NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
168
28
18:30-tól, ARENA4
Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 3 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
na ment a pütanozás Desampnál
több mint 3 éve
Gyerekek csak mondom én leszek az anti Löfli. Épp kifosom az életem, és szól asszony, hogy asszem gól 😂😂
több mint 3 éve
Beszarás!!!
több mint 3 éve
Eb golja baszod!!! 😁
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Atleticonál isLeicesternél már megpendítették nem?Mondjuk helyette van két tanár belső védőnk, úgyhogy ki lehet bírni hentes nélkülSzalait biztos elviszi egy PL csapat a nyáron, főleg ha a nemetek ellen is ilyen jó lesz.
r.baggio
davemayer
Hanni
Duplajinx Fiolával, köszi 😀 felkeltettem a gyereket basszus...
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Ott a keserű a Fiola 😛
több mint 3 éve
Fiola bazze! Mbubu senki vagy!
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 3 éve
de ,de oda se lenne sok értelme, cserepadra, 3.-4. számú belső hátvédnek menne, ha szerencséje van jövőre eladják fofanát és akkor talán a kezdő közelébe kerülne, mondjuk még mindig jobb, mint az athletico ahol 4. lenneLeicesternél már megpendítették nem?Mondjuk helyette van két tanár belső védőnk, úgyhogy ki lehet bírni hentes nélkülSzalait biztos elviszi egy PL csapat a nyáron, főleg ha a nemetek ellen is ilyen jó lesz.
r.baggio
davemayer
Hanni
több mint 3 éve
Minek ment odaaaaa??????
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 3 éve
Fiola mi a fasznak kment oda? 😄ezért 😀
peach
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
A legbénàbb emberünk 😀
több mint 3 éve
Na ezért fut fel ő
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
több mint 3 éve
Gooooooooooooil
több mint 3 éve
A legújabb érdeklődő állítólag az Atlético Madrid.Leicesternél már megpendítették nem?Mondjuk helyette van két tanár belső védőnk, úgyhogy ki lehet bírni hentes nélkülSzalait biztos elviszi egy PL csapat a nyáron, főleg ha a nemetek ellen is ilyen jó lesz.
r.baggio
davemayer
Hanni
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Az a baj h túl mélyen vagyunk, a kp a nikoéktól 40 méterre van így esélyünk sincs kihozni a labdátLegyünk már őszintébbek 😀
peach
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Persze. Jobbak voltunk ennélAz elmúlt 10 percben nem sok közünk van a meccshez.miért előtte volt ? 😀
Nego de buta vagy.
NB2
Sixo
több mint 3 éve
Leicesternél már megpendítették nem?Mondjuk helyette van két tanár belső védőnk, úgyhogy ki lehet bírni hentes nélkülSzalait biztos elviszi egy PL csapat a nyáron, főleg ha a nemetek ellen is ilyen jó lesz.
r.baggio
davemayer
több mint 3 éve
Fiola mi a fasznak kment oda? 😄Hozzászokott, hogy meg kell akadályoznia a helyzeteket. Mindkét kapu előtt megteszi.
peach
több mint 3 éve
Az a baj h túl mélyen vagyunk, a kp a nikoéktól 40 méterre van így esélyünk sincs kihozni a labdátA tervunk annyi, hogy megsemmisitjuk sajat terfelen a csigak jatekat.
peach
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 3 éve
Majd ha égünk.Én még azt csodálom, nincs Triannonos molinó kint valakinél, illetve nem huhogott még 1-2 nagyeszű honfitársunk...én amúgy arra számítottam h a sok trianon hate miatt első percben csontdaráló style mindenki mellkason rúg egy franciátNagyon lassan nyomjukLassú víz partot mos Rossi mai taktikája.
peach
iktriad
briareos
iktriad
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Fiola mi a fasznak kment oda? 😄
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 3 éve
de egyszer bazmeg, egyszer lenne spacebe egy magyar inditás, nem az h a szabad ember bokájához rugod h tutira meg kelljen állnia
több mint 3 éve
Eddig nagyon hasonló a portugál meccshez...A franciák mehetnének 3-0-ra, ha pontosabbak kicsit
Ettől függetlenül mindent megpróbálunk, ennyi sikerül sajnos
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀