NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
555
58
18:30-tól, ARENA4
Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 3 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
Willie Parker
15 409
Kis mitugrász ez a Zsóti gyerek!
több mint 3 éve
oké de brady karja már elindult előreRonaldo nem volt lesen, az visszapassz volt.Amikor nincs lesen?Es mikor erhet legkozelebb labdaba mikortol valik valid opciova?A logikája érthetőMar ne haragudj de ilyen hulyeseget..😀Értem a szabályt de ez akkor is rossz. Lesen volt és tovább ment a labdával emiatt került helyzeti előnybe ezeket nem adnám meg. Mert ha nincs lesen akkor nincs ennyi előnye a vedovel szemben.Tehát az les h Gnabry nem er labdába de az nem ha C Ronaldo a les miatt indul helyzeti előnyből és így lo gólt? Menjetek a picsabaCR nem mozdult a labdara, igy nem szamit h elotte lesen volt.
csebi
Borbinho
csebi
rokaur
Kampman
rokaur
Nem tudom, nem is akarok nagyon szabályokról vitatkozni, de tényleg furcsa, hogy az egyik gól szabályos volt, a másik meg nem, mert eléggé hasonló volt a szituáció.
Kampman
rokaur
több mint 3 éve
Kampman
28 359
Tudom, de a (talán Silvának) menő hosszú passznál CR előrébb volt.Ronaldo nem volt lesen, az visszapassz volt.Amikor nincs lesen?Es mikor erhet legkozelebb labdaba mikortol valik valid opciova?A logikája érthetőMar ne haragudj de ilyen hulyeseget..😀Értem a szabályt de ez akkor is rossz. Lesen volt és tovább ment a labdával emiatt került helyzeti előnybe ezeket nem adnám meg. Mert ha nincs lesen akkor nincs ennyi előnye a vedovel szemben.Tehát az les h Gnabry nem er labdába de az nem ha C Ronaldo a les miatt indul helyzeti előnyből és így lo gólt? Menjetek a picsabaCR nem mozdult a labdara, igy nem szamit h elotte lesen volt.
csebi
Borbinho
csebi
rokaur
Kampman
rokaur
Nem tudom, nem is akarok nagyon szabályokról vitatkozni, de tényleg furcsa, hogy az egyik gól szabályos volt, a másik meg nem, mert eléggé hasonló volt a szituáció.
Kampman
rokaur
több mint 3 éve
Willie Parker
15 409
Löw már készíti az ujjait a félidei elemzéshez
több mint 3 éve
rokaur
869
Ronaldo nem volt lesen, az visszapassz volt.Amikor nincs lesen?Es mikor erhet legkozelebb labdaba mikortol valik valid opciova?A logikája érthetőMar ne haragudj de ilyen hulyeseget..😀Értem a szabályt de ez akkor is rossz. Lesen volt és tovább ment a labdával emiatt került helyzeti előnybe ezeket nem adnám meg. Mert ha nincs lesen akkor nincs ennyi előnye a vedovel szemben.Tehát az les h Gnabry nem er labdába de az nem ha C Ronaldo a les miatt indul helyzeti előnyből és így lo gólt? Menjetek a picsabaCR nem mozdult a labdara, igy nem szamit h elotte lesen volt.
csebi
Borbinho
csebi
rokaur
Kampman
rokaur
Kampman
több mint 3 éve
Most nezem csak h Kampman meg nalam is jobban tultolta a pesszimizmus es 1-6ot tippelt a magyar meccsre 😀Egy masik ligaban is vagyunk majd 30an, egy lany van, aki siman vezeti is. Utolso 6 meccsbol 5 telitalalat (csak az angol meccset nem talalta el). 😀 meg ossz van talan 7 telitalalata...
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 3 éve
találtam nektek valamit:Ronaldo button nincs?
www.tomnash.eu/gomez-button.html
NB2
Willie Parker
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Mondjuk onnantól h a helyzeti előny eltűnik.Es mikor erhet legkozelebb labdaba mikortol valik valid opciova?A logikája érthetőMar ne haragudj de ilyen hulyeseget..😀Értem a szabályt de ez akkor is rossz. Lesen volt és tovább ment a labdával emiatt került helyzeti előnybe ezeket nem adnám meg. Mert ha nincs lesen akkor nincs ennyi előnye a vedovel szemben.Tehát az les h Gnabry nem er labdába de az nem ha C Ronaldo a les miatt indul helyzeti előnyből és így lo gólt? Menjetek a picsabaCR nem mozdult a labdara, igy nem szamit h elotte lesen volt.
csebi
Borbinho
csebi
rokaur
Kampman
rokaur
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Kampman
28 359
Amikor nincs lesen?Es mikor erhet legkozelebb labdaba mikortol valik valid opciova?A logikája érthetőMar ne haragudj de ilyen hulyeseget..😀Értem a szabályt de ez akkor is rossz. Lesen volt és tovább ment a labdával emiatt került helyzeti előnybe ezeket nem adnám meg. Mert ha nincs lesen akkor nincs ennyi előnye a vedovel szemben.Tehát az les h Gnabry nem er labdába de az nem ha C Ronaldo a les miatt indul helyzeti előnyből és így lo gólt? Menjetek a picsabaCR nem mozdult a labdara, igy nem szamit h elotte lesen volt.
csebi
Borbinho
csebi
rokaur
Kampman
rokaur
több mint 3 éve
Willie Parker
15 409
Németek kicsit l9mhák ma.
több mint 3 éve
Én nem látok Bordeaux-mezeseket a pályán, de lehet bennem van a hiba.
Madden hates me.
több mint 3 éve
Willie Parker
15 409
találtam nektek valamit:Ronaldo button nincs?
NB2
több mint 3 éve
Kampman
28 359
találtam nektek valamit:Mindig remélem, hogy ez már nem kerül elő.
NB2
több mint 3 éve
találtam nektek valamit:Már sajna nem aktuális.
NB2
több mint 3 éve
rokaur
869
Es mikor erhet legkozelebb labdaba mikortol valik valid opciova?A logikája érthetőMar ne haragudj de ilyen hulyeseget..😀Értem a szabályt de ez akkor is rossz. Lesen volt és tovább ment a labdával emiatt került helyzeti előnybe ezeket nem adnám meg. Mert ha nincs lesen akkor nincs ennyi előnye a vedovel szemben.Tehát az les h Gnabry nem er labdába de az nem ha C Ronaldo a les miatt indul helyzeti előnyből és így lo gólt? Menjetek a picsabaCR nem mozdult a labdara, igy nem szamit h elotte lesen volt.
csebi
Borbinho
csebi
rokaur
Kampman
több mint 3 éve
Kampman
28 359
A logikája érthetőMar ne haragudj de ilyen hulyeseget..😀Értem a szabályt de ez akkor is rossz. Lesen volt és tovább ment a labdával emiatt került helyzeti előnybe ezeket nem adnám meg. Mert ha nincs lesen akkor nincs ennyi előnye a vedovel szemben.Tehát az les h Gnabry nem er labdába de az nem ha C Ronaldo a les miatt indul helyzeti előnyből és így lo gólt? Menjetek a picsabaCR nem mozdult a labdara, igy nem szamit h elotte lesen volt.
csebi
Borbinho
csebi
rokaur
több mint 3 éve
De a les szabályai szerint nem volt lesen, csak előrébb.Értem a szabályt de ez akkor is rossz. Lesen volt és tovább ment a labdával emiatt került helyzeti előnybe ezeket nem adnám meg. Mert ha nincs lesen akkor nincs ennyi előnye a vedovel szemben.Tehát az les h Gnabry nem er labdába de az nem ha C Ronaldo a les miatt indul helyzeti előnyből és így lo gólt? Menjetek a picsabaCR nem mozdult a labdara, igy nem szamit h elotte lesen volt.
csebi
Borbinho
csebi
Ez olyan, mint amikor jön visszafele egy játékos az alapvonaltól, majd később játékba avatkozik.
több mint 3 éve
rokaur
869
Mar ne haragudj de ilyen hulyeseget..😀Értem a szabályt de ez akkor is rossz. Lesen volt és tovább ment a labdával emiatt került helyzeti előnybe ezeket nem adnám meg. Mert ha nincs lesen akkor nincs ennyi előnye a vedovel szemben.Tehát az les h Gnabry nem er labdába de az nem ha C Ronaldo a les miatt indul helyzeti előnyből és így lo gólt? Menjetek a picsabaCR nem mozdult a labdara, igy nem szamit h elotte lesen volt.
csebi
Borbinho
csebi
több mint 3 éve
Értem a szabályt de ez akkor is rossz. Lesen volt és tovább ment a labdával emiatt került helyzeti előnybe ezeket nem adnám meg. Mert ha nincs lesen akkor nincs ennyi előnye a vedovel szemben.Tehát az les h Gnabry nem er labdába de az nem ha C Ronaldo a les miatt indul helyzeti előnyből és így lo gólt? Menjetek a picsabaCR nem mozdult a labdara, igy nem szamit h elotte lesen volt.
csebi
Borbinho
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Hummels nagy labdát adott, Gosens jobban járt volna talán ha centerezik, de nem baj szvsz nekünk jobb ha ma nyernek a portugálok.
Madden hates me.
több mint 3 éve
rokaur
869
Majd a dontot idehozza 😉Egyszerűen viktor balfasz, hogy ezt se tudta elintézniMert a németek simábban jutottak ki.Az ok. De miért nem mi? 😀Az milyen cigó h a németek mind3 meccsüket hazai pályán játszhatják..Ha 4 csapatra van 2 helyszín csak így jön ki a matek. Valaki hármat játszik otthon.
peach
Sobri Jóska
peach
Kampman
peach
több mint 3 éve
Tehát az les h Gnabry nem er labdába de az nem ha C Ronaldo a les miatt indul helyzeti előnyből és így lo gólt? Menjetek a picsabaCR nem mozdult a labdara, igy nem szamit h elotte lesen volt.
csebi
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 3 éve
Egyszerűen viktor balfasz, hogy ezt se tudta elintézniMert a németek simábban jutottak ki.Az ok. De miért nem mi? 😀Az milyen cigó h a németek mind3 meccsüket hazai pályán játszhatják..Ha 4 csapatra van 2 helyszín csak így jön ki a matek. Valaki hármat játszik otthon.
peach
Sobri Jóska
peach
Kampman
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...