NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
369
44
18:30-tól, ARENA4
Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 3 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
Hajdu b nagggggyon jinxel
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 3 éve
Breaking: Deschamps levette az öltönyt!
több mint 3 éve
Fasz deschamp mbappét nem cserélte leA lényeg, hogy Pavardot hagyja fent!
peach
több mint 3 éve
Ráraktam 5 ezret, életem legédesebb bukása lenne. Köcsög csigazabálók!!!2.45 az odds most a franciákra, ha valaki szeretné még jinxelniDe csak 100ft-t mertél 😛
Én bizony rádupláztam
r.baggio
dande
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Fasz deschamp mbappét nem cserélte le
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 3 éve
még az is lehet hogy csak 4 deci 😀korso? 😀1250 a hejnekem plusz 400 a repohár 😀😀😀Élőben megélni…. Gyerekek, sírok..mennyi a sör mondjad már pls
#JC6
briareos
Löfli
briareos
több mint 3 éve
Tudod, azok a csehek, akik magyarul beszélnek ... 😉Akkor... milyen szlovákok? 😅😅😅Ha ma nyerünk akkor visszakapjuk a Trianonban elcsatolt területeket ugye?oszt akkor a szlovákok 2 meccs után visszalépnek az eb-től vagy mi ?
csebi
Sixo
Chargers LT
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 3 éve
pogba akkor nem sokat fogyasztana1250 a hejnekem plusz 400 a repohár 😀😀😀Élőben megélni…. Gyerekek, sírok..mennyi a sör mondjad már pls
#JC6
briareos
Löfli
több mint 3 éve
korso? 😀1250 a hejnekem plusz 400 a repohár 😀😀😀Élőben megélni…. Gyerekek, sírok..mennyi a sör mondjad már pls
#JC6
briareos
Löfli
több mint 3 éve
Ingyen van!!!!!!🤣🤣🤣1250 a hejnekem plusz 400 a repohár 😀😀😀Élőben megélni…. Gyerekek, sírok..mennyi a sör mondjad már pls
#JC6
briareos
Löfli
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 3 éve
Akkor... milyen szlovákok? 😅😅😅Ha ma nyerünk akkor visszakapjuk a Trianonban elcsatolt területeket ugye?oszt akkor a szlovákok 2 meccs után visszalépnek az eb-től vagy mi ?
csebi
Sixo
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
👀 No way did Hungary just pull off this tactic perfectly to score. Won the ball from Kanté then switched the play quickly and counter-attacked in the space behind him. Top stuff. https://t.co/2Zyzm4LNjT pic.twitter.com/z60voyWwHW
— Premier League Panel (@PremLeaguePanel) June 19, 2021
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
1250 a hejnekem plusz 400 a repohár 😀😀😀Élőben megélni…. Gyerekek, sírok..mennyi a sör mondjad már pls
#JC6
briareos
több mint 3 éve
Jó hírt hoztál, mióta baj ez?Nekem is. Majd évek múlva elmesélheted neki hogy a Fiola bácsi miatt egyszer felébredt a délutáni szunyából, csak megbocsájtja 😊Visszaaludt szerencsére, érzi hogy nem kell izgulni, már zsebben a három pont
davemayer
Ja és 5 másodperccel előbb jön nálam a kép és hang mint a szomszédéknál, úgyhogy ott se szerethetnek most 😀
r.baggio
több mint 3 éve
2000 eurócskát (forintban)2.45 az odds most a franciákra, ha valaki szeretné még jinxelniDe csak 100ft-t mertél 😛
Én bizony rádupláztam
r.baggio
dande
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Törlik az eredményeiketHa ma nyerünk akkor visszakapjuk a Trianonban elcsatolt területeket ugye?oszt akkor a szlovákok 2 meccs után visszalépnek az eb-től vagy mi ?
csebi
Sixo
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Nekem is. Majd évek múlva elmesélheted neki hogy a Fiola bácsi miatt egyszer felébredt a délutáni szunyából, csak megbocsájtja 😊Visszaaludt szerencsére, érzi hogy nem kell izgulni, már zsebben a három pont
davemayer
Ja és 5 másodperccel előbb jön nálam a kép és hang mint a szomszédéknál, úgyhogy ott se szerethetnek most 😀
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Ha ma nyerünk akkor visszakapjuk a Trianonban elcsatolt területeket ugye?oszt akkor a szlovákok 2 meccs után visszalépnek az eb-től vagy mi ?
csebi
több mint 3 éve
mood pic.twitter.com/F4n7ZlhdGy
— Tiago Estêvão (@TiagoEstv) June 19, 2021
Madden hates me.
több mint 3 éve
tüsi91
11 023
Nagy csoda lenne ha akar még így is pont lenne ebből.De az elitet leszámítva a válogatottunk versenyképes, s ezt jó kimondani, érezni és tudni.
több mint 3 éve
Ha ma nyerünk akkor visszakapjuk a Trianonban elcsatolt területeket ugye?
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
2.45 az odds most a franciákra, ha valaki szeretné még jinxelniNa ez már jó deal
Én bizony rádupláztam
r.baggio
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
A meccs előtt én is megtettem a magamét, csk-ztam Kantét.
Madden hates me.
több mint 3 éve
a néger emerson után megértemNyilván lépni kellett az ügybenAbidal abszolút korrekten értékel a stúdióbanő van most bognár gyuri helyett?
Chargers LT
Sixo
Bár az MTV nem akart fekete embert, de ez van
Chargers LT
több mint 3 éve
2.45 az odds most a franciákra, ha valaki szeretné még jinxelniNe told túl, akkor sose jön be! I have spoken.
Én bizony rádupláztam
r.baggio