NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
448
54
18:30-tól, ARENA4
Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 3 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
Ilyen fos gólt, pont amikor jók vagyunk
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Buzi Grizi
több mint 3 éve
Lengyelek nem hasonlóra kaptak 2. Sárgát?
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
tüsi91
11 023
Pavardnak a kovetkpezo az piros.
több mint 3 éve
Kampman
28 353
Kivancsi lennek, hany Portugal es Nemet szurkolo kiabal most velunk minden helyzetnel?A németeknek különösen jót tennénk most egy győzelemmel
ulpianus
több mint 3 éve
Gyönyörűn játszunk, Szoboszlaival nagyon ütős lesz ez a csapat!
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Sallai szétszopatja pavardot 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 3 éve
Kivancsi lennek, hany Portugal es Nemet szurkolo kiabal most velunk minden helyzetnel?
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 3 éve
Hajdúbé most néz először focimeccset? Ki hinné, hogy az a csapat fut többet, akinél kevesebbet van a labdaAz egy dolog, de magyar válogatottal se sokszor történt ilyen az elmúlt 30 évben ennek ellenére
Vito
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Ami nagyon jó, hogy láthatóan a francikat szétbassza az ideg.
több mint 3 éve
Nem kéne hàtul szórakozni!
több mint 3 éve
Ezt a sok futást nem tudom h fogjuk bírni?
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Elmaradt egy tizi és francia piros.Miért nem ismételték? És a Var?
NB2
több mint 3 éve
HajdúBé kicsit túltolja!
több mint 3 éve
Fizikailag bírni fogja a csapat...Aham
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 3 éve
Hajdúbé most néz először focimeccset? Ki hinné, hogy az a csapat fut többet, akinél kevesebbet van a labda
több mint 3 éve
Jobbak vagyunk, csaxólok!🤣🤪
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 3 éve
Kiváló kommentátor, mindig tudja melyik csatornán milyen stílusban kell nyomni. 😊Hajdu b kezd idegesíteniA köztévé neki sem tesz jót.
peach
Kampman
több mint 3 éve
Elmaradt egy tizi és francia piros.Még Didier Drogbát is leküldtem volna a pályáról nem hogy a franciákat.
NB2
több mint 3 éve
Egész délelőtt gyászoltam h nem tudtam menni 😀Hajdu b kezd idegesíteniIgyál, nekem bejött 😉
peach
empty taxi
több mint 3 éve
Elmaradt egy tizi és francia piros.
több mint 3 éve
nekem is nagyon adja amikor poénkodik, nagyon ülnek nálamHajdu b kezd idegesíteniIgyál, nekem bejött 😉
peach
empty taxi
több mint 3 éve
Rossi a portugálok elleni meccs után már nem mer cserélniMár cserélt egyet, az neki elég.
r.baggio