NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
481
57
18:30-tól, ARENA4
Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 3 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
Pogba megijedt Cseritől, gyirsan lejött.
több mint 3 éve
tüsi91
11 023
Pedig Schafer elkepesztoen jól játszottElfáradt.
csebi
Giroud kurva jó támadó....
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
Schön hol marad?!most nem nyerni akarunk, mert az a portugál meccsen nem jött be
r.baggio
több mint 3 éve
"Mezjokoveszd szsori"
több mint 3 éve
Pedig Schafer elkepesztoen jól játszott
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
az mondjuk igaz, hogy a befúj szabálytalanságok közül több sárgát ért volna, mint amennyiért adtakÉn az elmaradt sargakrol beszélek. Azért csak Pavardnak volt 4!! Olyan belépője ami külön-külön sárga volt.Sokat színészkedünk. Szerintem nincs ellenszél.én is inkább azt látom, most kb mindenre dobjuk magunk, fizikumban nagyon le vagyunk maradva tőlük, és a kicsit is fizikálisabb játékban alul maradunk
NB2
Sixo
csebi
több mint 3 éve
Gorcsev
500
Jön a magyar Vidal 😀
"Aki itt erős akar lenni, az úgy jár mint a vas. (...) addig lesz ütve, amíg meleg." /Rejtő Jenő/
több mint 3 éve
Schön hol marad?!
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Cseri jó lehet, most van a Cherry szezon!
több mint 3 éve
Én az elmaradt sargakrol beszélek. Azért csak Pavardnak volt 4!! Olyan belépője ami külön-külön sárga volt.Sokat színészkedünk. Szerintem nincs ellenszél.én is inkább azt látom, most kb mindenre dobjuk magunk, fizikumban nagyon le vagyunk maradva tőlük, és a kicsit is fizikálisabb játékban alul maradunk
NB2
Sixo
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Franciàk visszavettek. Ez lehet az esélyünk.
több mint 3 éve
Sokat színészkedünk. Szerintem nincs ellenszél.én is inkább azt látom, most kb mindenre dobjuk magunk, fizikumban nagyon le vagyunk maradva tőlük, és a kicsit is fizikálisabb játékban alul maradunk
NB2
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
ezt a szabadrúgást is megúsztuk...
több mint 3 éve
Cserélni kell mert kifingtunk
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 3 éve
1:1 de a mi gólunk szebb volt. - Hajdú B. 😊
több mint 3 éve
Sokat színészkedünk. Szerintem nincs ellenszél.
több mint 3 éve
Attól viktorék fújják milyen jól gekszünk az uefánál még nem lesz igazViccen kívül ahhoz képest hogy itthon játszik, eleg durva bírói ellenszélben vagyunk.Így nehéz, ha 4-5 faltból egyet fújnak be nekünk.Amúgy viccen kívül eddig a franciák a két meccsen nagyon kedvező bíráskodást kapnak.
Sobri Jóska
csebi
Toca
több mint 3 éve
Ne legyen igazam de most sztem szetestunk.
több mint 3 éve
Kifejezetten jó éve volt a Freiburgban!Legyen így.Ritkán nézek soccert, de ez a Sallai nekem kimondottan tetszik.Jobb játékos (lesz), mint Szoboszlai, 1-2 éve már mondogatom
Harcos, van magabiztossága, egyenrangúként játszik mindkét meccsen.
Sobri Jóska
r.baggio
Én eddig nem találkoztam a nevével.
Sobri Jóska
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 3 éve
Viccen kívül ahhoz képest hogy itthon játszik, eleg durva bírói ellenszélben vagyunk.Így nehéz, ha 4-5 faltból egyet fújnak be nekünk.Amúgy viccen kívül eddig a franciák a két meccsen nagyon kedvező bíráskodást kapnak.
Sobri Jóska
csebi
több mint 3 éve
nemWestbrook?DedeŐ nem Felcsút nevelés éppen?Ritkán nézek soccert, de ez a Sallai nekem kimondottan tetszik.Látszik, hogy nem itthon kapott képzést.
Harcos, van magabiztossága, egyenrangúként játszik mindkét meccsen.
Sobri Jóska
Hanni
csebi
empty taxi
iktriad
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Elképesztő védelmi hibákat csinálunk amúgy mindkét meccsen...Most is felívelik 2 magyar közé és hagyják lepattanni a labdát...
Persze hogy Mbappé elvitte
Még a grundon se hagyjuk lepattanni bakker 😒
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Jöhetne egy varga kevin megfutni őket
több mint 3 éve
Így nehéz, ha 4-5 faltból egyet fújnak be nekünk.Amúgy viccen kívül eddig a franciák a két meccsen nagyon kedvező bíráskodást kapnak.
Sobri Jóska