NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
450
54
18:30-tól, ARENA4
Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 3 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
Legyen így.Ritkán nézek soccert, de ez a Sallai nekem kimondottan tetszik.Jobb játékos (lesz), mint Szoboszlai, 1-2 éve már mondogatom
Harcos, van magabiztossága, egyenrangúként játszik mindkét meccsen.
Sobri Jóska
r.baggio
Én eddig nem találkoztam a nevével.
több mint 3 éve
ketten együtt, vmelyiknek nem kellett volna hagyni lepattanni a kirúgás hanem kapcsiból kibaszni a lelátóraNagy Àdi volt a balfasz.nem inkább a nego ?
NB2
Sixo
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Westbrook?DedeŐ nem Felcsút nevelés éppen?Ritkán nézek soccert, de ez a Sallai nekem kimondottan tetszik.Látszik, hogy nem itthon kapott képzést.
Sobri Jóska
Hanni
csebi
empty taxi
több mint 3 éve
Na ezt nem hinném, de jó társa lesz az már látszottRitkán nézek soccert, de ez a Sallai nekem kimondottan tetszik.Jobb játékos (lesz), mint Szoboszlai, 1-2 éve már mondogatom
Sobri Jóska
r.baggio
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Ohhh jogos, keverem akkor hirtelenDe, az egyetlen valamire való felcsút termékŐ nem Felcsút nevelés éppen?Ritkán nézek soccert, de ez a Sallai nekem kimondottan tetszik.Látszik, hogy nem itthon kapott képzést.
Sobri Jóska
Hanni
csebi
peach
több mint 3 éve
DedeŐ nem Felcsút nevelés éppen?Ritkán nézek soccert, de ez a Sallai nekem kimondottan tetszik.Látszik, hogy nem itthon kapott képzést.
Sobri Jóska
Hanni
csebi
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Szalai Atit nem kene felküldeni fejelni 1-0nal. Kb egyetlen biztos pont.
több mint 3 éve
Ezeket kell kivideozni es a vb selejtezokon kirugni taccsra. Nincs baj. Csodalatosan jatszunk, barmi is legyen a vege.
több mint 3 éve
Így nehéz, ha 4-5 faltból egyet fújnak be nekünk.
több mint 3 éve
Sajnos idő kérdése voltElnéztem volna az ideges és fáradt francia tekinteteket még 25 percig...
Chargers LT
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
De, az egyetlen valamire való felcsút termékŐ nem Felcsút nevelés éppen?Ritkán nézek soccert, de ez a Sallai nekem kimondottan tetszik.Látszik, hogy nem itthon kapott képzést.
Sobri Jóska
Hanni
csebi
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 3 éve
Ritkán nézek soccert, de ez a Sallai nekem kimondottan tetszik.Jobb játékos (lesz), mint Szoboszlai, 1-2 éve már mondogatom
Sobri Jóska
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Sajnos idő kérdése volt
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Ő nem Felcsút nevelés éppen?Ritkán nézek soccert, de ez a Sallai nekem kimondottan tetszik.Látszik, hogy nem itthon kapott képzést.
Sobri Jóska
Hanni
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Ritkán nézek soccert, de ez a Sallai nekem kimondottan tetszik.Igen, ő az elmúlt 2 évben nagyon sokat fejlődött, nem rossz a bundásban sem
Sobri Jóska
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Bezzeg Griezmann most gondolkodott, miért nem tudta agyatlanul Gulába lőni ezt is mint az első félidőben.
több mint 3 éve
Kell verni még egyet
több mint 3 éve
Nagy Àdi volt a balfasz.
több mint 3 éve
Ritkán nézek soccert, de ez a Sallai nekem kimondottan tetszik.Látszik, hogy nem itthon kapott képzést.
Sobri Jóska
több mint 3 éve
Látszott hogy szerencsétlenkedünk..... 😕
több mint 3 éve
Ritkán nézek soccert, de ez a Sallai nekem kimondottan tetszik.Harcos, van magabiztossága, egyenrangúként játszik mindkét meccsen.
több mint 3 éve
Ez egy picit amator volt xd
több mint 3 éve
Nagyképű geci grízman
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 3 éve
Ejjj ilyen szutyokból lajos