NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
370
44
18:30-tól, ARENA4
Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 3 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
mediaklikk tud stabilan 180p-t 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
az ellenfél térfeléről úgy végzünk el egy szabadot, hogy hazaadjuk 😀Így próbáljuk összezavarni őket.
Sixo
több mint 3 éve
az ellenfél térfeléről úgy végzünk el egy szabadot, hogy hazaadjuk 😀kihúzzuk őket, hogy ne tolhassák be a buszt
Sixo
több mint 3 éve
az ellenfél térfeléről úgy végzünk el egy szabadot, hogy hazaadjuk 😀
több mint 3 éve
Vagy ha az lenne ő lenne a psgben nem mbappenikolics miért nem lőtte rá?ballal, tizenhatról? az nem az ő stílusa
Negritis
slowmotion
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Annyit már sajnalnek elbukni 😊Én egy huszast, pedig tegnap este megmondtam, hogy elég 😀Ráraktam 5 ezret, életem legédesebb bukása lenne. Köcsög csigazabálók!!!2.45 az odds most a franciákra, ha valaki szeretné még jinxelniDe csak 100ft-t mertél 😛
Én bizony rádupláztam
r.baggio
dande
davemayer
Hanni
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Ez nem volt fault Sallain.
több mint 3 éve
Ludacris idegbe van már
több mint 3 éve
Ez meg labda volt
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 3 éve
Gyerunk sracok!
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
nikolics miért nem lőtte rá?ballal, tizenhatról? az nem az ő stílusa
Negritis
több mint 3 éve
nikolics miért nem lőtte rá?Mert ha jó a passz akkor 2-0
Negritis
több mint 3 éve
nikolics miért nem lőtte rá?
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Na még a végén kiderül, hogy SzalaiÁ volt a fék...
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 3 éve
Nincsmit srácok:A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 3 éve
Ha lehetne ne 25-ön védekezzünk már.
több mint 3 éve
Mondjuk az, hogy Fiola megkerülte és lefutotta a világ talán legjobb jobb bekkjét... Az keményén mondjuk bevallottan nem néztem idén (se) sok Bundeszliga-meccset, de Pavard tényleg ennyire jó lenne, vagy csak egyszer kurva jól eltalálta az argentínok ellen, és picit túl lett hájpolva?
Chargers LT
több mint 3 éve
Biztos volt már, de mekkora odds volt a félidő haza vége vendégre? Köszi 😆Betyár tudná
MC12
több mint 3 éve
Hajdu b nagggggyon jinxelAzt hagyja szakértőre!
peach
több mint 3 éve
Én 200-at mert annyit érnek ezek a fransziák...😉🤗🤪🤣Ráraktam 5 ezret, életem legédesebb bukása lenne. Köcsög csigazabálók!!!2.45 az odds most a franciákra, ha valaki szeretné még jinxelniDe csak 100ft-t mertél 😛
Én bizony rádupláztam
r.baggio
dande
davemayer
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 3 éve
MC12
6 381
Biztos volt már, de mekkora odds volt a félidő haza vége vendégre? Köszi 😆
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 3 éve
Hajdu b nagggggyon jinxelő is iktriad osztálytársa volt, mint a faragó ricsi ?
peach
több mint 3 éve
Ez jó észrevétel:If Pavard doesn't get himself on a yellow early on, he can make the tactical foul in the buildup to that goal.
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Breaking: Deschamps levette az öltönyt!ingujjat felgyűrte már?
iktriad
több mint 3 éve
Én egy huszast, pedig tegnap este megmondtam, hogy elég 😀Ráraktam 5 ezret, életem legédesebb bukása lenne. Köcsög csigazabálók!!!2.45 az odds most a franciákra, ha valaki szeretné még jinxelniDe csak 100ft-t mertél 😛
Én bizony rádupláztam
r.baggio
dande
davemayer