NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
417
54
18:30-tól, ARENA4
Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 3 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
nekem a visszajátszásból úgy tűnt, hogy gulácsi kezét súrolta
több mint 3 éve
Jó lövés! Bedobás...
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Hajdu b kezd idegesíteniIgyál, nekem bejött 😉
peach
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Hajdu b kezd idegesíteni
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 3 éve
majd ha bejön ZsirúJa hogy ő a rabiot, a nevét nem hallottam egész meccsenHát ez az... félek hogy ez a csere lesz a fordulópont
r.baggio
davemayer
több mint 3 éve
Hurrá még egy futó buziTerülete nem nagyon lesz. #FőAzOptimizmus
peach
Madden hates me.
több mint 3 éve
Ja hogy ő a rabiot, a nevét nem hallottam egész meccsenHát ez az... félek hogy ez a csere lesz a fordulópont
r.baggio
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Sallai ezt kapura legközelebb!
több mint 3 éve
Na itt a Nego nyomában 😀
több mint 3 éve
Ez az első félidei eredmény a németekre nézve szégyen!🤣pedig ők is eggyel több gólt szereztek a franciáknál
nagir
több mint 3 éve
Rossi a portugálok elleni meccs után már nem mer cserélniPersze már lehozta Szalait!!
r.baggio
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 3 éve
Ja hogy ő a rabiot, a nevét nem hallottam egész meccsen
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Mindenesetre ha ez így marad akk holnaptól a Le Figaro Le Fiola néven fog megjelenni.Akkor megismétlem, ott a keserű Fiola 😛
empty taxi
több mint 3 éve
Hurrá még egy futó buzi
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 3 éve
tüsi91
11 023
Kleini egeszen kiváló.
több mint 3 éve
Rossi a portugálok elleni meccs után már nem mer cserélnipedig kéne, mert nincsenek olyan kondiban a srácok, hogy végig bírják a meccset
r.baggio
több mint 3 éve
Ez az első félidei eredmény a németekre nézve szégyen!🤣
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 3 éve
Mindenesetre ha ez így marad akk holnaptól a Le Figaro Le Fiola néven fog megjelenni.Akkor veszek belőle egy Fiolával.
empty taxi
több mint 3 éve
mediaklikk tud stabilan 180p-t 😀nekem nincs gond vele, mondjuk a portugál meccsen is ez volt, hogy nem volt semmi baj, elkezdtétek írogatni, hogy nálatok szar, aztán néhány perc és nálam is lehalt az egész
Negritis
több mint 3 éve
Rossi a portugálok elleni meccs után már nem mer cserélni
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Biztos volt már, de mekkora odds volt a félidő haza vége vendégre? Köszi 😆PS-en 21-szeres.
MC12
több mint 3 éve
Mindenesetre ha ez így marad akk holnaptól a Le Figaro Le Fiola néven fog megjelenni.
Madden hates me.
több mint 3 éve
Rabiot nem bírja el a magyar pressinget
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.