NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
555
58
18:30-tól, ARENA4
Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 3 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
Németek mintha nyerni szeretnének
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
hülyén mondja a nevét a kommentátor, mint ahogy méhes szokta booker nevét mondanileesett?góóóóóóóóóóóóószensz XD?
Sixo
Kampman
Sixo
Kampman
több mint 3 éve
kommentátor gyönyörü: szép inditás, nem volt les, ajj fenn a zászló, oo 10 méteres les nincs is kérdés
több mint 3 éve
Nem birom a csávót, de ma ő volt az a pályán aki Kante szokott lenni, ennel nagyobb teljesitmenyt nem lehet bemutatniAzt vki magyarazza mar meg nekem h miert Kleini lett a meccs embere?Szerintem is a legjobb volt. Rengeteg labdaszerzes kiharcilt 10 faltot legalább. Óriásit ment.
Mort kivetelesen nem kapott sargat vagy mi? 😀
Solymi
tüsi91
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
nem baj majd mindjárt javítunkSajna tőlem is.németek megint agyatlanul mennek majd előre, azt a portugálok lekontrázzák őketGyönyörű jinx.
NB2
iktriad
iktriad
több mint 3 éve
Lúdas Solymi
8 029
Nemtom, labdaszerzése az lehet h volt, de megtartani nem tudta őket az is tuti.Azt vki magyarazza mar meg nekem h miert Kleini lett a meccs embere?Szerintem is a legjobb volt. Rengeteg labdaszerzes kiharcilt 10 faltot legalább. Óriásit ment.
Mort kivetelesen nem kapott sargat vagy mi? 😀
Solymi
tüsi91
Sokszor ahelyett, hogy továbbpasszolta társnak, próbálta még vinni, sok benne maradt azokban a helyzetekben.
Pozitívum, hogy Szalai Attila, Schäfer jól játszottak és Fiola is jobb teljesítményt nyújtott, a gólját nem számítva.
Jobban láttam most benne a korábbi '16-os EB előtti énjét, mint az utána következő túlságosan erőszakos, rugdalózós, elkésőset, habár most is voltak ilyenjei, de nagyon jól játszott, megérdemelte a gólt 😊
Niko meg sajna nem sokat tud hozzátenni.
több mint 3 éve
Sajna tőlem is.németek megint agyatlanul mennek majd előre, azt a portugálok lekontrázzák őketGyönyörű jinx.
NB2
iktriad
több mint 3 éve
németek megint agyatlanul mennek majd előre, azt a portugálok lekontrázzák őketGyönyörű jinx.
NB2
több mint 3 éve
vajon visszafújják a kéz miatt???
több mint 3 éve
németek megint agyatlanul mennek majd előre, azt a portugálok lekontrázzák őket
több mint 3 éve
deyell
11 702
Joao felixel mi a túró van?vannak nála jobbak, illetve Jota az edző kedvence.
esanders10
choose life
több mint 3 éve
esanders10
543
Joao felixel mi a túró van?
több mint 3 éve
nem lebecsülve a srácok teljesítményét, de ha a franciák 1-1 után nem húzzák be a kéziféket egy negyedórára, szerintem cumi lett volna, a végét már nagyon nem bírtuk így seFiola már a seggén vette a levegőt..
NB2
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
Vagy fehér folt van a nadrágján ágyéktájon Fiola gólja óta.Simek mindig olyan fejjel néz a Matyira (miközben a Matyi a másik kamerába nézve beszél), mint aki úgy nagyon undorodik valamitől.lehet van egy kurvanagy szemölcs a fülén
Kampman
briareos
több mint 3 éve
Hangom már nincs… 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
a nő miért matekkozásnak mondja?Nem tudja a megfelelő terminus technicust.
briareos
több mint 3 éve
Simek mindig olyan fejjel néz a Matyira (miközben a Matyi a másik kamerába nézve beszél), mint aki úgy nagyon undorodik valamitől.lehet van egy kurvanagy szemölcs a fülén
Kampman
több mint 3 éve
Kampman
28 359
Simek mindig olyan fejjel néz a Matyira (miközben a Matyi a másik kamerába nézve beszél), mint aki úgy nagyon undorodik valamitől.
több mint 3 éve
hát ez elég epic volt