Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 3 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
Matyi számolgatamugy ez a jelenség, ez leirja számomra h mi a baj.
Willie Parker
ki kell menni mindenkit megbaszni lehozni amit lehet, nem már a 3dik meccs előtt matekkozni h ez vagy az jobb e a magyaroknak.
remélem meglesz a szintlépés ahol ez már nem történik
több mint 3 éve
egy galamb a pályán 😊Nem szívbajos jószág 😀
NB2
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Na a mai nap vegre foci van.Szombat általában Gameday soccerben.
esanders10
több mint 3 éve
Németek megcsinálhatják a csoportmásodik helyünket.
több mint 3 éve
esanders10
543
Na a mai nap vegre foci van.
több mint 3 éve
A 44.-ben pedig megszállták a jövő szerdai ellenfél térfelét.43-ban is támadtakNémetek úgy vannak vele, hogy fasznak védekezni, ezek úgy több gólt összehoznak maguknak, mint mi!41ig támadunk utána jön a védekezés
Willie Parker
briareos
NB2
Szerkesztette: iktriad
több mint 3 éve
Willie Parker
15 409
Matyi számolgat
több mint 3 éve
egy galamb a pályán 😊Köcsög németek élő állatot dobnak a pályára.
NB2
több mint 3 éve
ahhoz képest tovább tartott mint a támadásAz nem védekezés, az összeomlás.Németek úgy vannak vele, hogy fasznak védekezni, ezek úgy több gólt összehoznak maguknak, mint mi!41ig támadunk utána jön a védekezés
Willie Parker
briareos
Sobri Jóska
több mint 3 éve
egy galamb a pályán 😊
több mint 3 éve
Az nem védekezés, az összeomlás.Németek úgy vannak vele, hogy fasznak védekezni, ezek úgy több gólt összehoznak maguknak, mint mi!41ig támadunk utána jön a védekezés
Willie Parker
briareos
több mint 3 éve
meg 44ben de azok már csak kontrák voltak43-ban is támadtakNémetek úgy vannak vele, hogy fasznak védekezni, ezek úgy több gólt összehoznak maguknak, mint mi!41ig támadunk utána jön a védekezés
Willie Parker
briareos
NB2
több mint 3 éve
El is jutottak egy tankkal Berlinből Varsóig.
több mint 3 éve
Na az nekem rohadtul nincs 😀Portugálok 1et ide, 2őt oda rugnak az nem semmi 😀 valaki amúgy be tudja linkelni a gólokat mert épp úton vagyok (nem én vezetek 😉)Nézd meg Tik-Tok-on!!!
Heisman
Willie Parker
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
43-ban is támadtakNémetek úgy vannak vele, hogy fasznak védekezni, ezek úgy több gólt összehoznak maguknak, mint mi!41ig támadunk utána jön a védekezés
Willie Parker
briareos
több mint 3 éve
Kampman
28 359
elhatárolódunk, gondolom te még a német himnusznak is az első versszakát énekledNémetek úgy vannak vele, hogy fasznak védekezni, ezek úgy több gólt összehoznak maguknak, mint mi!41ig támadunk utána jön a védekezés
Willie Parker
briareos
több mint 3 éve
Willie Parker
15 409
Ellenünk lesz a kapitulálás, érzem!Németek úgy vannak vele, hogy fasznak védekezni, ezek úgy több gólt összehoznak maguknak, mint mi!41ig támadunk utána jön a védekezés
Willie Parker
briareos
több mint 3 éve
Willie Parker
15 409
Portugálok 1et ide, 2őt oda rugnak az nem semmi 😀 valaki amúgy be tudja linkelni a gólokat mert épp úton vagyok (nem én vezetek 😉)Nézd meg Tik-Tok-on!!!
Heisman
több mint 3 éve
Németek úgy vannak vele, hogy fasznak védekezni, ezek úgy több gólt összehoznak maguknak, mint mi!41ig támadunk utána jön a védekezés
Willie Parker
több mint 3 éve
Willie Parker
15 409
24 csapat kiesik?Nem ebbe a topikba rakta be valaki a 24 csapatos kiejtési útmutatót?Csodálom, hogy Pepe még nem rúgott öngólt!Képzeljétek azt hallottam a héten hogy nem is Pepének kell ejteni, csak Pepnek.
Willie Parker
davemayer
Na mindegy, akkor itt van
www.uefa.com/uefaeuro-2020/news/0269-1266a0c55a8b-5c82944a95dd-1000--say-the-players-names-properly/
Kampman
több mint 3 éve
Nem, úgy csak becézikén meg azt hittem alattomos geci gyökér hentesnek kell ejteni de akkor ma is tanultam valamitCsodálom, hogy Pepe még nem rúgott öngólt!Képzeljétek azt hallottam a héten hogy nem is Pepének kell ejteni, csak Pepnek.
Willie Parker
davemayer
briareos
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Portugálok 1et ide, 2őt oda rugnak az nem semmi 😀 valaki amúgy be tudja linkelni a gólokat mert épp úton vagyok (nem én vezetek 😉)
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
germánok faxé támadnak így ki?
több mint 3 éve
Willie Parker
15 409
Németek úgy vannak vele, hogy fasznak védekezni, ezek úgy több gólt összehoznak maguknak, mint mi!