NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer EB 2021

19 feliratkozó

több mint 3 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 460 — #NoStress
EB2020 Tippelde:

Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor

Anglia: Tony Adams, tüsi91, Hanni, Willie Parker, Bruschi85, empty taxi, adam8, nando89
Dánia: fattyu, NB2, alatriste
Spanyolország: Heisman, Kenny
Ukrajna: VvAlekosz
Belgium: Sobri Jóska, ulpianus, nagir, Vrij6, Wester, peach, Löfli, topin
Svájc: Gabesz92

Svédország: dande
Németország: dancogo, csebi, briareos, iktriad, ervinator, beltazor
Franciaország: warr_b, eaglesmcnabb, YoungZeeZee, zavi27, gordon, davemayer, bcsarli, gamerkr, Kampman, Nandito, Drip
Horvátország: zinedine5, Jan
Portugália: Matthew99, miilann, undisputedly
Hollandia: Borbinho, deyell
Magyarország: kaszo
Finnország: Negritis
Lengyelország: KoporShow
Skócia: #JC6
Oroszország: kristof
Törökország: r.baggio
Észak-Macedónia: Stez

tipper.io tippjáték csoport:
 tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00

Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
NB2 New England Patriots 24 952 — nabege2@yahoo.com
nem lebecsülve a srácok teljesítményét, de ha a franciák 1-1 után nem húzzák be a kéziféket egy negyedórára, szerintem cumi lett volna, a végét már nagyon nem bírtuk így se
több mint 3 éve
ThundersNFL a Paraszt New England Patriots 16 040 — !SuPeR6BoWL!
Szép az X de akkor mostantól Andorra szintű csapatoktól nem kapjunk már ki a közeljövőben...

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
Vito Minnesota Vikings LSU Tigers 619 — Purple People Eaters
Most akkor ha Szalai kiesett, megpróbáljuk valahogy Torghellét becsempészni a németek elleni mecsre?
több mint 3 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 17 768 — StuG Life
a nő miért matekkozásnak mondja?

több mint 3 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 17 768 — StuG Life
Számolgassunk, számolgassunk, hej-hej!!!
Willie Parker
Ma kikapnak a németek, utolsó fordulóban döntetlent játszunk ellenük, és ebben a csoportban harmadik helyet elérve esünk majd ki
r.baggio
Ha most jól elverik őket a portugálok, ki tudja milyen mentális állapotban lesznek.
Kampman
Tudni fogjak h milyen eredmény nekik azért Münchenben sztem osszekapjak magukat
csebi
Nyilván, toronymagas esélyesek lesznek, kb. olyanban lehet bízni, hogy fejben csúsznak szét, mint a franciák 2010-ben.
Kampman
Németek már előző vbn is szét voltak csúszva fejben, most semmivel nem erősebbek.
kapitnono
a generációváltás még folyamatban, meg nem segít h löw fél csapatot poszton kívűl játszatja, de azért remélem megcsapjuk a portugálokat

több mint 3 éve
mivel szar a gólarányunk, ha tovább akarunk jutni nyerni kell a németeknél 😊
több mint 3 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Azt vki magyarazza mar meg nekem h miert Kleini lett a meccs embere?
Mort kivetelesen nem kapott sargat vagy mi? 😀
Solymi
Szerintem is a legjobb volt. Rengeteg labdaszerzes kiharcilt 10 faltot legalább. Óriásit ment.
több mint 3 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 203 — The Mathematician
Nem tudom amúgy ki az a Vági Zs. aki tippeldében betolta az 1-1et, de óriási kamu 😀
Hanni
mer az én 1-0m nem azt volt? 😀

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 848 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Solymi
Ő volt a legvörösebb a pályán.
több mint 3 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 312 — Je suis kobranadrág
Nem tudom amúgy ki az a Vági Zs. aki tippeldében betolta az 1-1et, de óriási kamu 😀
több mint 3 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 029
több mint 3 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 848 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Ja (bár remélem ez hamarosan megváltozik), de jelenleg 3. vagyunk a csoportban a németek előtt!
több mint 3 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 18 912 — Csodabogár
Én ma is megtettem, amit tudtam.

Kb rá lehet rakni a kocsit és a házat is a francia W-re.
iktriad
iktriad
Viszlát a Lánchíd alatt!
r.baggio
Még az asszonyt is lehetett volna és all in.

több mint 3 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 312 — Je suis kobranadrág
Ez a Por-Ger meccs olyan X lesz mint a szar. Van egy ilyen érzésem hogy iszonyat gyenge meccs van kilátásban.
Coolearie
országos 1-1
több mint 3 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 17 936 — Circus Maximus
[Németek már előző vbn is szét voltak csúszva fejben, most semmivel nem erősebbek.
kapitnono
De legalabb lassabbak.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 3 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 396 — . . .
Ez a Por-Ger meccs olyan X lesz mint a szar. Van egy ilyen érzésem hogy iszonyat gyenge meccs van kilátásban.
több mint 3 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 359
Willie Parker
Ma kikapnak a németek, utolsó fordulóban döntetlent játszunk ellenük, és ebben a csoportban harmadik helyet elérve esünk majd ki
r.baggio
tudok jobbat 😊
ma nyertünk volna, nyernek a germánok, majd az utolsó fordulóban mindkét meccs x és 4 ponttal csoport4.-ként esel ki, miközben máshol meg 3 ponttal fognak továbbmenni
NB2
 en.wikipedia.org/wiki/1994_FIFA_World_Cup_Group_E
több mint 3 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
Azért ez a válogatott Szoboszlaival kiegészülve, egészen jó lehet a közeljövőben...szokás szerint egy befejező csatár nagyon kellene, de egyre nehezebb lesz kifogásokat gyártani, ha egy-egy meccs nem úgy sikerül, ahogy szeretnénk 😊
több mint 3 éve
Willie Parker
r.baggio
tudok jobbat 😊
ma nyertünk volna, nyernek a germánok, majd az utolsó fordulóban mindkét meccs x és 4 ponttal csoport4.-ként esel ki, miközben máshol meg 3 ponttal fognak továbbmenni
több mint 3 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
Jó érzés ilyen csapatjátékot nézni amikor az együtt akarás képes az erősebb, jobb ellen is eredményt elérni. Elismerésem az edzőnek és a csapatnak is.

(Közben kicsit furcsán is érzem magam. Egy hazai pályán elért döntetlenről írunk hőskölteményt most. Tisztában vagyok vele, hogy mekkora értéke van ennek, de.... már én is a Puskás sőt Albert Flóris idők után születtem, de még én is abba a fociba nőttem bele kicsi kölök koromban, amikor ezek ellen a válogatottak ellen valódi ki-ki meccseket játszottunk. Itthon kvázi kötelező volt mindenki ellen a győzelem, legyen az aktuális világbajnok, Európa bajnok, mindegy. És általában nyertünk is. Tudom, hogy azok az idők végleg elmúltak, de nem tehetek róla, nekem azt hiszem már örökre furcsa lesz egy hazai döntetlenért rajongani. Pedig most nagyon örülök és elégedett vagyok ez után a meccs után.)

Ja, és bár kéziben már tök hozzászoktam, de picit az is furcsa, hogy a két legjobb játékosunk a pályán egy fekete bőrű gyerek és egy Orbán vezetéknevű német. 😊 Abszolút nincs gondom vele, sőt, remélem lesz még pár albán meg koszovói is, a belga / svájci válogatottnak kurva jótt tett, csak hát furcsa még. 😊

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 3 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 9 134 — WHO DAT!!!!
Willie Parker
r.baggio
Ha most jól elverik őket a portugálok, ki tudja milyen mentális állapotban lesznek.
Kampman
csebi
Nyilván, toronymagas esélyesek lesznek, kb. olyanban lehet bízni, hogy fejben csúsznak szét, mint a franciák 2010-ben.
Kampman
Németek már előző vbn is szét voltak csúszva fejben, most semmivel nem erősebbek.

több mint 3 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 359
Willie Parker
r.baggio
Kampman
csebi
több mint 3 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 22 966 — Lucas Scott
Willie Parker
r.baggio
Kampman

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 396 — . . .
Viccet félretéve amúgy ez egy baszott jó keret lehet. HA. ...
több mint 3 éve
mondjuk a franciák is hülyék, ellenünk könnyebb lett volna nyerni, mint a portugálok ellen😊

este hajrá CR-ék, aztán ki ki meccs a németekkel a 3. helyért, de kéne AirSanyi 😊