NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
25
9
18:30-tól, ARENA4
Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 3 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
Kampman
28 331
Hajdú B szerint a franciák elszoktak attól, hogy 50.000 néző előtt játszanak. Hogy hány magyar futballista szokhatott ehhez hozzá úgy az elmúlt 50 évben, arról nem beszélt.
több mint 3 éve
Benzema hasba rúgja a labdával Szalait... Hajdúbé:... óriási mentés...Meh...
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 3 éve
kólát azért nem merted bevállalniKb rá lehet rakni a kocsit és a házat is a francia W-re.Itt jegyezném meg, hogy fogadtam a franciákraKöszönjük, de ezt a jinxet nem látom jönni
r.baggio
davemayer
iktriad
több mint 3 éve
Technikában meg tilitoliban már jók vagyunk, de keménységben még sehol. Úgy baszkodják fel a magyarokat, ahogy akarják.Egy Dalnokira vagy Simon Tibire vagyunk egy szép eredménytől.
több mint 3 éve
Na a gecik kiütötték szalait
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 3 éve
Kb rá lehet rakni a kocsit és a házat is a francia W-re.Itt jegyezném meg, hogy fogadtam a franciákraKöszönjük, de ezt a jinxet nem látom jönni
r.baggio
davemayer
több mint 3 éve
Negót hazahúzta a szíve az elmúlt 2 percben.
több mint 3 éve
Mbabbé is kaphatna hőgutátArra nem sok esélyt látok ilyen bőrrel 😊
peach
több mint 3 éve
nekünk is mindig megvolt az az 1 srác és 1 csaj akiknek necces voltIskolai évzárókon is mindig ment a találgatás, hogy kik és hanyan fognak összecsuklani. Sosem lehetett tudni, kire sújt le a nap 😀Nálunk mindig ugyanaz a srác "nyert"
Hanni
Majd az érettségi után elment katonának
r.baggio
aztán elég gyorsan nem volt nekik kötelező a megjelenés
mondjuk nálunk az is rontott a szitun hogy a slozi mellett volt a termünk és ott kellett ácsorogni a folyosón
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Deschamps mindenesetre komoly mazochista ebben az időben a sötétkék öltöny fekete ing kombóval.Már a Juvéban is az volt
empty taxi
Határt nem ismerő teherbírású középpályás volt 😎
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
tegnap nálunk csak hat-nyolc osztály vezényeltek ki este fél hatkor az udvarra, és csak egy gyerek lett rosszul.Iskolai évzárókon is mindig ment a találgatás, hogy kik és hanyan fognak összecsuklani. Sosem lehetett tudni, kire sújt le a nap 😀hát ha ezen a meccsen stresszelt az is rég baj.Mondjuk lehet, hogy egész éjszaka, vagy a meccs előtt stresszfosott, és kiszáradt.felvet pár kérdést h egy profi sportolo 20 perc alatt hogy kap hőgutát, 32 fokbanSok a hajaokosan nem kell harmincöt fokban inni, mert minekDe mi a fasz lett vele?Hőguta
peach
ThundersNFL
slowmotion
ThundersNFL
briareos
Hanni
de erre is van megoldások v max benyögi h bocs főnök nem vagyok topon.
na mindegy, csak furcsa nekem
briareos
Hanni
mondjuk azt nem tudom, hogy az időjárástól, vagy Simicskó beszédétől
több mint 3 éve
Itt jegyezném meg, hogy fogadtam a franciákraKöszönjük, de ezt a jinxet nem látom jönni
r.baggio
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Iskolai évzárókon is mindig ment a találgatás, hogy kik és hanyan fognak összecsuklani. Sosem lehetett tudni, kire sújt le a nap 😀Nálunk mindig ugyanaz a srác "nyert"
Hanni
Majd az érettségi után elment katonának
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
ott végül is csak 30 fok van 😊Deschamps mindenesetre komoly mazochista ebben az időben a sötétkék öltöny fekete ing kombóval.Àrnyékban van
empty taxi
NB2
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Eddig az a nagy szerencsénk, hogy a franciák célzóvízét is megszárította a nap.
több mint 3 éve
Mbabbé is kaphatna hőgutát
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 3 éve
Deschamps mindenesetre komoly mazochista ebben az időben a sötétkék öltöny fekete ing kombóval.Àrnyékban van
empty taxi
több mint 3 éve
mert VInicius még a homokozóban gyártotta a sütiket, amikor Benzema már a BL-ben toltaBenzemának mekkora kapu kellha ezt vinicious juniort csinálta volna meg benzema passzából, fuh mit mondott volna
ThundersNFL
Sixo
Szerkesztette: slowmotion
több mint 3 éve
Iskolai évzárókon is mindig ment a találgatás, hogy kik és hanyan fognak összecsuklani. Sosem lehetett tudni, kire sújt le a nap 😀hát ha ezen a meccsen stresszelt az is rég baj.Mondjuk lehet, hogy egész éjszaka, vagy a meccs előtt stresszfosott, és kiszáradt.felvet pár kérdést h egy profi sportolo 20 perc alatt hogy kap hőgutát, 32 fokbanSok a hajaokosan nem kell harmincöt fokban inni, mert minekDe mi a fasz lett vele?Hőguta
peach
ThundersNFL
slowmotion
ThundersNFL
briareos
Hanni
briareos
több mint 3 éve
Deschamps mindenesetre komoly mazochista ebben az időben a sötétkék öltöny fekete ing kombóval.
Madden hates me.
több mint 3 éve
Most jön a foci örök igazsága és találunk egy góltEz a skotoknak nem jott be tegnap, de en tamogatom!
peach
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 3 éve
Benzemának mekkora kapu kellha ezt vinicious juniort csinálta volna meg benzema passzából, fuh mit mondott volna
ThundersNFL
több mint 3 éve
hát ha ezen a meccsen stresszelt az is rég baj.Mondjuk lehet, hogy egész éjszaka, vagy a meccs előtt stresszfosott, és kiszáradt.felvet pár kérdést h egy profi sportolo 20 perc alatt hogy kap hőgutát, 32 fokbanSok a hajaokosan nem kell harmincöt fokban inni, mert minekDe mi a fasz lett vele?Hőguta
peach
ThundersNFL
slowmotion
ThundersNFL
briareos
Hanni
több mint 3 éve
világosabb színárnyalat, kevesebb napsugarat nyel elgrizmann alacsonyabb ott gyengébb a napés Grízmannak nem szóltak?Sok a hajaokosan nem kell harmincöt fokban inni, mert minekDe mi a fasz lett vele?Hőguta
peach
ThundersNFL
slowmotion
ThundersNFL
slowmotion
briareos
Madden hates me.