NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
184
31
18:30-tól, ARENA4
Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 3 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
2.45 az odds most a franciákra, ha valaki szeretné még jinxelniDe csak 100ft-t mertél 😛
Én bizony rádupláztam
r.baggio
több mint 3 éve
BBC megmutatta a londoni magyarok ünneplését valami téren 😁😎 király
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Mondjuk az, hogy Fiola megkerülte és lefutotta a világ talán legjobb jobb bekkjét... Az keményMert nem tudta, hogy ő a legjobb.
Chargers LT
több mint 3 éve
2.45 az odds most a franciákra, ha valaki szeretné még jinxelniÉn bizony rádupláztam
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Nyilván lépni kellett az ügybenAbidal abszolút korrekten értékel a stúdióbanő van most bognár gyuri helyett?
Chargers LT
Sixo
Bár az MTV nem akart fekete embert, de ez van
több mint 3 éve
Kampman
28 341
A máltai vereség előtte volt. Moldovának adtuk át.Majd tovább adjuk az övet megint Maltanak mint mikor elvettuk az olaszoktólEgy félidőig világbajnokok vagyunk!Meghozza egy EB-n!!
NB2
ulpianus
csebi
több mint 3 éve
Tudom hogy odahuz a szíved de azért na 😛Majd tovább adjuk az övet megint Maltanak mint mikor elvettuk az olaszoktólEgy félidőig világbajnokok vagyunk!Meghozza egy EB-n!!
NB2
ulpianus
csebi
több mint 3 éve
Abidal abszolút korrekten értékel a stúdióbanő van most bognár gyuri helyett?
Chargers LT
több mint 3 éve
Mondjuk az, hogy Fiola megkerülte és lefutotta a világ talán legjobb jobb bekkjét... Az kemény
több mint 3 éve
Abidal abszolút korrekten értékel a stúdióbanŐ van gyuri helyett?
Chargers LT
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 3 éve
Majd tovább adjuk az övet megint Maltanak mint mikor elvettuk az olaszoktólEgy félidőig világbajnokok vagyunk!Meghozza egy EB-n!!
NB2
ulpianus
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Eddig valóban Vegas Canadiens meccs 😀
több mint 3 éve
Élőben megélni…. Gyerekek, sírok..mennyi a sör mondjad már pls
#JC6
több mint 3 éve
Abidal abszolút korrekten értékel a stúdióban
több mint 3 éve
Fognám.Diese Reporterin ist mal wirklich mittendrin statt nur dabei #HUNFRA pic.twitter.com/xJQWHlmJ3C
— Rhieltork (@rhieltork) June 19, 2021
A riporter csaj fele 😀
Tony Adams
több mint 3 éve
Diese Reporterin ist mal wirklich mittendrin statt nur dabei #HUNFRA pic.twitter.com/xJQWHlmJ3C
— Rhieltork (@rhieltork) June 19, 2021
A riporter csaj fele 😀
több mint 3 éve
Valaki rázárhatná a franciákra az öltöző ajtót 😊
több mint 3 éve
Látjátok franciák? Így kell kihasználni a helyzeteteket. 1 komoly helyzet - 1 gól. Élvezzük ki, amíg tart! Tartok tőle Deschamps most vörös bor helyett vért szív majd itat a játékosaival a szünetben.
több mint 3 éve
ha legalább egy Szent Istvánt, akkor még jól be is lehet baszni tőleGyerek arra kuncogott, hogy nyerünk. Meg hogy tegyem meg mixen is.Én arra tettem hogy lövünk gólt, 2.48
Remelem hozza! 😊
Toca
davemayer
több mint 3 éve
Egy félidőig világbajnokok vagyunk!Meghozza egy EB-n!!
NB2
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 3 éve
Én nem tettem meg, mert nincs accom 😀Gyerek arra kuncogott, hogy nyerünk. Meg hogy tegyem meg mixen is.Én arra tettem hogy lövünk gólt, 2.48
Remelem hozza! 😊
Toca
davemayer
több mint 3 éve
Kleininek elég sokat megítélt a félidő közepétőlNem előnyszabálynak látta, hanem baszik faltot fújni ellenünk.Kicsit ad-hocnak indult, de a végére szép akció gól lett 😎szerencse, hogy Olivér előnyszabályt adott
Chargers LT
slowmotion
Sobri Jóska
több mint 3 éve
- JC6
6 993
Élőben megélni…. Gyerekek, sírok..
több mint 3 éve
Egy félidőig világbajnokok vagyunk!Ez nem igaz. Ahhoz elobb a fradit is verni kell.
NB2
több mint 3 éve
Gyerek arra kuncogott, hogy nyerünk. Meg hogy tegyem meg mixen is.Én arra tettem hogy lövünk gólt, 2.48
Remelem hozza! 😊
Toca
BEARS BABY!
Sir Alex immortal