen elkurtuk, de en rosszabbra szmitottam, mikor a csoportot kisorsoltak.Ez kicsit szomorú is egyben, mert ezzel a játékkal, bármelyik másik csoportban lett volna esély továbbmenni.
ulpianus
Hanni
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Franciak nem boldogok. 😀
több mint 3 éve
Nem kell eladni! 🤫Most megint közünk nincs a meccshezRúgnunk kéne amerre állunk mert most nagyon benne van beszopjuk egy eladott labdából
NB2
peach
több mint 3 éve
Mindamellett ez, es a Portugalok elleni is egy jo meccs (volt). Marmint nem kapraztato helyzetek, de nekunk az a jo. Van foci, van terv, van futas. Azt a vegen elkurtuk, de en rosszabbra szmitottam, mikor a csoportot kisorsoltak.Ez kicsit szomorú is egyben, mert ezzel a játékkal, bármelyik másik csoportban lett volna esély továbbmenni.
ulpianus
több mint 3 éve
Lovre te barom, mé nem mentél előre???
több mint 3 éve
Most megint közünk nincs a meccshezA Fiola gól előtt se volt, just sayin.
NB2
több mint 3 éve
Most megint közünk nincs a meccshezRúgnunk kéne amerre állunk mert most nagyon benne van beszopjuk egy eladott labdából
NB2
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 3 éve
Most megint közünk nincs a meccshez
több mint 3 éve
Rossinak is meg lehet a véleménye a pad mélységéről, ha 80+ perc alatt kettőt cserélt, egyet kényszerből.A portugálok után lenyilatkozta, hogy kár volt belenyúlni a jól működő csapatba, így borítékolható volt, hogy most nem mer majd cserélni
Kampman
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Mindamellett ez, es a Portugalok elleni is egy jo meccs (volt). Marmint nem kapraztato helyzetek, de nekunk az a jo. Van foci, van terv, van futas. Azt a vegen elkurtuk, de en rosszabbra szmitottam, mikor a csoportot kisorsoltak.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 3 éve
Mondjuk azert a franciáknál is vannak fos teljesítményt nyújtó játékosok.
több mint 3 éve
Nem, az stabil mint Cannavaro 2006-ban! 😄Az asszony azt kérdezi h a Drogbát is lecserélték? 🤣🤣Drogba kerdezi h asszonyt is lecsereltek?😀
steelwolf
YoungZeeZee
több mint 3 éve
korábban sűrűn felmerült hogy Gulácsi nem hozza a bravúrokat a válogatottban, hát most az EB-n nem kis extrákat hozIgen most jól véd eddig
Negritis
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
YoungZeeZee
8 567
korábban sűrűn felmerült hogy Gulácsi nem hozza a bravúrokat a válogatottban, hát most az EB-n nem kis extrákat hozA portugal meccsnel is akartam irni h most hozott bravurokat.
Negritis
En mindig "szapulom"😀
több mint 3 éve
Az asszonyod szingli?Az asszony azt kérdezi h a Drogbát is lecserélték? 🤣🤣Drogba kerdezi h asszonyt is lecsereltek?😀
steelwolf
YoungZeeZee
több mint 3 éve
Nego-Lovre jobb szél uh!
több mint 3 éve
és ez a fő bajannyira sírtak az elemzők, hogy miért nem kezd nego, hát szerintem ma is meg a portugálok ellen is híg libafosLovrénél meg így ia fényévekkel jobb
Sixo
Hanni
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!